Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunęli temat o rossmannie?

Polecane posty

Gość gość
Co do paczek w tym roku ktoś wreszcie pomyślał. Mój syn jest cukrzykiem i rok w rok zawartosc paczki lądowała u dzieci sąsiadów. Tym razem ma wreszcie cos dla siebie. Tak trzymac

Gość gość
A ja nie kupuję prawie słodyczy cały rok, bardzo sporadycznie i dziecko czeka na to rok a teraz wielkie g#wno. A tak siadał sobie przed bajkami i zajadał się,częstował wszystkich a nawet chomikował sobie. A takie gry były niestety dobre ale w latach 90 teraz w erze telefonów, tabletów, to marne szanse na zainteresowanie się grami planszowymi.

Gość gość
Dziewczyny ile zajmuje Wam sprawdzanie promocji?

Gość gość
Do kolezanki, ktora jest na wychowawczym . W zachodniopomorskim juz są paczki. Najlepiej zadzwon na swoj sklep albo odwiedz go osobiscie i zapytaj. :). a orientujesz się czy na wychowaczym tez dostaniemy te 550 zł? ja wypisywalam wniosek a Ty?

Gość gość
Jesli masz na myśli promocje która startuje od jutra - no zajmie ona sporo czasu. Takich kiełbasek cenkowych to dawno nie widziałam. Myślę że jakies 5h na trzy osoby - i to szybciuteńko tempo tempo zeby zawiesic. Chociaż z tymi wszystkimi pierdułkami typu woblerki rossne, innowacje, cheklisty, nakładki to obawiam sie że to może byc zdecydowanie za malo czasu.

Gość gość
A ja tam jestem zadowolona z zielonej paczki tzn moje dziecko. Fajnie, ze w ogole coś dali dla dzieciakow

Gość gość
Moj syn,6 lat,cieszy sie z kazdej paczuszki,nie wybredza. Nie dostaje wszystkiego,co chce,bo nas najzwyczajniej w swiecie nie stac wiec czy to puzzle,sluchawki czy glosnik ze slodyczami czy tez bez,bedzie uradowany.Nabierzcie troche pokory.Brakuje jej zdecydowanej wiekszosci.

Gość gość
My dostalismy pomaranczowa. Rewelacji nie ma, ale jestem zadowolona z paczki. Moze puzzle 100 elementowe troche przeczekaja w szafie, ale generalnie wszystko okey, a drobnostke w postaci slodyczy dokupie sama. Milo, ze w ogole cos dostajemy :-)

Gość gość
Puzle ,słuchawki to chyba z 8lat temu było w sprzedaży u nas i się nie sprzedawało więc kombinator rossmann kazał zrobić z tego paczki i w ten sposób problem sam się rozwiązał, teraz nie musi się martwić co z tym zrobić . Ja jak długo tu pracuje to jeszcze nie widziałam żeby rossmann coś porządnego dał !

Gość gość
Do dziewczyny na wychowawczym która wpisała wniosek: pieniadze dostaniemy :) też wypisywalam wniosek i też musiałam nieźle nadzwonić się do mojego sklepu żeby mnie to nie ominęło. Wiem że w zeszłym roku dziewczyny czy na macierzyńskim czy wychowawczym dostawaly pieniążki normalnie na konto ;). O paczkę widzę ze też będę musiała się upomnieć bo mój telefon milczy.... A wiecie dziewczyny może czy o tę paczki to kierownik wypisuję wniosek jakiś czy z automatu matki które mają dzieci dostają paczki?? Bo ja się nie orientuje

Gość gość
Z automatu kazdy kto ma dzieci dostaje

Gość gość
Dziewczyny jak Wy wytrzymujecie zmiany 12 godzin? Jak sie trafia 2 godz na perfumerii to przynajmniej chwila odpoczynku od pakowania zakupow. Jakas masakra. A zdarzylo sie, ze 3 dni dzieciakow nie widzialam- jak wychodzilam spaly i jak wracalam to tez juz spaly. I caly taki listopad i grudzien tez taki...

Gość gość
Przeciez co miesiac zabieraja nam z wypłaty pieniadze zeby dac nam je w grudniu w postaci 550zł i w postac***aczek dla dzieci, a na dodatek Rossmann zarabia na tym bo odpisze to sobie w Urzedzie skarbowym

Gość gość
DO19,32 na Amfie

Gość gość
Paczki z automatu wysyłają. Ja tez musialam na wychowawczym sama sie pytac czy są juz, bo nikt do mnie nie raczył zadzwonić :-) dzięki za odpowiedź co do tej kaski :-)

Gość gość
czy zaginiona ewa oraz kolega który ją odprowadzał pracowali w rossmannie?

Gość gość
Ciekawe czy firma zrobiła jakiś gest i opłaciła psychologa by pomógł matce tej dziewczyny w tych ciężkich chwilach

Gość gość
Tak, oboje pracowali w SS. Ewa "na stanowisku kierowniczym", czyli musi być ks, zks albo as. Ten koleś to chyba ochroniarz. Moim zdaniem to niepojęte jak można się tak narąbać na imprezie integracyjnej. Jak ja wychodze na miasto, to nigdy nie pije na umór, zawsze z umiarem, bo wiadomo czym to sie moze skonczyć. A oni ? Zataczali się po chodniku, a jak wychodzili z klubu to Ewie wszystkie rzeczy z torebki wypadły, bo była tak nawalona, że nawet torebki nie kontrolowała. Ten koleś twierdzi, że on nic nie pamięta, taki był nawalony... Jak pije u siebie w domu albo u koleżanek, to owszem, potrafię się narąbać jak świnia, bo wiem że jestem bezpieczna. Ale na mieście nigdy bym się tak nie nawaliła. Ewa nie tylko się narąbała jak świnia, ale jeszcze przeczytałam, że ona bierze leki hormonalne na tarczycę. Te leki są dostępne tylko na receptę i ona musi je koniecznie zażywać w określonych odstępach czasu, bo jak nie, to może z nią być kiepsko... Szkoda mi Ewy i jej rodziny, szkoda mi personelu sklepowego, szkoda że tak się zakończyła "integracja"... Pozostaje mieć nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży...

Gość gość
My tez mamy iść na integracje i tez na kręgle i do klubu. Strach sie bać, ale ja mam ten plus ze nie pije alkoholu. Jedynie z zaufanymi ludźmi potrafię wypić ;) tez macie na grudzień zaplanowany cały etat ? Dobrze ze chociaż mam wolne za weekendy.

Gość gość
U mnie wszystkie mamy gołe pół etatu zaplanowane na grudzień. Czyli tak samo jak w inne miesiące.

Gość gość
na początku tego miesiąca pracowałam na podstawie umowy-zlecenie i mam w związku z tym pytanie-czy orientujecie się do kiedy rossmann wypłaca pieniążki za takie umowy?

Gość gość
do22.10 no ale tam masz tak ze ten kto nie pije to donosi i musisz wypić ale co mnie śmieszy ze ten kto wznosi taki toast sam podpi-----la

Gość gość
ja tez mam swoje 3/4 etatu. Ale chyba dobrze bo podejrzewam ze bedzie zapiernicz

Gość gość
Szkoda mi tej dziewczyny :-( oby się znalazła. A z drugiej strony to chyba u Ciebie na sklepie tak jest ze kto nie pije ten kabluje u nas tak nie ma. I mam wrażenie ze cala ta sytuacja obrazuje syf w tej firmie gdzieś czytałam ze dziewczyna jest zastepca wiec może chciała odreagować i tak się stało.

Gość gość
Czy ktoś wie kiedy ta "zapomoga" wpłynie na konto? Jak to jest ? Do jakiegoś konkretnego terminu musi wpłynąć czy jak im będzie się chciało to wyślą?

Gość gość
Minął już tydzień od jej zniknięcia media nie podają za wiele szczegółów -Trudne czasy przyszły nigdy nie można być niczego pewnym .

Gość gość
No u nas każdy ma prawie cały etat, ale zapewne bedą ścinane godziny, bo mimo ze jest ruch to z wydajnością nie wyrobimy jak co roku w grudniu zreszta. Wiecie może czy nadal w styczniu bedzie ta premia za wyrobiony obrót ? Czy to tez zlikwidowali. Kasa na święta jak juz było pisane nie raz powinna być 4 grudnia na koncie.

Gość gość
Niezła reklama nadszarpnięty dobry wizerunek suto zakrapiana alkoholem impreza zasponsorowana z budżetu firmy po której zaginęła kobieta.W żadnym reportażu nie przeczytasz gdzie pracowała tylko tyle że w drogerii,wcale mnie nie zdziwi jak to bedzie ostatni taki wyskok integracyjny.Oczywiście chcę aby nasza koleżanka odnalazła się cała i zdrowa z drugiej skrajnie nie odpowiedzialna pić takie ilości alkoholu przyjmując specjalistyczne leki hormonalne.brak słów. Kolejna rzecz nasz sklep jak wybiera się na imprezę stosuje zasadę razem przyszłyśmy razem wychodzimy,zawsze ktøryś z naszych mężów czy chłopakøw dowozi towarzystwo albo zrzucamy się na taksówkę.

Gość gość
No właśnie I to jest dobra zasada a dziewczyny z tamtego sklepu gdzie były ? Przecież widziały w jakim jest stanie u dziwie się ze żadna jej nie zamówiła taksówki albo nie zaproponowała odwozu. Przy czym nam się teraz fajnie gada bo nas tam nie było, a nie wiemy jak bylo do końca. Reklama dobra aż dziw ze jeszcze nie było żadnego pisma w tej sprawie.