Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEWIEM1119

BRZYDZE SIE ...ZONY

Polecane posty

Gość NIEWIEM1119

mam 30 lat. ona 24. mamy dwojke dzieci-dwojaczki. robert i marek. kocham dzieci. ale przy porodzie bylem z nia,kazala nie patrzec a ja spojrzalem,widzialem jak sie wszystko lało :( fuuuuujjj :/ po porodzie musialem umyc ja tam bo ona nie mogla dokladnie. widzialem jej podpaske z krwia. nie wiem odbrzydzilo mnie,obrzydza mnie ona. nie moge no :/ myslicie rozwod czy co ? wrocila do figury sprzed ciazy. urodzila w czerwcu..od tamtego momentu stalo sie tak jak sie stalo...

Gość gość
Ty nie masz 30 lat tylko 3 hahahahahahahaha

Gość gość
jesteś debilem

Gość gość
k***a mać ! jak nie chciałeś tego oglądać to po co byłeś przy porodzie. mój mąż nie był przy porodzie i żyje

Gość gość
Po porodzie zjadłem jeje łóżysko

Gość gość
ale nędzne prowo,,jaka podpaska ?, jakie mycie ? od tego są położne

Gość gość
0/10

Gość gość
0/10 nie za temat, ale za źle zrobioną prowokację

Gość NIEWIEM1119
bardzo chciala abym byl wiec bylem .... w domu mycie,jak wyszla. podpaska nie wiem ale ją miala.

Gość gość
położne cię nie myją i nie zakładają ci podpasek. jeśli nie jesteś w stanie się umyć to zazwyczaj rodzina ci pomaga a jeśli rodzina nie może wtedy pielęgniarki mają ci pomóc

Gość gość
Jak by byla w takim stanie zeby nie mogla sie sama umyc to by nie wypuszczono jej ze szpitala j****y lejwodo :) Fantazjuj chloptasiu dalej heh

Gość gość
Fuj!Tez bym sie brzydzil,ale po co byles przy porodzie.... Wiem,ze inni faceci to czasem tak na sile sa zmuszani do ogladania i uczestniczenia w porodzie a to nie jest dobre,jak czytamy!

Gość gość
0/10

Gość gość
trzeba było dzieci nie robić.

Gość małarudamaruda
ja Cie rozumiem autorze. jak za czasów szkolnych nam biolog puścił film porodu to się schowałam pod ławką bo za ciężki horror na moje nerwy. też mnie poród obrzydza. jeśli będę kiedyś w ciąży to bardzo bym chciała nie być przy porodzie bo to obleśne i okropne. swoją drogą to żadna miłość i żadne pożądanie skoro Ci się udało je tak łatwo zniszczyć.

Gość gość
możesz się rozwieść i pozwolić żonie sobie zycie ułożyc. tylko już daj spokój w ogóle kobietom skoro się brzydzisz ich fizjologii

Gość gość
głupi jesteś autorze i BAAARDZO niedojrzały. Twoja kobieta urodziła w bólach twoje dzieci, a ty się brzydzisz???!!! boże widzisz i nie grzmisz

Gość magdalena 23
jestes strasznie dziecinny, porod to normalna sprawa kobieta nosila twoje dzieci a ty sie jej brzydzisz? pozniej w okropnych meczarniach musiala je urodzic! maz powinien wspierac zone w tych trudnych chwilach. jestes straszna c***a gdybym dowiedziala sie ze moj maz ma to samo wyj***la bym go z domu na zbity ryj

Gość gość
Taa Robert i Marek...a świstak też tam był z wami? :classic_cool:

Gość gość
" mamy dwojke dzieci-dwojaczki. robert i marek." Ta dwojaczki matole masz buahahhahahaha, brednie jakich mało, dodatkowo wybitnie durne.O/10