Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonić króliczka

Od czasu do czasu odmawiać seksu, będzie bardziej mnie zdobywał?

Polecane posty

Gość gonić króliczka
Dzięki;) Tobie i pozostałym za dyskusję ;)

Gość gość
To po co jesteś w związku i knujesz,myślę że znajdzie sobie inną jeśli zobaczy że nie chcesz już się z nim kochać i nim manipulujesz tak jak mój.

Gość gość
To zadziała w drugą stronę,wy kobiety to jednak jesteście głupiutkie i nie potraficie myśleć co się stanie po kilku miesiącach takiej gry.

Gość gonić króliczka
Czy niektórzy tutaj nie umieją czytać ze zrozumieniem?? Zrobiłam tak RAZ, na próbę! Weźcie przeczytajcie moje wypowiedzi i najlepiej gospodarza_222 bo ręce opadają ;/

Gość gonić króliczka
Kiedy będę widzieć jego zaangażowanie i chęć by mnie rozpalić, nie odmówię. Przecież mam sama potrzeby, prawda? Nigdzie nie napisałam że mu już w ogóle nie dam.. Przyznałam się mu że sama przesadziłam bo mogłam się poddać chwili i nie czekać już dłużej, z czego potem wyszła kłótnia, a po kłótni z******ty seks! Może gdyby nie ta sytuacja dalej bym nie wiedziała jak się zachowywać a tak mam jasność:) przeczytajcie moją wypowiedź z godziny 13:10 i 13:14 a potem wysnuwajcie wnioski.

Gość gość
jesteście niedojrzali do związku i macie zupełnie inne priorytety

Gość gonić króliczka
Heh, to pewnie takich par jest tutaj całe mnóstwo. Nic takiego później nie robiłam, a sam zainicjował że kochaliśmy się drugi raz, jak to wytłumaczyć? :) więc chyba nie jest tak źle :)