Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam mija dzień?

Polecane posty

Gość gość

Obiadki,spacerki czy błogie lenistwo? U mnie obiad w knajpie, spacerek,teraz deser i odpoczynek..

Gość gość
Nudy, siedzimy w domku

Gość gość
nudy bo jestem sama ,horror oglądam niby horror .

Gość gość
Aktywnie. Rano była śliczna pogoda to poszliśmy z mężem i córka na długi spacer. Wróciliśmy to mąż został z córką a ja pojechałam na basen. Wróciłam to zrobiłam obiad a teraz siedzę z maseczka na twarzy i się relaksuje z kubkiem kakao. Wieczorem jeszcze jakieś 40 minut ćwiczeń i potem luz przed tv.

Okrutnie leniwie, nie cierpię takich dni. Cały dzień leje, nigdzie się nie można ruszyć, bo tnie równo. Poza zrobieniem obiad nie zrobiłam dziś nic pożytecznego. Nie umiem i nie lubię odpoczywać, na całe szczęście jutro normalny dzień ;)

Gość gość
Leje, wieje, dzieciak marudzi, macierzynstwo to koszmar, szczegolnie w takie dni. Mam wrazenie ze zaraz zwariuje i uciekne z domu i nie wroce...

Gość gość
sama samotna jak palec jestem, jestem w ciazy a moj lazi gdzies ale nie wiem gdzie, jak zapytalam gdzie jest powiedzial "nigdzie" i sie rozlaczyl i tel wylaczony ma :( nie mam juz sily

Gość gość
ja dziś spędziłam calutki dzień w ogrodzie. Grabiłam liście, kosiłam trawę, przesadzałam kwiatki itd.Tak marzyłam mieć dom z dużym ogrodem a teraz żałuje. Po wprowadzeniu się nasadziłam kwiatów, krzewów, drzew a teraz żałuje jak cholera bo dopóki śnieg nie spadnie wiecznie coś tam trzeba robić.

Gość gość
ja siedze na kafe juz od godziny a powinnam uczyc sie na jutrzejsze kolokwium. eehhh

Gość gość
Bardzo leniwie. Spalismy z synkiem do 9. Maz.poszedl rano do pracy. Dzis mialam zaplanowany dzine nic nierobienia. Nawet obiadu. Wiec synek dostal dzis sloiczki,wyjatkowo od swieta,a maz po pracy przywiozl pizze:) a my jak wstalismy to sie baiwilismy,bawilismy,czytalismy ksiazeczki,znow bawilismy,w poludnie w czasie drzemki polezelismy,bo ze tak pozno wstal to nie mogl zasnac i teraz jedziemy do dziadkow. Tak wiec odpoczywanko od rana:)

Gość gość
Obiadu nie robiłam, spacer, tv,plotki przez telefon z psiapsiola. ..