Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem nie wiem

Dlaczego facet może nie chcieć seksu oralnego ?

Polecane posty

gospodarz_222 nie wiem co będzie za jakiś czas.. myślę że jeśli będzie to uzasadnione sensownym powodem to będę w stanie to zaakceptować.. tak myślę na tą chwilę.

gość z tym, że on nie jest zbyt religijny.. nie chodzi do kościoła itp

Gość gość
dziewczyno, daję ci przykłady, sama myśl, może jakaś była robiła to fatalnie, albo może jak ma takiego dużego to dziewczyny się bały ze je zadławi, może gdzieś sobie ubzdurał, ze to brak szacunku dla kobiety-jeszcze wielu facetów wierzy, ze takie rzeczy to się robi tylko z dziwką. Zamiast marudzić to go zapytaj.......

Gość gość nocny
nie zastanawiaj się długo, dlaczego on nie chce ? z tego materiału nie będzie dobrego kochanka. ten typ tak ma do końca życia.

zapytam prędzej czy pózniej, a forum właśnie od tego jest żeby móc o coś zapytać. Chcę się przygotować na ewentualne odpowiedzi

gość nocny, pomimo tego "braku" w łóżku nigdy nie określiła bym go złym kochankiem, wręcz przeciwnie- nie miałam lepszego do tej pory. tylko 1 mnie nurtuje

Gość gość
"nie zastanawiaj się długo, dlaczego on nie chce ? z tego materiału nie będzie dobrego kochanka. ten typ tak ma do końca życia. " też tak sądzę, chyba za dobry w łożku to nie będzie

nie pytam o to jaki będzie czy nie będzie w łóżku bądz gdziekolwiek, ale o całkiem coś innego więc trzymajcie się kontestu ;)

Gość gość
nie chce nam się już, nie będziemy za ciebie odwalać roboty i zgadywać co koleś ma nie tak w głowie

Gość gość
Ja tam zawsze jestem chętny do lizania cipki, bo po prostu lubię... a tobie trafiła się c**a, a nie facet.

Gość gość
a ja psychicznie moze bym i lubił, ale "fizycznie" odpada. Nie lubie miec zadnego obcego sluzu, w ogole cial obcych w ustach, tym bardziej czyichs. fuj. mam za soba w pewnym sensie podobny epizod, ktory skonczył sie takim załatwieniem gardla, ze mialem długi czas problem. ostatecznie trafiłem w lekarstwo, okazało sie nad wyraz trywialne, ale trzeba było przetestowac wiele innych po drodze i stracic sporo nerwów. Poza tym, mozna przy tym skonczyc znacznie gorzej - zarazając sie HPVem, (tym samym ktory u kobiet powoduje raka szyjki macicy) co juz kompletnie mnie nie interesuje. onkolodzy odnotowuja ostatnio przerazajacy wzrost nowotworów głowy i szyi, szczegolnie gardła. a to dlatego, ze dzis wszyscy wszedzie sobie liza bez opamietania. nigdy tego nie zrobię, i nie mam zamiaru kogokolwiek do tego zmuszac, równiez dlatego, zeby nie byc zmuszonym do 'rewanzu".