Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrt

provident korzystał ktoś

Polecane posty

Gość atrt

Witajcie Zepsuł mi sie komputer i potrzebuje pilnie nowego czyli jakies 1000 zł pozyczki takiej szybkiej i poza bankowej . Czy ktos korzystał z providenta ? Myslałam o trzech miesiacach spłaty ? Prosze o wypowiedz osoby które korzystały z providenta . Koszty sa wszedzie czy przez bank czy poza . Widziałam ze jest róznica kosztów poprzez przyjazd osobe z providenta a zalatwieniem formalnosci przez neta .

Gość gość
Ja korzystałam. W sumie jestem zadowolona tylko duża prowizje biorą. Ale ogółem spoko

Gość gość
po co bierzesz pożyczkę jeżeli chodzi o laptopy można wziąć ze sklepu na raty na 0% ostatnio chyba neonet tak reklamował pożyczki typu chwilówki są tylko dla bogatych ze stałymi dochodami jak nie masz na kompa to znaczy że do nich nie należysz

Gość atrt
no ale jest róznica miedzy zalatwieniem przez net ?a gdy przedstawiceil przyjezdza do domu? tzn róznica kosztów ? i jakie dokumenty potrzeba ? jest napisane ze umowy nie trzeba a gdy pytałam babke to jakos dziwnie mi powiedziala ze trzeba umowe i jakas taka dziwna ze na proste pytanie nie odp

Gość atrt
14:30 naucz sie czytac ze zrozumieniem :) i na przyszlosc odp na pytania

Gość gość
Gdy przedstawiciel przyjeżdża do domu to płacisz za to, tak samo jak przy spłacie rat jak przyjezdza to dodatkowe koszty, ale to ustalasz juz na początku. Nie musisz mieć umowy o pracę jednak jest to plusem. Wtedy dostaniesz większa pozyczke

Gość gość z gości
za providenta się nie siedzi, jestem tego żywym przykładem w sumie 3600zł. Brałem nastepnego by spłacić wcześniejszego

Jeżeli chcesz kupić komputer za 1000 i zapłacić za niego 2000 (albo więcej) to provident itp. firmy jest NAJLEPSZYM ROZWIĄZANIEM :D :D :D.