Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malaax33

RATUNKU MOJE WŁOSY

Polecane posty

Cześć wszystkim , mam problem z włosami. Zniszczyłam ja prostowaniem, ale z tym na co dzień pożegnałam się już jakoś dwa lata temu. Miałam kiedyś piękne loko-fale do tyłka , zdrowe i mocne, gęste. Przez prostowanie stały się tak zniszczone , że masakra. Ściełam je stosuje różne odżywki itp jednak to nic nie daje. Włosy są strasznie słabe i wolno bardzo wolno rosną, po za tym jeśli chodzi o ich gęstość to nie ma nawet co porównywać o połowe mniej włosow jakby. Strasznie wypadają przez swoją słabosc . Polecacie cos na to by poprawic ich gestosc oraz przyspieszyc wzrost. Macie jakies sprawdzone metody ? Pomocy, blagam ;cc

Naturalne wcierki i płukanki Nawilżanie włosów u fryzjera lub kuracja keratynowa (będą proste i zdrowe) Nie susz ich, nie farbuj, nie prostuj Na końcówki stosuj serum lub jedwab Delikatny szampon najlepiej ziołowy Podcinaj je Stosuj maskę WAX Ampułki Seboradin Lotion Tabletki Skrzypovita lub Belisa (być może twoje włosy nie są osłabione tylko przez czynniki zewnętrzne, być może nie dostarczasz im wystarczająco dużo witamin)

no na porost włosów między innymi, ale z tego co wiem, to różne są, zobacz na necie ;) Ja brałam na porost, cena około 60zł

Dzięki dziewczyny :) drożdże już piłam fuujjj i nic nie dały. Co do tych tabletek co brałaś to jakie efekty ?