Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana Anaaa

Ostatnio się dowiedziałam, że mój chłopak pierwszy raz miał z dziwką !!!!

Polecane posty

Gość załamana Anaaa
Uciszyć nie ucieszyć oczywiście, sorry za błąd

Gość gość
Ale jakoś ta wieść że przeleciał obcą laskę na imprezie, ot tak sobie bo się nawinęła, nie zrobiła na tobie takiego wrażenia, jak pójście do d****** a przecież wiadomo że takie laski z imprez są gorsze, bo żadnemu nie odmówią, a i bez gumki często dają. Dla mnie nie ma żadnej różnicy.

Gość gość
myślę,że cię kocha, nie powiedział prawdy , bo domyślał się jaka będzie twoja reakcja, zrobił to przed poznaniem ciebie ,znam gościa, który na imprezie wygadał się ,że był w agencji, zrobił to przy mnie i swojej żonie, to był dopiero dla niej szok, oczywiście był pijany

Gość gość
Autorko, prostututka to nie d******** Dziwka jest kobieta, ktora daje za darmo d**y kazdemu jak popadnie za pieniadze albo i nie. Prostytutka d******py tylko swoim wybranym klientom za pieniadze nigdy za darmo. Nie wiem o co tyle krzyku robisz. Raz nie byl jeszcze z toba zwiazany wtedy i nie wiedzial. Ze cie pozna, moze myslal, ze nie znajdzie dziewczyny, z ktora bedzie mial normalny seks a nie chcial jakiegos przypadkowego w krzakach, albo na szybko za sciana z rodzicami, moze bal sie, ze zwyklej dziwczynie zrobi dziecko, jako niedoswiadcxony, a na to nie byl gotowy. Wszystko to odpada przy seksie z prostytutka, plus mozna spelnic swoje fantazje i mniejsze zagrozenie zarazenia chorobami, bo prostytutki badaja sie regularnie, a d****** cichodajki nigdy. Natomiast seks ze zwykla dziewczyna to ryzyko ciazy, choroby, bo kto wie, moze to cichodajka, ale ueaza sie za lepsza, daje masowo d**y bez rozglosu i za darmo... Chlopak okazal sie madrzejszy od wiekszosci facetow, moze go ta prostytutka jeszcze przy okazji nauczyla jak zaspokajac kobiete, tu jyz autorko nie masz co narzekac.

Gość gość
ale p*********e glupoty

Gość gość
no moze jeszcze cieszyc sie ma autorka

Gość gość
tu moim zdaniem nie chodzi o sam seks z dziwką tylko o świadome klamstwo. Bo pewnie gdyby ci się na początku przyznał to byś go wysłała na badania. A tak nie wiadomo czy ci czegoś nie "sprzedał" :/

Gość gość
Powtorze moze nie chcial, jako niedoswiadczony zaliczyc wpadki ze zwykla dziwczyna, bo moze nauczyla go zakladac prawidlowo gume na instrument. Tego jedynego w wielu rodzina wciaz nie ucza...

Gość gość
syfa bardziej mógł załapać , z cichodajką ,a nie z prostytutką

Gość gość
No tak "zyczliwy" kolega czy kolezanka zawsze sie znajda... Pewnie podobasz sie tego jego kumplowi, albo zazdroscil mu udanego zwiazku, wiec musial sie wygadac... To sie zdarzylo zanim ciebie poznal, wiec o co placz?... Nie powiedzial ci, bo wiedzial, ze tak zareagujesz... A "zyczliwemu" koledze udalo sie co chcial, bo prewnie sam ma zycie spierdone wiec innym tez musial...

Gość gość
Nie wybaczyłabym

Gość załamana Anaaa
Mój związek jest na skraju rozpadu :(:(:(

Gość gość
ja bym nie wybaczyła,obrzydzał by mnie i odpychał...jak mógł podniecic sie na widok pierwszej lepszej baby i z nią to zrobić,przeciez nawet jej nie znał...nie boisz sie autorko ze bedzie zdolny do zdrady skoro z ta dzifka tak łatwo mu poszło?

Gość gość
Bo baby to takie porządne, hahaha :D

Gość gość
Jestem facetem i dobrze cię rozumiem autorko. Ja też nie potrafiłbym być z kobietą, która wcześniej uprawiała seks z byle kim. Też czułbym obrzydzenie o którym piszesz.