Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana Anaaa

Ostatnio się dowiedziałam, że mój chłopak pierwszy raz miał z dziwką !!!!

Polecane posty

Gość załamana Anaaa

Jestem załamana, myślę o rozstaniu z tego powodu... Powiedział mi że to był przypadkowy seks na imprezie, a teraz wyszło na jaw że to była prostytutka. Nie mogę w to uwierzyć, że sypiam z d****arzem :/

Gość gość
I w czym problem? Nie znajdziesz faceta ktory nie byl na dzifkach chyba,ze na kafe:-D Wiekszosc chce zobaczyc jak to jest i wiekszosc to robi. A Ty dziwna jestes,ze sie burzysz. To tylko szmata ktorej kazesz i ona to robi.

Gość gość
Aleś ty głupia koleżanko,masz rację zrywaj koci móżdżku:):) A jakby piereszy raz miał z zakonnicą to co? Na msze dałabyś:D:D

Gość gość
Jakby do dzisiaj był prawiczkiem i trzymał "cnotę" dla ciebie, to też byś go chciała rzucić.

Gość gość
"Nie znajdziesz faceta ktory nie byl na dzifkach " x współczuję środowiska w którym się obracasz sama też się k***isz z kim popadnie?

Gość gość
facet, który zadaje się z dzi'wkami jest nieatrakcyjnym nieudacznikiem. Atrakcyjny mężczyzna nie musi płacić za seks, tak więc przyjmij wyrazy współczucia.

Gość gość
załamana Anaaa Ale bredzisz:D Na imprezie przypadkowy seks z prostytutką? A zapłacił jej przynajmniej,bo jeżeli nie, to nie była żadną prostytutką tylko zwyklą dupodajką. Prostytutka bierze za to kasę,bo to jej praca!

Gość beata samotna
Dziwka to taka sama kobieta jak kazda inna. Chlopakowi to ciazylo, chcial poczuc sie kochany i probowal w ten sposob too zastapic.

Gość gość
Daj spokój, to przeszłość, jeżeli Cię ni zdradza teraz to dlaczego masz z nim zerwać

Gość gość
W sumie co za różnica, czy to była d****** czy przypadkowa laska z imprezy? Przecież taka laska co sypia z przypadkowych facetem, to też d****** tyle tylko że tańsza, bo wystarczy postawić takiej drinka i to wszystko.

Gość gość
Ty się ciesz,że nie z kozą czy suką.

Gość gość
Nie lubię facetów co chodzą na d****** ale już wolałabym takiego, niż takiego co wylądował w łóżku z obcą dziewczyną z jakiejś imprezy, chociażby dlatego że pójście do prostytutki, to przemyślana decyzja, a nie uleganie emocjom i bzykanie byle kogo na imprezce.

Gość załamana Anaaa
Źle mnie ktoś zrozumiał, on mnie okłamał, że to było z dziewczyną z imprezy, a tak naprawdę było z laską z agencji :/ Brzydzę się nim teraz. I okazał się kłamcą przy okazji... Czy wszyscy faceci to takie świnie???

Gość załamana Anaaa
małarudamaruda Dziękuję za zrozumienie. Może bym to jakoś zniosła gdyby nie było tego kłamstwa... :/ Najgorsze że się dowiedziałam od kogoś innego, ale mój przyznał. że to prawda i że nie chciał mi mówić bo bał się mojej reakcji, więc skłamał...

Gość gość
Pewnie wiedział jaka będzie twoja reakcja, dziewczyny łatwiej przełkną seks z laską z imprezy, niż seks z prostytutką. A jak się nad tym zastanowić, to oba przypadki są żenujące i żaden nie jest lepszy, czy gorszy.

Gość gość
W kręgu młodych ludzi często na 18 urodziny fundują koledzy koledze taką usługę! Na dobry start i początek w dorosłe życie,no cóż doświadczenie w tej materii zawsze się przyda!

Gość gość
rzuc gnoja po ci taki klamca dno

skąd się dowiedziałaś? cóż kłamstwo ma krótkie nogi. i obrzydliwe, że skłamał(jak ufać) i jest też coś żałosnego w facecie, który zrobił to z kobietą, której nie zna, za kasę, i w której tego dnia było 10 innych. jednak każdy popełnia błędy, niestety każdy jakieś...

Gość gość
wlasnie tacy sa zalosni co musza placic za sex

Gość gość
pewnie się komuś pochwalił i ten go wydał, większość facetów jest z tego dumna

Gość załamana Anaaa
Jego kolega się wygadał się przy mnie na imprezie jak wypił trochę... Siedzieliśmy razem wszyscy i wspomniał jak byli z moim P. w agencji :/ Byłam zszokowana, poczułam się jakby mi ktoś w twarz dał ;( To było tydzień temu i nadal nie mogę się otrząsnąć, mamy przez to kryzys. Nie mogę się przełamać do seksu po tym, on mnie brzydzi po prostu...

Gość załamana Anaaa
Dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu? Jesteśmy ze sobą prawie 2 lata, niełatwo tak wszystko od razu przekreślić, może ratować ten związek, nie wiem... Chyba potrzeba mi czasu by to wszystko przemyśleć.

Gość baby są dziwne
Każdy ma jakieś wady. Odrzucisz jednego z powodu jego wady, znajdziesz innego który też bedzie ja miał, może nawet większe. Czego Ty oczekujesz? Robota bez skaz który będzie Ci posłuszny i poza przebywaniem z Tobą nie bedzie miał własnego życia?

Gość gość
Roochanie dziwek to faktycznie "własne życie" i to k***a jakie na poziomie :D

Gość załamana Anaaa
Ten kumpel powiedział to przy mnie i przy nim, był pijany i zaczął wspominać... mój próbował go ucieszyć ale było za późno. Ja wyszłam do innego pomieszczenia i się popłakałam, on wyszedł za mną ale nie chciałam z nim gadać, zaczął przepraszać, coś tam jeszcze ale nie pamiętam. Wrzasnęłam że ma mnie nie dotykać i sobie poszedł, poszłam do damskiego kibla się wypłakać, jak stamtąd wróciłam to znowu te gadki ze przeprasza itp. ale kazałam mu trzymać się z daleka, byłam bardzo zdenerwowana... Mieszkamy razem i od tygodnia jest ciężka atmosfera, pojechałam na dlugi weekend do rodziców i tu siedzę.

Gość gość
ochyda kochac sie z nim majac swiadomosc ze robil to z d***** fuu