Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klempa55

Wieczorem...w lesie

Polecane posty

Gość gość
gdzie jest MOJA Muszka?:(

Gość gość
Ciekawska z tą @ :-o świadczy to jedynie o waszej yntelygencji, że koleżanki samodzielnie poczty ściągnąć nie potrafią i czekają na znak. Gdzie sens, gdzie logika??

Gość gość
Muszka, rozumiem, że sama poczty nie sprawdzasz :) Zdrowia życzę

Ciekawska, wszystkiego najlepszejeszego z okazji urodzin :) miłości, bogactwa, zdrowia i w ogóle , w ogóle, żeby dzisiejszy dzień był bardzo mile spędzony :) 🌻, 😘, ❤️ do później :)

Gość gość
Magda jak twa miłość Koke?

Gość gość
CiZiu, tutaj też zostawiam moc fiskusików 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 jak na sentymentalną ciotkę przystalo ;) Wszystkiego Naj ❤️

Gość gość
CiZ-ia wszystkiego co naj,moc orgazmów...,hmmm... chyba buziaków miało być;) no nic! niech Ci się marzenia spełniają,a życie będzie usłane różami:)🌻😘

Gość gość
MEve a Ty jako bliźniaczka nie masz dzisiaj urodzin?! starsza czy młodsza jesteś od swojej siostry?:D

Gość gość
Gościu, jestem starsza o dwie minuty, ale cii... (kobiety się o wiek nie pyta) ;)

Gość blednygosc
uuuuu najlepszego ciekawska:D znaczy jak chcesz w prezencie usmaze ci rybke co?:D

Gość gość
bledny masz spiwór ze sobą uważaj na suwak bo jaja ci zahaczy hehe

Gdzie ta Cizia? przyjmij ode mnie tę oto butelkę najlepszego szampana, bombonierkę i różowego goździka wraz z życzeniami wszystkiego co najlepsze :) 🌼 O której zaczyna się impreza?

Hej Gromi :) dawno się nie widziałyśmy. Byłam w Twoje urodziny, nie wiem, czy zauważyłaś bo się gdzieś tam w pomarańczowy tłum wcisnęłam podpisując muszka ś , ale również składałam Ci życzenia :) Mam nadzieję, że nie przeoczyłaś

O, jak słodko ❤️ :) Nie wiem, czy widziałaś, ale masz obrońców w postaci najbardziej honorowego mężczyzny, którym jest Agent :) i naszej walecznej Mid :) Mi skrzydła opadły, staram się trzymać swojej deklaracji i nie przemawiac do wilka, ale wiesz co o tym sądzę z pewnością :)

Aha i jeszcze dziękuję bardzo Mid i 1496 za próby wpłynięcia na kogoś na kogo wpłynąć się nie :) wszyscy wiemy że to jak walka z wiatrakami ;) jesteście kochani i bardzo to doceniam ❤️

Haha, Muszko pomyślałyśmy o tym samym :) 1496 jesteś prawdziwym gentelmanem :) a Mid to prawdziwa lwica mrauuu :)

Gość Najszybszy w mieście
oo szykuję się impreza? a można jak to zwykle ja wbić się na krzywy ryj?

Gość Najszybszy w mieście
ktoś stawia, ja korzystam- w takich klimatach odnajduję się najlepiej jak mawiał mój dziadek: jak dają to bierz, jak biją to uciekaj