Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego mężczyźni po sexie idą spać?

Polecane posty

Gość gość

Moj chłopak zawsze po sexie zasypia i mówi, że to normalne i że wszyscy faceci tak robią, a ja bym się chciała poprzytulać. Wasi faceci też zasypiają?

Nie należy budzić... jest to tzw. lunatykowanie ale zdarza się, że chrapią i tylko tacy zasługują na odrębny temat :D

Gość gość
Wiesz moim zdaniem to kwestia zaspokojenia i uczuć z jakimi do tego podchodzimy. u mnie kiedyś mogliśmy kochać się cała noc i ciągle było mało raz on patrzył jak zasypiam i przytulal raz ja.... po kilku latach to się zmieniło on zaraz zasypia i to tyłem do mnie bo zekomo mu gorąco i tez nie potrafię sobie tego wytłumaczyć dlaczego tak jest chodź jesteśmy jeszcze młodzi.

Gość gość
z tego co słyszalem, sporo kobiet ma podobnie. chyba nie ma reakcji 100procentowo meskich i zenskich. są faceci, ktorzy ida spac (chyba wiekszosc) i tacy ktorzy nie. sa kobiety, ktorzy ida spać (mniejszosc) i wiekszosc ktora nie. tak z obserwacji. to jak z seksem bez zobowiazan - (chyba) wiekszosc facetow i mniejszosc kobiet w to pojdzie, a jak chodzi o 'miłosci' to odwrotnie. :P

Gość poruszenie_W_bokserkach
ja tam nie zasypiam tylko schodzę między nogi partnerki :classic_cool:

Gość gość
A wystarczyło użyć dowolnej wyszukiwarki:Naukowcy z Francji zdecydowali się przyjrzeć procederowi, który irytuje wiele pań i odpowiedzieć na pytanie, dlaczego zaraz po seksie mężczyzna zasypia.Badanie wykazało, że w chwili orgazmu, kora mózgowa, która reguluje świadome myślenie, jest wyłączana. Dodatkowo w trakcie orgazmu uwalniane są m.in. oksytocyna i wazopresyna - dwa związki, które odpowiadają również za sen.

Gość Mala2121
To uwarunkowane biologicznie, poczytaj w książkach med.

Gość gość
Zasypiamy oboje przytuleni. Zasłużony odpoczynek,bo mam w łóżku długodystansowca.

Ok, a inaczej :) w dzień? albo rano? po szybkim numerku w windzie? tez zasypiają ?? :D Nie do końca z ta biologią...

Easy:) Windy są tez przytulne, ale czy ktoś w nich zasnął PO? Niekiedy nawet czerwona lampka alarmu nikogo nie zbudzi. A Panowie monitorujący mają uciechę :) Mało tego, zdarza się, że nagrania lądują na You Tube :D Mogę podrzucić linki, kein problem :)

Gość gość
windy są przytulne? :O jak dla kogo

Gość gość
Mi po orgazmie tez się lepiej zasypia. Jestem kobietą.

Gość gość
A co maja robic? Sprzatac mieszkanie, zmywac naczynia?