Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZACZNIJMY SZANOWAC SIE

KAFETERIANIE za 20,30 lat juz nas nie bedzie na tym swiecie

Polecane posty

Gość ZACZNIJMY SZANOWAC SIE

zycie..

Gość gość
ej ja mam 10 lat to chyba za 20 a nawet 30 lat będę jeszcze .

A co takiego wydarzy sie za 20,30 lat?Meteoryt?Czy lod sie stopi? Ja bym bardziej powiedziala zacznijcie szanowac matke ziemie i to co na niej rosnie i zyje... Nawet sie nie zastanawiacie te z***b...e papierkowe reklamy z supermarkietow u kazdego w skrzynce ile zabijaja drzew dziennie, pierdo...e plastikowe reklamowki ktore kazdy tak zachlannie bierze.Polska jest wg.statystyk na drugim miejscu po Rumuni jezeli chodzi zanieczyszczenia plastikiem,nie zryjcie tyle miesa wlazicie po tych supermarkietach i kupujecie zatorturowane w niegodziwy sposob zwierzeta...mieso jest kwasne sztywne bo zwierze mialo stres przy uboju...wyprodukowanie 1kg.wolowiny potrzebuje 260 l.wody...beda walki o wode.... Zastanowcie sie nad wszystkim chociazby dla dobra waszych dzieci,wnukow kiedy was juz na tej ziemi nie bedzie by oni niemusieli zmagac sie z kleskami i cierpieniem...przyklejajcie naklejki na skrzynki ,,BEZ REKLAM,,by oszczedzic drzewa,kupcie jedna dwie duze torby ,nie biezcie tych osyfionych jednorazowek...pewnie co niektorzy mroza nawet w nich mieso..plastik sie utlenia...jest niezdrowy...czas raka i zachlannosci ludzkiej rozkwita na wielka skale..

Gość gość
za 50 lat ufoludki zaatakuja z nubiru 🖐️

.przyklejajcie naklejki na skrzynki ,,BEZ REKLAM,, xx Przykleiłem i wiesz co ? Lata im to , codziennie mam pełno śmiecia :(

Gość gość
to po ile lat macie ?:D

Dla bardzo wytrzymalych psychicznie polecam filmik,,Mieszkancy ziemi/Earthlings(2005)...znajdziecie go na ,, filmy online w dokumentalnych,,

Dla bardzo wytrzymalych psychicznie polecam filmik,,Mieszkancy ziemi/Earthlings(2005)...znajdziecie go na ,, filmy online w dokumentalnych,,