Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Projekty tasiemce na ERO

Polecane posty

Gość gość

Nie, nie chodzi mi o te topiki co mają po pierdylion wpisów i na których w 90% bywają tylko niebieskie nicki, a raczej takie które od czasu do czasu założą tu charakterystyczny topik, wywołujący różne skrajne emocje. x namber łan: Przygodny anal z przystojniakiem :D typ zasrywa kafe już wiele, wiele lat, zawsze w tworzonych przez niego topach jest narzekanie, że nigdy nie chciałby dziewczyny, która uprawiała przygodny anal oraz że dziewczyny z dyskotekowymi przystojniakami z klubu pozwalają sobie na więcej w łóżku niż z przeciętniakiem, treści topów mają różną formę, ale meritum zawsze się sprowadza do jednego :-) nr. 2: Stopy niezłej laski w szpilkach po randce z innym :D Też już zakłada te topiki od groma czasu i zawsze o tym samym, chce pieścić stopy lasce, koniecznie niezłej, po tym jak wróci z randki z innym facetem :D nr. 3: osoba od seksu na dwa baty, czasem pisze jako men, czasem ubierze spódniczkę i klika jako kobieta, ale wiadomo że to ten sam projekt, charakterystyczne przecinki i nieskładny bełkot :D ogólnie wciąż wklejki o tym samym; że wspólne badanie u ginekologa oswaja z seksem w większym gronie, oraz że jak kochanek miał większego pindola i wszedł w żonę, to mąż był niezwykle podniecony i pulsował :D x ktoś ma jeszcze podobne przykłady?

Gość gość
Witam wszystkich tak jak w temacie twierdze ze Amstaf jest tchorzem komu zalazł za skore bede wdzieczny za podbijanie tego tematu przez nastepny rok Twierdze ze Amstaf jest tchorzem bo po tym jak zwywał od najgorszych kobiety na temacie Wadery bez powodu zaproponowałem mu spotkanie w realu zeby wszystkie te mile slowa powtorzyl mi w 4 oczy Oczywiscie posikal sie ze strachu i nie chcial sie umowic na mila rozmowe na lesnej polanie w Bieszczadach Wiec podejrzewam ze jak w przypadku wielu Amstafów zostal wykastrowany i nosi zamiast jaj 2 pileczki do tenisa stolowego A kto chce przesledzi cała historie to prosze Wchodzicie na temat Wadery i zaczynacie po kolei od 1 wpisu Amastafa sami oceńcie jak sie zachował i czy mu sie nalezal ten temat na ktorym jestescie Temat: Wieczorem przy bydlaku Amstaf 2014.10.25 xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość gość
daje Waderę za jej namolne zakładanie kolejnych " wieczorów "

Gość gość
Witam wszystkich tak jak w temacie twierdze ze Amstaf jest tchorzem komu zalazł za skore bede wdzieczny za podbijanie tego tematu przez nastepny rok Twierdze ze Amstaf jest tchorzem bo po tym jak zwywał od najgorszych kobiety na temacie Wadery bez powodu zaproponowałem mu spotkanie w realu zeby wszystkie te mile slowa powtorzyl mi w 4 oczy Oczywiscie posikal sie ze strachu i nie chcial sie umowic na mila rozmowe na lesnej polanie w Bieszczadach Wiec podejrzewam ze jak w przypadku wielu Amstafów zostal wykastrowany i nosi zamiast jaj 2 pileczki do tenisa stolowego A kto chce przesledzi cała historie to prosze Wchodzicie na temat Wadery i zaczynacie po kolei od 1 wpisu Amastafa sami oceńcie jak sie zachował i czy mu sie nalezal ten temat na ktorym jestescie Temat: Wieczorem przy bydlaku Amstaf 2014.10.25 xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość gość
Zaraz po zarejestrowaniu nieprawidłowości przez obsługę naziemną uruchomiono procedury, które miały wyjaśnić, co się stało z samolotem BN-2 oraz jego załogą, a potem wszczęto akcję ratunkową, w której udział wzięły statki, samoloty i helikoptery. Mimo gorączkowych poszukiwań, które ruszyły niemal natychmiast, nie udało się odnaleźć samolotu, żadnego z elementów jego konstrukcji ani śladu osób, które znajdowały się na pokładzie maszyny. Od czasu incydentu, który miał miejsce 4 stycznia, nie natrafiono na żaden trop - poinformował brytyjski "The Guardian". Dwusilnikowy samolot po raz ostatni był widziany przez jednego z pracowników znajdującego się na wyspie hotelu, który zeznał, że samolot podczas wznoszenia się "wszedł" w dość gęste chmury. Rodzina zaginionego potentata nie wykluczyła natomiast, że samolot został porwany przez zuchwałych szmuglerów narkotyków. Tajemnica zaginięcia włoskiego magnata sprawiła, że natychmiast przypomniano sobie o serii innych wypadków, które miały miejsce na tym obszarze. W wielu kręgach mówi się nawet o zjawisku określanym jako "klątwa Los Roques".

Gość gość
Bardzo proszę : Wilk i jego zaproszenia na solo w realu. O dobrych radach dotyczących nauki orgazmu nie wspomnę.

Gość gość
Pochodzi z Indii, ma już 25 lat na karku, ale nie zna smaku mięsa, popularnych owoców czy warzyw. Właściwie w ogóle nigdy nic nie jadła. Od urodzenia żywi się tylko mlekiem, pija też wodę i herbatę. Konwencjonalna żywność mogłaby dla niej nie istnieć. Kobieta nie zamierza tego w najbliższym czasie zmieniać. Manju Dharra pochodzi z miejscowości Sonipat, położonej niedaleko Delhi. Jest dość szczupła, ale na pierwszy rzut oka nie wygląda, by coś z nią było nie tak. W rzeczywistości kobieta przebywa na niekończącej się diecie - spożywa wyłącznie mleko, maślankę, herbatę i wodę. Nie jada w ogóle posiłków stałych - wszystko przez wrodzoną chorobę, która znana jest jako achalazja przełyku. Już jako mała dziewczynka, Manju była bardzo grymaśna, a próby wprowadzenia do jej jadłospisu jakichkolwiek innych produktów niż mleko kończyły się fiaskiem. Jej matka początkowo sądziła, że są to wyłącznie kaprysy jej córki. Kiedy w wieku dwóch lat dalej z obrzydzeniem patrzyła na ryż czy chleb, jej rodzice stwierdzili, że jej niechęć do jedzenia może mieć podłoże somatyczne.

Gość gość
Lady foxy ?boże, ta kobita ma jakieś życie i ten jej klan? od ilu lat trwa ich klikanie? a w temacie- daje projekt dziewięćdziesiąt dwa z ogólnego. Gada o tym ze nie ma dziewczyny już nie wiem ile setek tematów o tym załozył.

Gość gość
Jak długo już tu siedzi Wadera? Myślałem że jest od czerwca, lipca..

Gość gość
Całe lata chyba :(, ale po co w takim razie by zmieniała nick na wadera ? Głosuje na Kasięszatanistkę :P

Gość gość
Fakt. Wilk realny jest,ale męczy jak neverending project :-(

Gość gość
Wilk to ch*uj

Gość gość
Jakie tu historie są związane z forum..szok :)

Gość gość
no okej, mam rozumiec ze te " ciotki " bo o nich mowa to pisza tu ....od laaat??? Nie wiem czy sie smiac czy płakać. Do tasiemców daję ciągłe zakładanie tematów o tęsknocie za którymś z piszacych i nawoływania do pojawienia się. z reszta podejrzewam , że robia to sami zainteresowani :)

przepraszam ze sie wcinam w rozmowe, ale jakos nie zauwazylam abym zmienila nick... widocznie jestem nieuwazna ;)

Gość gość
sorry frida, typowe wejście niebieskiego na temat. Nie może wejść , dodać opinie czy cos tam tylko jest od razu : PATRZCIE, TO JA, WESZŁAM !!! i akcja z powitaniami, kawkami, bleee Ten rodzaj zachowania tak mnie w.k********.a,,,,

Gość gość
To się nazywa attention whore. A może powie coś ciekawego?

Gość gość
A ja naiwny myślałem, że to świeżutkie tak się dobrały :) ale tam co chwila dochodzi ktoś nowy, to też stara gwardia?

oj stara.. jaka ja starenka :classic_cool:.. jeno o gwardii nie mam pojecia, bo nigdy nie seksilam sie z gwardzistami :P:D ... a moze seksilam sie, jeno pamiec juz nie ta 😴

Gość gość
Nieźle to ogarniacie. Ja widzę tylko co chwila nowe osoby. I Fridę.

Gość gość
cos w tym jest , nie tak dawno był tu temat gdzie mieli wspominac stare ERO i nagle pojawiły sie wpisy z niebieskich nicków, których nigdy nie widziałam a podczytuje kafe od jakiegoś czasu...

Gość gość
bez kitu, tematy padaja, duzo dziewczyn sie wykruszyło a one jak gdyby nigdy nic ...ehhh?

sie wcale nie chwale... ale nie musze pisac 'z goscia' zebyscie wymiekli 😴 ... jak zauwazyliscie nie wstydze sie imienia .. drodzy goscie ;)

Gdyby ktoś to robił celowo, to co z teorią o nakręcaniu tematów? Przecież przez taki zmasowany hejt ludzie się wykruszają a nie zostają..?

Gość gość
Mnie wku/r/wia ten co w kółko zakłada temat o swoim pindolu "Jak się prezentuje na polskie realia"

Gość Dexter    Morgan
@Oksymoron Ten od ginekologa to nr.3 w pierwszym poście. :D

Gość gość
Był taki co prawie w każdy wątek wklejał link do filmiku "great-ejaculation-with-14-real-spurts-spritzing" ale na szczęście chyba go przyblokowali.Dla mnie "projektem tasiemcem" jest też wiecznie powracająca historyjka (w różnych wariantach) pisana rzekomo przez dziewczynę co zrobiła chłopakowi dobrze ręką, a potem przez nieuwagę tą ręką dotknęła swojej piczki, i pytanie zawsze brzmi "jaka jest możliwość, że jestem w ciąży?" :P

Gość gość
Nie mozecie wiedziec czy wilk jest projektem czy nie.