Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasik198920

No to zaczynamy! 10 kilo mniej

Polecane posty

Witam Postanowilam coś zrobić ze soba. A mianowicie zrzucic troche kilosów:P Mam 25 lat, bezdzietna, no i niestety tryb życia (raczej leniwy) sprawił, że nabrałam sporo. Mam 160, 80 kg oraz bardzo duze piersi,co też jest moim utrapieniem:( moze po diecie i one nieco sie zmniejsza. Więc zaczynam:) Dieta Dukana dzien pierwszy. Mam nadzieję, że zanjdzie się ktoś, kto będzie mnie motywował

Gość Kasia098765438
To ja sie przyłącze

tak więc ja juz po sniadaniu...wstałam rano i poszłam zakupić jakies produkty ,,light". Przez co i portfel sie lzejszy zrobil:P

Gość gość
Ucielo mi polowy wiadomości, wiec chetnie sie dołączę, tez mam na imię Kasi mam 30 lat ważę podobnie bo 79kg przy wzroscieb163cm, dieta Królów. Zaczynamy od dzisiaj?

Gość gość
Ja jestem jeszcze przed śniadaniem, zjem sobie serek wiejski. Pozniej wybieram sie na zakupy po warzywa i biely ser

tak, ja już pierwszy dzien rozpoczelam:P sniadanie: poł twarogu lekkiego, do tego pol jogurtu naturalnego i moze z dwie łyzki otrębów owsianych, do tego gorzka herbata, Moze i nie mistrzostwo smaku, ale jakoś zjadlam:P choc trwało to dłuzej niż zazwyczaj:P

Gość Lady_Bloom
Hej, ja rowniez chetnie sie dolacze ;). Zaczynam od dzisiaj (coprawda zjadlam platki czekoladowe, ale to nic reszta dnia dieta!), ja nie bede stosowala jakies konkretnej diety, po prostu bede uzywala kalkulata kalorii i bedel jadla 1200-1500 kalorii, plus jakies cwiczona. Wzrost 175 waga 72 kg, co nie robi ze mnie jakos wybitne grubej ale po prostu wygladam na 'potezna' kobiete i wcale mi sie to nie podoba. Do wakacji 2015 chcialabym miec perfekcyne cialo i nie chodzi mi tutaj o wage, ale o jedrosc i cm ;)

Lady_Bloom wydaje mi się, że przy takim wzroscie masz prawidlowa wage:P ale kazdy ma swoj punkt widzenia, dlatego nie wcinam się:) Oczywicie zapraszam do nas i życze powodzenia:) Moze ustalimy jakis wspolny plan cwiczen?:P

coz ja moge jedynie powiedziec ze kiedys bralam tabletki na odchudzanie, wiec efekty rzeczywscie byly, ale niestety sobie pozniej znow odpuscilam i znow wszystko wrocilo

I coś ucichlo:) zbliza sie czas na kawę...a jak wiadomo do kawy zawsze jest ,,coś słodkiego"ale bede silna i nie dam się:D

Nie neguje tego, ze moja waga jak najbardziej jest prawidlowa, ale w tej gornej granicy, a moim celem jest a dolna. Ja bede cwiczyla Chodakowskiej 'brazylijskia posladki' (9 min) i A6W plus silownia/ gra typu siatka 3x w tyg po godzince

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.