Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek ciepłej kawy

Kawa Niepodległości

Polecane posty

Gość kubek ciepłej kawy

Dzień dobry wszystkim. Wczoraj pojechałem na chwilę w okolice Stadionu Narodowego. Troszkę to wszystko smutne, bo Narodwocom udało się zorganizować naprawdę imponuące widowisko - jakkolwiek kompletnie nie zgadzam się z ich poglądami. Niestety znalazła się jak zwykle grupka debili. Ale nie ma tego łego, co by na dobre nie wyszło - chyba w przyszłym roku w okolicach 11 listopada wystawię kramik, w którym będę sprzedawał Zestawy Prawdziwego Patrioty - kominiarka, raca i dwa kamienie brukowe. Pójdą jak ciepłe bułeczki :)

Trzeba iść z duchem czasu :) Z okazji Wszystkich Świętych tez pojawiła się nowa, świecka tradycja, mianowicie: Zestaw przeciętnego żałobnika. Znicz za dwa PLN, sztuczne chryzantemy złociste i koniecznie jakieś żeberko z grilla z punktu gastronomicznego przed cmentarzem, przecież można zgłodnieć podczas zadumy :D

Niby święto, które ma zjednoczyć Polaków a... nie wiem czy dorośliśmy do tego. Oni tak, byli dumni z wolnej Polski, po tylu latach znów powiewa biało czerwony sztandar. Z dumą zakładali czapki z orzełkiem. To wszystko skończyło się we wrześniu i już nie powróci. :(

Gość pewna jestem
Zauważyłam, że już nawet tylu flag nie ma co kiedyś. Polacy zjednoczyli się tylko wtedy, kiedy Papież JPII umarł. A teraz? żal na to wszystko patrzeć, co oni z Polską robią/

Gość pewna jestem
Mnie rozśmieszają teraz "reklamy" wyborcze. Mam na myśli zamknięcie drzwi przez Panią Kopacz i Pana Kaczyńskiego. A Polacy może się buntują. Pradziadki walczyli o Polskę szczęśliwą, a jak na razie to bezrobocie, bieda, wypłaty żałosne. Każdy Polityk zagarnia do siebie jak najbardziej. Np, Polityk z PIS, co sobie wycieczki robił wraz z małżonką za nasze p[odatki. Każdy może się wkurzyć, prawda?

Gość pewna jestem
Ja tam się nie wkurzam po prostu przełączam kanał, bo ileż można się na te same parszywe gęby patrzeć?:O

wiecie, ze to bardzo kontrowersyjny, perwejsyjny i najbardziej podnoszacy libido zawod, bycie politykiem? poprosze latte macchiato :) paczka mam ze soba.

Mieć telewizor, ale nie mieć telewizji to jeszcze jestem w stanie zrozumieć.. :) ale nie mieć telewizora, ale płacić abonament.. to już nie bardzo :D

Kubek, ale chyba bez wkładu własnego? gdzieś słyszałam, że pan, swojej koleżance zamiast mleczka dolał własnoręcznej śmietanki:O

Ja płaciłem, póki miałem do sygnału dostę. Teraz doszedłem do wniosku, że jednak płacił nie będę. Chociaż podobno samo posiadanie jest już powodem do płacenia :)

Kawa z mlekiem jest szkodliwa Panie i Panowie:) Za to z cukrem polecam, bo bez cukru również jest jakoś tam szkodliwa. a i słyszałam, że jak zalewa się wrzącą wodą toteż jest szkodliwa. Kawa w ogóle jest szkodliwa:D

Gość gość
plecki mnie bola po tym calym swietowaniu. pomasuje ktos?