Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blahblah7777

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość blahblah7777

Brałam escapelle w pierwszej połowie września potem 15 dostałam okres i od tamtej pory następny okres się nie pojawił. Zazwyczaj okres spóźnia mi się z 2 tygodnie. Kiedyś już brałam escapelle i zatrzymał mi się okres całkiem potem musiałam brać luteine na wywołanie go na nowo. Teraz spóźnia mi się już ponad miesiąc i wczoraj robiłam test i nie wiem czy widać tą drugą kreskę czy tylko sama się nakręcam, a jeśli ona jest to baaardzo słaba i tylko pod odpowiednim kątem ledno widoczna. W czasie od ostatniego okresu raczej nie ma opcji żebym zaszła w ciążę, ale wiecie - nigdy nie wiadomo. Nie mam żadnych objawów oprócz tego że boli mnie troche brzuch jak na okres a okresu brak. :(

Gość gość
daj zdjęcie testu

Gość gość
Nic tam nie ma ...badałaś TSH- powinnaś u mnie tak się właśnie obawiała niedoczynność

Gość gość
Tarczycy*

Gość gość
Badałam we wrześniu i wszystko jest w porządku

Gość gość
A prolaktyne?

Gość Pangaz
Kurcze faktycznie jak sie przyjrzec to mozna wypatrzec druga kreske... Jak nie bylam w ciazy to nigdy nawet takiego cienia nie mialam :) Ale z drugiej strony jesli okres spoznia Ci sie az miesiac to kreska powinna byc gruba i widoczna,wiec obstawiam,ze to nie ciaza. Po tabletce moglo Ci sie wszystko rozregulowac. Dla spokoju mozesz zrobic badanie krwi,wtedy pewnosc 100% ;)

Gość gość
Mogę się mylić ale zdaje mi się, że taki cień cienia jest widoczny?? Ktoś jeszcze to widzi?

Gość gość
Zrób test z pierwszego porannego moczu to kreska będzie bardziej widoczna. Bo owszem ona tam jest u mnie była też prawie niewidzialna a teraz jestem w 10 tc.

Tam prawie nic nie widac. Zrob test za jakis tydzien, bedzie wyrazniejsza albo nie bedzie jej w ogole.

Gość gość
Ja robiłam test w 4 tygodniu ciąży i kreska była prawie tak niewidoczna jak ta. Na ulotce pisze, ze kolor tej kreski zalezy od etapu ciąży i stężenia hcg. Zrób ponowny test. Pamietajmy, że to jest tylko zdjęcie i ta kreska jest tu pewnie gorzej widoczna. Daj znac !#;-)

Gość gość
Zrobiłam dziś po południu test z poannego moczu. Kupiłam tym razem dobry test w aptece(tamten był z marketu za 7zł) i wyszedł negatywny. Ani cienia cienia kreski ;D

Gość mag2
i pojawiła Ci się miesiączka?

Gość gość
Nadal nie, dopiero w czwartek ide do lekarza. Ale jeśli by to była ciąża to już chyba dawno bym miała objawy. Po drugim teście już sie o nią nie boję :)

Gość oluniaaa12345
POMÓŻCIE ! bardzo sie boje ze moge zajsc w ciąze bo tyle sie naczytalam na forach.Facet otarl sie swoim penisem o moje genitalia (prawdopodobnie w dzien nie plodny)chociaz nie mam pewnosci.czy moge byc w ciązy? miesiaczke powinnam dostac dopiero za 12dni ale juz strasznie to przezywam,bo dla mnie bylby to koniec swiata.