Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam się w co ubrać część 2

Polecane posty

Gość gość

hej to znów ja więc znalazłam sukienkę w mojej szafie która jest ok co prawda trochę przymała ale spoko leży no tylko problem bo nie mam butów pasujących ,mam tylko addidasy jedne ,kozaki mi się już rozwaliły i trzeba nowe kupić no i mam jeszcze czarne baleriny no ale chyba nie bardzo w listopadzie będą pasować a moja mama też nie ma takich tylko tez ma same addidasy albo jakieś babcine no i nie mam żadnej kurtki np: ramoneska by pasowała a nie mam i mam tylko taka zimową wielką kurtkę i ot nie bardzo będzie

Gość gość
Jesli masz baleriny ze skory to mozesz spokojnie ubrac czarne grube rajstopy pod spod (tylko nie skarpety!). Ja tak nosze, np. w piatek ubralam do pracy spodnie rurki (no prawie) z materialu, czarne rajstopy i balerinki. Jesli buty sa z materialu to tez w sumie ok. Sprawdz tylko czy sie nie rozchlapaly i nie maja dziur. A kurtke zimowa mozesz od biedy ubrac. Przeciez tam na miejscu i tak ja zdejmiesz. Tylko nie zakladaj do balerinek jasnych cielistych rajstop!

Gość gość
a czemu nie mi właśnie się wydaje że do czarnej sukienki właśnie nie bardzo pasują czarne rajstopy bo będą się to tak zlewać ze sobą no ale zobaczę jeszcze a co do balerin to nie są ze skóry a co do kurtki to niby można zdjąć ale bym wolała jakomś ramoneskę bo w takiej by pasowało iśc na sale gimnastyczną i bym nie musiała zdejmować a po 2 jutro ma być ciepło

Gość gość
Jestes jakas dziwna :( Nie masz nic w szafie, nawet plaszcza, a stale piszesz co bys wolala :( Niestety takim gdybaniem daleko nie zajdziesz. Bo albo ubierzesz to co masz, albo jeszcze dzisiaj od kogos cos pozyczysz albo musisz zostac w domu. W sumie to wiedzialas juz o tej ceremoni wczesniej, trzeba bylo cos sobie zorganizowac. Mimo wszystko powodzenia, nie taki diabel straszny jak go maluja ;-)

Gość gość
I nie uwazam, ze bedzie sie zlewac. Bo czarna spodnica, baleriny i cieliste rajstopy w listopadzie to wiocha. A tak czern bedzie tworzyc jedna calosc i twoje letnie buty nie beda sie tak rzucaly w oczy.