Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunęli temat o rossmannie?

Polecane posty

Gość gość
Laski czy to prawda że mam sobie sama wydrukować pity jak jestem na L4 ciążowym?

Gość stifler
Jackie 2016 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Jackie_2016 Relacja wydarzeń z życia Jackie bezpośrednio po zamachu i zabójstwie jej męża, prezydenta Johna F. Kennedy'ego w 1963 roku.

Gość stifler
Jackie 2016 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Jackie_2016 Relacja wydarzeń z życia Jackie bezpośrednio po zamachu i zabójstwie jej męża, prezydenta Johna F. Kennedy'ego w 1963 roku.

Gość gość
oj Gosia Gosia Pin Up POGRYASZ Sobie

Gość gość
Witam czy ktoś wie coś więcej na temat stanowiska starszy asystent??

Gość gość
Taaa ta z zezem z Łodzi to jak 'radiow wełez' z mojego liceum tak gada i gada ,naj mądrzejsza jak 'radio Maryja' :)i myśli że ma tylu słuchaczy :D do czasu hahaha

Gość gość123123
Taaa ta z zezem z Łodzi fakt gada o Wszystkich dużo... najmądrzejszy jak radio Maryja :)

Gość gość
Hej laski wiecie może kiedy jest w tym roku centaur?

Gość gość
Hej laski kiedy jest centaur?

Gość gość
Czyżby coś robili z postami.

Gość gość
Witam, pracuję w Rossmannie niespełna pół roku i nadal nie mam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Na rozmowie rekrutacyjnej mowiono mi o premii ok 200 zł jeśli nie ma sie l4 w danym miesiącu lub jest ono max 3 dniowe. Mój KS twierdzi że albo jest premia albo jej nie ma jeśli komuś wpadnie chorobowe. Nie potrafiła też nic konkretnego z regulaminów przytoczyć. Może ktoś tu jest w stanie rozwiać moje wątpliwości? Z góry dziękuję:)

Gość gość
Dziewczyny, czy wiecie coś na temat tego, czy pracownikowi bedącemu w ciąży Rossmann przedłuża bez problemu umowę na kolejne 3 lata?

Gość gość
Czy ktoras z was orientuje sie, czy Rossmann przedłuza umowy na kolejne 3 lata pracownikom w ciazy ?

Gość gość
nie ma juz konkursow PP...krija nas na wszystkim...dali i podwyzki i co...zarabiam mniej niz przed podwyzka...

Gość Damian N
Praca w Rossmanie to koszmar. Ciężko znależć gorszy grafik. Jednego dnia przychodzisz na drugą zmianę a drugiego nagle na pierwszą i nikogo nie obchodzi to że przerwa pomiędzy zmianami musi być nie mniej niż 11 h. Jeżeli będziesz potrzebować pomocy jako nowy pracownik - zapomnij o tym że możesz liczyć na pomoc kierownika lub asystenta - zostaniesz skrytykowany że nic nie umiesz i do niczego się nie nadajesz. Atmosfera w pracy tragiczna. Za mały błąd można natychmiast dostać naganę. Fizyczna praca w godzinach nocnych pod presją czasu - będziesz ciągać ciężkie wózki po sklepie, latać z cięzkimi opakowaniami i za plecami jeszcze będziesz słyszeć krzyki że musisz robić to szybciej i sprawniej

Gość Damian N
Praca w Rossmanie to koszmar. Ciężko znależć gorszy grafik. Jednego dnia przychodzisz na drugą zmianę a drugiego nagle na pierwszą i nikogo nie obchodzi to że przerwa pomiędzy zmianami musi być nie mniej niż 11 h. Jeżeli będziesz potrzebować pomocy jako nowy pracownik - zapomnij o tym że możesz liczyć na pomoc kierownika lub asystenta - zostaniesz skrytykowany że nic nie umiesz i do niczego się nie nadajesz. Atmosfera w pracy tragiczna. Za mały błąd można natychmiast dostać naganę. Fizyczna praca w godzinach nocnych pod presją czasu - będziesz ciągać ciężkie wózki po sklepie, latać z cięzkimi opakowaniami i za plecami jeszcze będziesz słyszeć krzyki że musisz robić to szybciej i sprawniej

Gość klient_
W sklepie nr 1017 oszczędzają, że towarów z gazetki nie ma na półkach?

Gość Christian

Gość Christian
Assassin's Creed 2016 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Assassin_s_Creed_2016 Dzięki przełomowej technologii Callum Lynch doświadcza przygód swojego przodka, asasyna Aguilara, żyjącego w XV-wiecznej Hiszpanii. Wkrótce podejmuje walkę z potężnymi templariuszami.

Gość gość
Damian N dokladnie,mi tylko pokazano jak obslugiwac kase i to niedokladnie,bo wielu rzeczy sama sie musialam nauczyc,a poza tym zadnego szkolenia a jak o cos pytalam,to zdziwienie,ze tego nie umiem np. ze nie umiem dobrze poslugiwac sie denso a pracuje juz 4 miesiace,jak mam umiec jak mi nikt nie pokazal.popracowalam pol roku i sie zwolnilam,bo nie wytrzymalam psychicznie,jeszcze to obgadywanie kazdego do kazdego,jestem w szoku,bo nawet najlepsze "przyjaciolki" sie obgadywaly

Gość gość
Pity na L4 ciążowym przychodzą do domu. A na macierzyńskim lub wychowawczym zazwyczaj przedłużają umowę, ale w dużej mierze zależy od kierownika.

Gość christian

Gość gość
hej dziewczyny konczy mi sie umowa w sierpniu jestem w ciazy urozde w lipcu czy mi przedluza umowe jak jest na macierzynskim jak nie przedluza kto placi zus?

Gość gość
jak wam idzie dziewczyny sprzedaz zestawow na kasach itd?

Gość gość
Czy zostal ktos u was zwolniony dyscyplinarnie? Jesli tak to za co?;)

Gość gość9998665
u mnie zwolnili dziewczyne. miala za duzo notatek sluzowych

Gość gość
Moja koleżanka z pracy była dobrym pracownikiem , lubianym przez klientów i przez część załogi ( tę normalną część) i została zwolniona, bez podania przyczyny. Wydaje mi się że to w związku z napiętą atmosferą w pracy, bo się postawiła, a grono dziewczyn z pracy ją zaszczuło i zmobingowało. U mnie współpracownicy są dla siebie okropni, liżą sobie tyłki na siłę tylko po to by zaraz wbijać sobie nóż w plecy , obgadywanie, wyśmiewanie. Łatwo można zauważyć kto jest pupilem szefa, kto jest asystenem , starym wyjadaczem . Totalny brak szczerości, życzliwości i wychowania, fałsz krok krokiem. Brak poszanowania dla drugiej osoby . Byłam świadkiem jak zastępczyni kierownika, bez poszanowania zwraca się do ochroniarza , bądź co bądź starszego człowieka- bez powodu. Osoby , pracujące 10 lat uwiły sobie tutaj niezłe gniazdko na machlojki i wzajemne mycie rączek, jeśli ktoś się sprzeciwi złemu traktowaniu, jest odrzutkiem . Dostałam propozycję bycia asystenką, ale odpuszczam sobie , nie zamierzam wpadać w grono fałszywych z chorymi aspiracjami przyjaciółeczek. Odbębnię swoje , a w międzyczasie szukam innej pracy.

Gość gość
hej dziewczyny konczy mi sie umowa w sierpniu jestem w ciazy urozde w lipcu czy mi przedluza umowe jak jest na macierzynskim jak nie przedluza kto placi zus

Gość gość
Kiedy bd wyplacana premia inwentaryzacyja?

Gość gość
Kiedy wyplacana bd premia inwentaryzacyjna