Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wybór sukienki na impreze :)

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich :) mam do Was ogromną prośbę w wyborze kiecki na Andrzejki. Nie jest mi łatwo dobrać coś bo jestem bardzo szczupła 45kg a wzrostu 163 . Zielonego pojęcia nie mam jaki fason wybrać żeby wyglądać kobieco i sexsownie ;) ktoś cosik doradzi jak na moje ,,gabaryty,, wyglądać dobrze :)

Gość gość
Dokładnie :) xs to mój a czasem xxs hehehe i też wcale nie jest łatwo znaleźć rozmiar dopasowany żeby nie wisiało na mnie jak na wieszaku :| wiem że niektóre fasony mogą uwidocznić jeszcze bardziej moją wagę(dodam że wcale się nie odchudzam ;) w genach to odziedziczyłam i bardzo bym chciała przytyć z5kg ale ciężko :/ ) nie wiem czego mam unikać w wyborze sukienek

Gość Pawema
Widziałam ostatnio ładne sukienki na szczupłe dziewczyny na stronce jestesmodna, np. coś takiego http://www.jestesmodna.pl/sukienki/sukienki_wieczorowe/rozkloszowana_sukienka_mon-hk_1.html. Nie jest jakaś mocno wyzywająca, chociaż to zależy, jaki kto styl preferuje :P Moim zdaniem bardzo pasuje na wiele rodzajów imprez. Są tam też takie dopasowane, podkreślające kształty. Mam sukienkę od nich i służyła mi wiele sezonów.

Na imprezę to najlepiej założyć jakąś połyskującą mini. Można też pokusić się o sukienkę maxi.