Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiego żwirku używacie do kota?

Polecane posty

Gość gość

mam małe mieszkanie i szukam żwirku, który się nie roznosi, jest wydajny, żeby nie śmierdziało po wejściu do domu...szukam jakiegoś cudu chyba:-D ale podajcie mi jakiego wy używacie i opinie. Z góry dzięki:-)

Gość gość
silikonowy gruby nie roznosi się ale starcza na około 2 tygodnie. silikonowy drobny-roznosi się trochę ale starcza na miesiąc :) z obu nie śmierdzi

Gość gość
Tez kupuje silikonowy. Nie roznosi się, trochę koty obok kuwety rozsypuja. Sprzątam nieczystości codziennie i zapachu nie ma. Kupuje w zooplusie tigerino ale innych form też są dobre. Kupuje ten z racji opłacalności. Jedno opakowanie przy dwóch kotach starcza na 2 tyg. Przy jednym na miesiąc.

Ja dla swojego kocurka kupuje żwirek silikonowy albo bentonitowy marki Hilton ew. Trixie z [url="https://www.zoologiczny.sklep.pl/">Glonojada. Tańsze opcje z osiedlowych sklepików powodowały, że cały zapach unosił się po mieszkaniu i kot nie chciał załatwiać się w kuwecie. Dziwne to było, ale teraz przynajmniej z sukcesem utrzymujemy porządek.

Gość gość
uwielbiam koty mam nadzieję, że nie przeszkadza wam fakt, iż pisząc tutaj w różnych tematach zakąszam batonem z kociej kuwety:)

Gość gość
wypuszczam go na zewnątrz :) tak żyją koty na wsi :)

Gość gość
Pytanie było o zwirek dla kota.Moja odpowiedź- Benek Compact,naturalny,ten w niebieskim worku.Szybko i dobrze zbryla,redukuje kocie smrody,polecam.

Gość gość_Emilka88
Silikonowego, ale do marki jakoś uwagi nie przywiązuję - kupuję jaki tańszy. Ostatnio w Biedronce widziałam nowość w postaci żwirka silikonowego o takiego - http://www.biedronka.pl/index.php/pl/product,id,18359,name,zwirek-dla-kota-silikonowy-kitty-excellence-3-8-l - cena kusi, a opinie z tego co wyczytałam żwirek ten ma bardzo dobre