Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

usunęli temat o rossmannie?

Polecane posty

Gość gość
Jak nie podrozalo. Ja placilam 26 zl teraz za urodzenie dziecka placa np o 10zl mniej i karencja 9mies, a nie 6

Gość gość
35,50? tzn. że podrożało. Dotąd miałam pobierane 28 zł/msc.

Gość gość
27 a 35,5 z takimi samymi warunkami oznacza ze nie podrożało ?

Gość gość
Hej mam kilka pytań odnośnie pracy bo tak czytam i mam mieszane odczucia jestem zatrudniona na 3/4 etatu i na umowie mam 16,80 brutto czyli netto chyba cos koło 13zł a na rozmowie Pani mi mówiła że będę miała 14,50 netto to gdzie to 1,50? plus do tego miały byc premie ale też za bardzo nie wiem jakie bo jak się zapytałam to ks nie umiała mi powiedzieć ktos umie mi jasno przedstawic jak to wygląda pracuje w Poznaniu

Gość gość
aha, i jak nie wpłynie nowy wniosek (bo takie przyszły) do końca marca - to ubezpieczenie wygasa- nikt bez waszej wiedzy nie potrąci wam już składki:) więc bez paniki!

Gość gość
To chyba podrożalo bo mi ściągał 28 zł a jestem na macierzyńskim wiec nie mam pasków żeby sprawdzić.

Gość gość
Kiedy będą pełne etaty dla wszystkich????

Gość gość
Pełne etaty -kiedy zmieni się coś w firmie i wszyscy je dostaną.

Gość gość
Wypłata w piątek czy poniedziałek,wiecie coś?

Gość gość
Hej dziewczyny. Wiecie może do kiedy wypłacane są pieniadze z drugiej tury pomocy świątecznej? Moj wniosek w listopadzie nie dotarł do kadr, więc wypisalam nowy w grudniu - na drugą turę. Wiem tylko tyle, że pieniądze mają wypłacać w styczniu, ale nie wiem do którego.

Gość gość
Ta kafeteria juz mnie wkur..... kiedyś na bieżąco można było dodawać i czytać, a teraz czeka sie po 3 dni. Porażka, odechciało mi sie tu nawet wchodzić. Co do warty, dzwoniłam do kadr i faktycznie sa 2 warianty do wyboru. Osoby przebywające na l4 ciąża, macierzyński itp i sa ubezpieczone to dostaną deklaracje do domu do wypełnienia.

Gość gość
Dziewczyny pomóżcie! Pracuję w sklepie 6 dniowym, zawsze byłyśmy sklepem wysokoobrotowym, od czasu otwarcia kolejnego obrót spadł znacznie. Wcześniej pracując na pół etatu, wyrabiałam między 130-160h, z czasem +/- 100-120. Teraz się okazało, że mamy na maksa mało godzin. W styczniu wyszłoby mi 70 kilka :o, wypłata mała, wrecz tragiczna będzie. Do tego będę chodzić między jedym sklepem, a drugim... Chciałam szukać pracy dodatkowej, ale z naszym grafikiem, który jest pewny "aż" tydzień do przodu ciężko coś znaleźć... Zastanawiam się, czy nie rezygnować... ale z drugiej strony boję sie, bo to już będą problemy z urlopem w nowej pracy , mam ślub w tym roku, do tego plauje upragnione dziecko... Myślałam, żeby się przenieś na inny sklep i spróbować awansować, ale boję się, że jak już będzie opcja to kierownik mi powie, ze sie nie nadaje... Chciałam zwiększyć etat już połowie zeszłego roku, ale nie było godzin... Chciałam awansować i już rozmawiać na ten temat, ale wróciłam po ponad tygodniu o stałam się "kozlem" to źle, tamto złe i zrezygnowałam... nie wiem co robić. Do tego siada mi kręgosłup, mam przepuchline (dzięki super dostawom). Nasz sklep był jakiś czas temu siedmiodniowy (jak większość w mieście) i praktycznie raz na miesiąc jak nie na 1,5 miałam weekend wolny (dlatego boję się przenieść), a przeciez słyszałam, że powinnam się cieszyć bo mam wolne w tygodniu.... pomóżcie...

Gość gość
Wczoraj tzn. 04.01.2017 kadrowa powiedziala ze naliczaja wyplaty,czyzby zrobili niespodzianke i puszcza dzisiaj pensje? Troche to dziwne i za wczesnie czy ktos cos wie? Pozdrawiam

Gość gość
Ja chce wypłate!!

Gość gość
Zablokowali na amen

Gość gość
Laski niech któraś założy nowy wątek i poda link, próbowałam kilka razy i nie poszlo

Gość gość
Wypłata jest

Gość gość
bardzo wątpliwa ta dzisiejsza wypłata, 10 jest dopiero we wtorek...

Gość gość
Nie ma kasy koniec kropka

Gość gość
Jak naliczaja to w pon będą

Gość gość
Jest nowy wątek, wypowiedzi aktualizowane na bieżąco:) dziewczyny piszcie już tam.

Gość rafciu
Assassin's Creed 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Assassin_s_Creed_2016 Dzięki przełomowej technologii Callum Lynch doświadcza przygód swojego przodka, asasyna Aguilara, żyjącego w XV-wiecznej Hiszpanii. Wkrótce podejmuje walkę z potężnymi templariuszami.

Gość gość
Nawet swojej kasy liczyć nie umiesz???11,83 odjąć 30% podatku ale może dobić czasem do około 13 bo ta kwota jaką zus itp nam ściąga z wypłaty nie jest stała. Wiec w kulki leci że 14,50 max 13 plus 200, 250 regulaminówki

Gość gość
Jest kasa

Gość gość
Nie ma wypłaty.

Gość gość
Jest ta wypłata czy nie??

Gość gość
co ty gadasz, pkobp nie ma

Gość gość
dziwne, bo mam konto w pko bp sa i jeszcze nie mam

Gość gosciegoscie
a ja jeszcze nie mam