Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klempa55

Wieczorem...w lesie

Polecane posty

Gość gość
Ten koń to ja;) i nie będę się pętał,wiązał ani żadnych takich;) Jak na jednorożca przystało jestem wolny jak wiatr:) która mnie okiełzna?:)

Gość gość
Nowa, i wiecznie dziewica! :D (one podchodzą ponoć tylko do dziewic... :classic_cool: )Ale pewnie masz na myśli magiczne podobno właściwości jego rogu ;) W tym celu jednakże trzeba by uśmiercić piękne zwierzę 😭 Więc wolę inaczej wykorzystać róg... :P

Gość gość
Dziewczyny, on chce, żeby go okiełznać... ;)A widziałeś miły gościu, jak się ujeżdża dzikie mustangi? Nie jest to herbatka u cioci ;) Nie wiem, czy jesteś gotowy... :P

Wiecznie dziewica? Nieźle chyba sobie sprawie takiego, a nie to do mnie nie przyjdzie.... jak pech to pech... może chociaż róg znajde :-)

Gość gość
Nie wiesz Nowa,że Jednorożce właśnie w dziewicach gustują?:) Prawie jak smoki tylko Ich nie zjadają:D No bliźniaczki! może "na rodeo"? ;)

Weź bo aż mi slinka cieknie na te rodeo to dopiero idealny sobotni wieczor:-) A to jednak przyjdzie do mnie jednorozec:-)

Gość gość
Cztery razy po kwadransie "na rodeo"? wytrzymam! :D A może któraś ma inne propozycje?;)

Gość gość
Psychol? nie...,a może być inny zboczony Jednorożec?;)

Gość gość
No dobrze! dla Ciebie będę miał jeszcze specjalny półgodzinny bonus;) może być?:)

Mi chodzi o tego człowieka który uparcie twierdzi ze mnie kocha ponad własne życie.... a jednorozec może byc:-)

Gość gość
Nie bądź taka zaborcza Nowa:D Jednorożec ma tylko jeden róg... no może w porywach dwa i dla wszystkich musi wystarczyć:D

Gość gość
gdzie jest Iceberg?:)

Gość gość
CiZiu, czemu oszukujesz Trewora, że jest bezpiecznie? My to gorzej niż dzikie zwierzęta? :PWadi, czy jako cesarzowa możesz zarządzić dekret gdzie siedzimy (labirynt, czy las), bo czuję w kościach nadchodzący chaos? :classic_cool: