Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten co zapytał

Ciekawi mnie to.........(pytanie do pań)

Polecane posty

Gość gość5
witam po chwili przerwy... pani z kamerki jeszcze sie nie pojawiła ;) no własnie? dobre pytanie... po co? :D

Gość 13nastka
Mnie bardzo brakuje seksu i nie wstydze się przyznać do tego.,

Gość Ten co zapytał
Taaaa ..... masz 13 lat i myslisz już o seksie. Poszukaj innego tematu prowokatorze.

Gość 13nastka
13 lat miałam jakieś 30 lat temu.

Gość Ten co zapytał
13nastka A czym jest to spowodowane, że Ci go brak? nie masz partnera?

Gość 13nastka
Mam i to od wielu lat,ale te sprawy przestały go kręcić.Zyję wiec jak zakonnica.

Gość Ten co zapytał
13nastka Jeżeli jest on w podobnym wieku, co Ty ,to chyba jeszcze mu nie oklapł, chyba za wcześnie na tojest. Jak myślisz... ma inną?

Gość 13nastka
Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują ,ze nie ma. I napisze od razu nie jestem gruba,niezadbana itp.

Gość gość
13nastka Nie miałem zamiaru nawet pytać o twój wygląd, bo jedni lubieją chude, a inni grube, więcnie ma to znaczenia. przychodzisz na ERO, bo brak ci seksu...... i znajdujesz go tu?

Gość Ten co zapytał
13nastka Powyżej to ja

Gość 13nastka
Przychodze bo czuje się samotna,bo się nudze.Ale nie dla seksu.

Gość Ten co zapytał
13nastka To dlaczego akurat na ERO? Przecież na ogólnym jest więcej ludzi, z którymi można też porozmawiać, a przynajmniej poważniejszych. Tutaj trudno znaleźć kogoś normalnego. Albo napaleńcy, albo zawistne podszywy.

Gość 13nastka
Wchodze tu raz na kilka miesięcy ,ostatnio byłam w lipcu chyba...No i w zassadzie to przeważnie tylko czytam. Nie wdaje się w dyskusje bo właśnie rzadko można porozmawiać normalnie,niezależnie od forum. Ten temat mnie akurat dotyczy wiec napisalam.

Gość Ten co zapytał
13nastka Czyli nie jesteś stałą bywalczynią, więc nie masz ulubionych tematów? A dlaczego napisałaś w nicku"13nastka", czyżby jakaś prowokacja?

Gość 13nastka
Kiedys lubilam tematy Nowego. 13tego się urodziłam,po prostu.

Gość Ten co zapytał
A teraz żywcem nie ma tu co pcztać, gdziebyś nie weszła, to wszędzie albo wilk, albo o wilku. Ja też wszedłem na ERO po dłuższej przerwie. Kiedyś miałem swój temat, ale to było z półtora roku temu. W tym czasie też pisał "Nowy w mieście", bo chyba o nim mówisz?

Gość gość5
fakt, teraz to jakas masakra z tymi ciotkami i wilkami w ilus odsłonach...

Gość 13nastka
Tak ,o nim . Ale przypomniales mi. Ja również miałam swój temat,dawno temu. Inaczej tu wtedy bylo.ciekawiej i milej. Teraz to nawet ciężko wtrącić się do dyskusji.

Gość Ten co zapytał
Gość 5 Żeby to jeszcze pisali na swoich topikach, to pół biedy. Nawet tam nie zaglądam, ale oni wklejają swoje prowokacje w inne posty i nie można nawet spokojnie popisać.

Gość Ten co zapytał
13nastka O czym był Twój temat, mozesz napisać, czy nie bardzo na forum, by Cię nie skojarzono?

Gość 13nastka
To był temat również o seksie, ale bardzo grzeczny. Tyle moge napisac ,tytułu topiku nie podam,lepiej nie.

Gość Ten co zapytał
Moj też był o seksie ciągnął sie ze cztery miesiące ale też nie podam na tym forum, bo ciągle używam dawnego nicka i nie chcę by mnie kojarzyli. Ale jak miałabyś chęć swobodniej porozmawiać, to powyżej w postach podałem numer gg.

Gość 13nastka
Ok,odgrzebie GG i napisze

Gość gość
Pani od kamerki zagląda tu i czyta ten temat. Niby coraz gorzej tu się dzieje i nie ma takiego klimatu jak dawniej ale lubię kafeterię. Rzadziej na niebiesko piszę ale jestem tu czasem. Ale fakt widzę mało kobiet się tu przyznaje że brakuje im seksu, wolą udawać że jest inaczej. Cóż każdy ma wybór. Pozdrawiam i ściskam :-).

Gość gość5
pozdrawiam Panią od Kamerki ;) (i reszte też) szkoda ze tak pozno, tym niemniej miło widzieć znowu. kwiatka sadzę 🌼 i znikam poki co, miłego. ;)

Gość gość5
A jednak nikt tu nie szuka... PS P.o.K, skoro nie chce brac bezpośrednio stad - jesli tu bładzi (wierzylem ze tak, i sie nie omyliłem ;) może zechce na maila wysłać chocby link do owego profilu? ciekawosc mnie zżera, pozera.. konsumuje od srodka... spac nie mogę... :D Ofc pełna dyskrecja w standardzie. Ze wzgledów chyba oczywistych ;)

Szczerze ? Mi bardzo brakuje. Mój chłopak jest po operacji i musi zachowywać wstrzemięźliwość. Przez pól roku nie moze się przemeczac. Przyznaje , ze tesknie za seksem