Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznająca się na rzeczy

Odkąd zaczęliśmy współżyć, mój chłopak nie chce robić nic innego!!!

Polecane posty

Tylko by do mnie (26 lat) przychodził na seks (on: 24 lata) i nie robił nic innego... "Przed" to można było coś razem porobić, a tak tylko ciągle seks, seks i seks, najlepiej kilka razy... Jako małżeństwo, to chyba by mnie zamęczył:( Z poprzednim chłopakiem miałam to samo, tylko poprzedni był słabo "obdarzony", a tu jest odwrotnie. Jestem normalną, zadbaną, wyglądającą naturalnie dziewczyną, ok 172 cm wzrostu, 67kg, powodzenie raczej miałam. Nie ubieram się jakoś wyzywająco, chyba że tak można nazwać treggins (coś między jeansami a legginsami, takie z kieszeniami i suwakami, a nie chamsko legginsowate z gumką w pasie bez rozporka) Jak mieć fajny związek, z seksem, ale nie oparty tylko na nim?

Gość gość
ale przyznaj, jest ci z nim lepiej niz z tym slabo obdarzonym

Tak, lepiej mi z obecnym, ale słabiej obdarzony był nawet przed seksem słabszy w związku:D

do : Nieznająca się na rzeczy Posłuchaj miedzy wami jest znaczna roznica w libido to zupełnie normalne. Dla takiego mlodego mezczyny libido okolo 60 orgazmow na Twoj cykl owulacyjny nie jest niczym niezwyklym jak jest jeszcze wysportowany Ty masz pewnie libido pomiedzy 12 a 24 orgazmy na cykl owulacyjny to srednie libido charaterystyczne dla kobiet w Twoim wieku Libido - to jest ilosc orgazmow na cykl owulacyjny tak zebys nie pragnela juz ani jednego wiecej podobnie twoj facet. Jesli chcesz z nim zostac to musisz go wpelni zaspokajac nawet jak sama nie masz ochoty na orgazm. Jesli tego nie bedziesz robila w dlugim okresie odejdzie od ciebie albo cie zdradzi a zazwyczaj kolejnosc bedzie taka ze najpierw zdradzi zakocha sie w kochance a pozniej odejdzie. Musicie oboje zaakceptowac ze macie rozne libido i to sie w najbliszym czasie nie zmieni tobie bedzie powoli wzrastac bo swoje najwyzsze bedziesz miala miedzy 35 a 45 rokiem zycia ale nie wiecej niz o 50% Twoj facet ma najwyzsze libido od 16 do 25 roku zycia pozniej spada o kilkascie procent i jak prowadzi zdrowy tryb zycia to moze tak sie utrzymywac do 50 albo i dluzej Co mozecie zrobic??? 1. Ustalcie swoje libido czyli przez jeden cykl owulacycjny nigdy mu nie odmawiasz niewazne czy sama masz ochote na orgazm i zapisujecie zarowno twoje orgazmy jak i jego 2. Jak juz wiecie jakie sa roznice w waszym libido a podejrzewam ze bedzie z 3 krotna to musisz zawsze o tym pamietac i nigdy mu nie domawiac bo jak nie dostanie tylu orgazmow ilu trzeba bedzie chodzil niezaspokojony i probowal inicjowac seks A Ty bedziesz miala poczucie ze zalezy mu tylko na seksie. Jak go w pelni zaspokoisz wtedy bedzie zainteresowany innymi rzeczami ktore lubicie razem robic Powiedz mu co lubisz robic z nim razem co sprawia ze czujesz sie kochana jakie gesty z jego strony. 3. W trakcie tego jak sie kochacie bez twojego orgazmu zadnych wygibasow uloz sie wygodnie i pozwol na normalny seks jak nie bedzie cie wstanie np robiac wczesniej minetke podniecic na tyle zebys byla mocno nawilzona w srodku uzyjcie duzej ilosci jakiegos dobrego zelu intymnego Polecam Unimilia na bazie silikonu nie klei sie i nie wysycha ale kazdej dobrej firmy na bazie silikonu bedzie ok. Oni niech nie stara sie doprowadzic cie wtedy do orgazmu ma sie skupic na wlasnej przyjemnosci i nie oczekiwac od ciebie ze bedziesz jakos szczegolnie podniecona 4. Jak tylko macie mozliwosc zamieszkajcie razem to wiele ulatwi Widzisz teraz sie spotykacie na pewnie 2 lub 3 godziny wiec jest naturalne ze on chce wykorzystac ten czas na seks ktorego potrzebuje on nie moze obnizyc swojego libido a ty nie mozesz podwyzszyc. Jak bedziecie mieszkali i nawet poswiecice na na seks godzine dziennie zostanie wam mnostwo czasu na inne rzeczy:) Wasz problem nie jest niczym niezwyklym wedlug badan w ponad 80% zwiazkow mezczyna ma przynajmnie 2 krotnie wieksze libido od kobiety wiec musiscie sie dogadac tak jak ci proponuje. Pamietaj tez ze twoje libido nie rozklada sie rownomiernie w trakcie cyklu owulacyjnego 50% orgazmow mozliwych do przezycia to 8 dni wokol owulacji 4 przed i 4 po wtedy musi jak najwiecej korzystac na zapas bo nawet bez orgazmu wtedy najlatwie przyjac ci ten dodatkowy seks Na okres zrobcie sobie z 4 dni przerwy zebys odpoczela Dobra metoda jest tez takie rozwiazanie ze jak Ty masz ochote na orgazm to przed Twoim orgazmem on ma jeden lub dwa dodatkowe a pozniej macie wspolny. Wada tej metody jest tylko taka ze on po orgazmie zeby moc miec nastepny musi z 30 do 60 minut odpoczac Pamieta ze milosc sklada sie z 3 najwaznieszych elementow 1. Wiezi erotycznej 2. Wiezi emocjonalnej 3. Zaangazowania czyli swiadomej decyzji ze jestes wlasnie z tym a nie innym facetem i robisz wszystko zeby sie wam udalo, chcesz miec z nim przyszlosci dzieci i spedzic reszte zycia U mezczyzn jest tak ze wiez erotyczna to podstawa bez niej zanika wiez emocjonalna i to bardzo szybko. Tu nie ma miejsca na zadne zgnile kompromisy ze bedziesz go zaspojala w polowie. Jak mu dasz nawet 10 orgazmow za malo bedzie chodzil wiecznie niezaspokojony i wkurwiony i w kncu odejdzie labo cie zdradzi z taka ktora nigdy mu nie bedzie odmawiala 3 opcji nie ma Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
Bzdura. Że będzie chcial to normalne. Ale żeby tylko się kochać? Może spróbujcie się czasem umawiać na mieście. A co do związku jeśli za parę tygodni/ miesięcy się nie wyszaleje (bo może to taki chwilowy boom związany z tym ze niedawno zaczeliscie) to Porozmawiaj z nim o tym. Trochę tez wydaje mi się ze sporo zależy od tego jak dobrze znaliście sie zanim poszliscie do lozka.

Gość gość
Wilk: jesteś starym, nawiedzonym, niewyżytym zboczeńcem. Lecz się.

Gość gość
Niestety, większość kobiet uważa, faceci tylko myślą o seksie. Nie chcą pojąć, że jeśli facet będzie zaspokojony seksualnie, to nie będzie wieczne domagał się seksu. Dla mojej żony seks przez trzy dni pod rząd to już zupełna przesada i wybujałe oczekiwania. Faceci oczekują więcej seksu niż raz lub czasami dwa razy w miesiącu, a kobiety od razu myślą, że nam tylko seks w głowie. Niedobór w każdej dziedzinie powoduje syndrom głodowy i wszystko będzie krążyć wokół tego. Człowiek najedzony nie myśli ciągle o jedzeniu, a człowiek zaspokojony seksualnie nie myśli wciąż o seksie. I tyle.

Gość gość
Moja żona też tak ze mną miała. Jak zostalismy parą i zaczeliśmy się bzykać to w weekendy bo wtedy mieliśmy chatę było ujeżdzanie całymi nocami. Potem słyszałem od niej, że ledwo powłóczy nogami i cały tydzień musi dochodzić do siebie. Pięknotka seksi, ciągle ją chciałem. Jak się oświadczyłem powiedziała tak ale zaraz potem dodała - ale ja chyba nie dam rady. Lata mineły, dzieci i zwykłe życie a ona wciąż jest taka seksi a może nawet bardziej, że aż ślinka leci. Co robić. Każe mi strugać, żebym jej nie zajechał i dla ułatwienia nogi na boki i pipkę pokazuje. Te kobiety :)