Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosc

Polecane posty

Gość gość

Nie ukrywam,ze jestem mega zazdrosnica. Razem z chłopakiem wybieramy sie na sylwestra w wiekszym gronie.Wsrod tamtego towarzystwa moj facet jest ,, gwiazda''.Co za tym idzie ma wiele kolezaneczek.Jade z nim tam pierwszy raz,on byl raz,w tamtym roku.Wiele sie nasluchalam i widzialam mase zdjec z tamtej imprezy.Facet podsumowal ja tak ,, kazdy z kazdym,wielka orgia.Ludzie sie tam rozchodza i schodza''Boje sie o tegoroczna impreze.Bardziej o to jak zareaguje na jego znajome,z ktorymi sie dlugo nie widzial.Ciezko bd mi patrzec jak sie z wszystkimi wita,przytula.Nie wiem czy sie nie rozplacze,nie wybiegne z sali,nie zamkne w sobie,nie rzuce na kolezanke która jakos inaczej moim zdaniem na Niego popatrzy.Tak,mam problem,z zazdrością, niska samoocena.Dlatego chcialam sie Was poradzic.Musze sie zmienic bo trudno tak zyc,a do sylwka jeszcze troche czasu i moge nad soba popracować.

Gość gość
ja tez jestem zazdrosna

Gość gość
Help

Gość gość
"Nie wiem czy sie nie rozplacze,nie wybiegne z sali,nie zamkne w sobie,nie rzuce na kolezanke która jakos inaczej moim zdaniem na Niego popatrzy." x to że może Ci sie to nie podobać to jedno ale zachować się jak wyżej i zrobic z siebie idiotke to już gruba przesada :) idź do psychologa jak sobie sama z tym nie możesz poradzić

Gość gość
to poszukaj domatora, po co z nim jestes?

A nie możecie spędzić tego czasu w domu? We dwoje nie musi być wcale nudno, czy mniej szalenie. Spójrz na str. http://wymarzonysylwester.pl/. Znajdziesz tam mnóstwo ciekawych pomysłów na udanego sylwestra :). I głowa do góry. Jest z Tobą, a nie którąś z tych znajomych, więc coś dla niego znaczysz, jesteś dla niego ważna, a nie te jego koleżaneczki :). Pamiętaj o tym. Udanego Sylwestra Wam życzę :)

Gość gość
delikanta zazdrość wskazana ,ale głębsza niebezpieczna :P