Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ok, dajecie dzieciom eko jedzenie, a czy ubieracie dzieci w ekologiczne ubrania?

Polecane posty

Gość gość

z organicznej bawełny bez formaldehydu, ktorego nie da sie wyprac z włókien, bez pestycydów i innych chemikaliow ? Pewnie kupujecie im ubrania w biedronce albo w lidlu

Gość gość
Ale burżuazja....

Gość matka polka kafeteria
oczywiście, ja mam zaufanego rolnika który trzyma owce w stodole i daje mi wełne, potem z całą rodziną siedzimy przy kominku i pleciemy swetry i skarpety oglądając TV TRWAM w telewizji

Gość gość
Tak. Kupuję takie ubranka, np w c&a są dostępne.

Gość gość
po co ta ironia - chemii w zyciu nie unikniemy, ale mozemy ja ograniczyc. Nie umrzemy od nieduzych ilosci, ale wieksza moze nam powaznie zaszkodzic. Unikam m.in wędlin, farbowanych cukierkow i napojow"wiecznotrwalych" ciastek. ko=serwowanych póproduktów itd - czytam sklady, wystarczy rzucic okiem, jak lista jest dluga, to badziewie- po co kupowac, jesli mozna co innego. Ubrania z naturalnych materiałow, czesto w lumpeksie, kiedy wiem , jak wygladaja po praniu i sa dobrych marek , ktore nie moga sobie pozwolic np na toksyczne farby. Nie mam az tyle kasy,zeby kupowac nowe ciuchy najlpeszych marek - i nie widze potrzeby.

Gość gość
Super ekologiczne ubrania można kupić w sklepie internetowym karoka.pl ubrania wykonane są w sposób ekologiczny, bez chemikaliów i szkodliwych substancji nie uczulają. Różne rozmiary i promocje każdy znajdzie cos dla siebie

Gość gość
Haha eko ubranua czego to nie wymysla dla nawiedzonych ludzi... jestem mysliwym przez okragly rok jem prawie dziki i jestem za zdrowym zarciem ale ubrania??? Glupota :)