Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

usunęli temat o rossmannie?

Polecane posty

Gość gość
Może 60

Gość gość
Za 10lat jest 1tys, Za 15lat jest 1,5tys. POZDRAWIAM

Gość gość
Co to za detektyw?

Gość gość
Ile wynosi dodatek za sklep milionowy? Wie ktoś?

Gość gość
Do 26.12 19:42 detektyw sklepowy -tak się w procedurze określa ochroniarza.w sumie to mogą zatrzymać zlodzieja tylko na zasadzie tzw.zatrzymania obywatelskiego.wszystko określa procedura.

Gość gość
Do 29.12 01:33 praca w rossmannie może być całkiem przyjemna.wszystko, cała atmosfera zależy od kierownika.to on dobiera sobie załogę. Zależy na co pozwala.jeśli widzi próby nieuczciwej konkurencji w zespole powinien reagować od razu, niestety niektórym jest to na rękę bo uważają, że dzięki temu są w stanie lepiej kontrolować pracowników.do różnych celów potem te informacje są im przydatne.kiedyś każdego dnia wstawałam ze stresem, nerwicą żołądka teraz po zmianie sklepu jest o niebo lepiej.nie wróciłabym do poprzedniego sklepu nawet na jeden dzień kiedy jest tam ten kierownik.

Gość gość
Zróbcie coś z moją kierowniczką bo nie wytrzymam . Czy to ze jest z rodziny regionalnej ją upoważnia żeby mi do faceta zarywała i straszyła co kilka dni ze dużo może i mam cicho siedzieć bo cioci regionalnej powie . Kto nad tym czuwa żeby nie pracowały klany razem ?

Gość gość
Tylko za 10 lecie jest dodatkowo premia ?

Gość gość
Mam pytanie, bo nie chce dzwonić na sklep i sie dopytywać, a nie mam papierów z warty. Chyba ze któraś z Was miała cesarskie cięcie. Dostalyscie jakas dodatkowa kasę żal po ht w szpitalu dłużej po cesarskim cięciu ?

Gość gość
Znóf blokujom

Gość gość
Hmm

Gość gość
na 10-lecie 1 tys na rękę po minięciu daty jubileuszu. nie rozumiem o co pytasz z opieką nad dzieckiem. Jeśli o l4 na dziecko to wtedy dostajesz z wypłatą po wypełnieniu dokumentów zus-owskich. Jeśli 2 dni opieki nad dzieckiem zdrowym jest to traktowane w firmie podobnie jak urlop wypoczynkowy i naliczane z wypłatą

Gość gość
Wypowiedzi aktualizuja się co dwa dni, może czas założyć nowy temat kobietki? Ja tam lubię sobie z Wami pogadać i poczytać ale nic się nie aktualizuje na bieżąco. Wątek jest już długi i może się tnie.

Gość gość
z tymi osobami na sklepie ktore maja obserwowac to bardzo dobry pomysl.moze one dostrzega to czego kierownik nie widzi albo nie chce widziec co dzieje sie wsrod personelu na sklepach.(zawisc.nienawisc, chamstwo ,klamstwo,bezpodstawne oskarzenia,niesprawiedliwosc,faworyzacja itp)

Gość gość
z tymi osobami na sklepie ktore maja obserwowac to bardzo dobry pomysl.moze one dostrzega to czego kierownik nie widzi albo nie chce widziec co dzieje sie wsrod personelu na sklepach.(zawisc.nienawisc, chamstwo ,klamstwo,bezpodstawne oskarzenia,niesprawiedliwosc,faworyzacja itp)

Gość gość
popieram takie osoby by sie przydaly.panie rossmanie zainteresuj sie co dzieje sie w niektorych sklepach.

Gość gość
Co do ubezpieczenia z tytułu operacji przy cesarskim cięciu nie ma wypłaty pieniędzy z tego tytułu, tego typu operacje zwiazane sa z urodzeniem dziecka i nie dostaje się żadnych pieniędzy, wyplacaja tylko za pobyt w szpitalu powyżej trzech dni, ale to też trzeba złożyć odpowiednie papiery

Gość gość
Czy w Rossmannie dają pieniądze za tzw. wczasy pod gruszą?

Gość gość
Dziękuje za info dotyczące cesarki :) Nie, nie ma kasy na wczasy pod grusza.

Gość gość
Ubezpieczenie Warta: drożeją składki. Sprawdźcie sobie jeśli ks Wam nie przekazali że przyszło info. Bo później będzie płacz dlaczego więcej z wypłaty sciagnęli

Gość gość
Ja i tak nie dostaje paska z wypłaty to skąd mam wiedzieć ile mi pobierają z warty? Jestem na l4 ciaza. Chyba musze sama dzwonić i dopytywać.

Gość gość
O co chodzi z tymi osobami,ktore maja obserwowac co sie dzieje wsrod pracownikow?to ma byc ktos z zewnatrz?

Gość gość
Tylko na ile te osoby obserwujące będą w porządku do regionalnej lub kogoś wyżej, aby powiedzieć im prawde. Zresztą podejrzewam, że na okres pobytu tej osoby w sklepie wszystkie będą tak miłe wobec siebie, nie beda sie obgadywały i inne cuda. Ks to pewno bedzie nas w rękę całował a jak sobie juz pojdzie ten obserwator to ks znowu zacznie sie wyzywać na nas. Dla mnie jest to głupie, bo wiadomo, że bedzie to wszystko sztuczne. A zapewne chodzi o mobbing, ktory został zgloszony.

Gość gość
A ile teraz bedzie wynosić skladka na ubezpieczenie? Jestem na L4 i nie mam dostępu do pism na erosie

Gość gość
warta 2 warianty: (i wcale nie podrożało:)))) 1 wariant 35,50 - warunki takie jak przed zmianą 2 wariant 50 zł i lepsze - wyższe odszkodowanie w razie wypadku

Gość gość
Podrożało kochana wcześniej się płaciło 28 zł ;)

Gość gość
A jak teraz jestem na L4 to musze isc do pracy i cos wypełniać w sensie wybrac któryś wariant? Do kiedy jest czas na wypełnienie?

Gość gość
co do warty to za 35,5 trochę podnieśli niektóre kwoty ubezpieczenia w stosunku do 28 (przy których niestety nie można zostać) i tak np suma ubezpieczenia to 50 tys zamiast 47300 i inne pozycje związane ze śmiercią . nie ulegają zmianie kwoty za urodzenie dziecka, śmierć rodziców lub teściów, za uszczerbek na zdrowiu, za pobyt w szpitalu i operacje w przypadku składki 50 zł większość kwot jest x2 poza urodzeniem dziecka, śmiercią rodziców i teściów oraz uszczerbkiem na zdrowiu.

Gość gość
Podrozalo bo bylo 28 zl tyle lat

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się