Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga na pampersy w TESCO

Polecane posty

Gość gość

Chytry 2x traci, kupilam te pampersy w Tesco w promocji w kartonie i jestem wściekła! Otoz używamy tych zielonych 4, maly przesypia noc w jednej pieluszce ( ok 21- 7) nie ma oparzeń nic nie przemaka. W Tesco kupilam tez te zielone w kartonie, ten sam rozmiar zalozylam na noc i ok 3 maly placze ja patrze a tam materac mokry, body mokre, pól śpiochy mokre :-o wrrrr oczywiscie maly wybudzony ze snu :-o a ja czuję się OSZUKANA bo zapłaciłam za pełnowartościowe pieluchy a dostalam odpad promocyjny :-o nauczka na przyszłość

Gość gość
Uhh cale szczescie ze nie kupilam,a mialam zamiar tylko rozmiaru juz nie bylo

Gość gość
Kieys oryginalne pamoersy to bylo cos a teraz to chyba robia na ilosc nie oatrzac na jakosc.corke przewijam co godzine i jak spi na boczku to przeciekaja.juz bardziej chlonne sa babydream z rossmana lub dady

Gość gość
Ja kupuje zawsze pamprmersy na promocji. Tez uzywamy 4 i maly spi 19 - 6 i nigdy sie nie zdarzylo zeby byl mokry. Moze akurat go zle zapielas i cos ucieklo bokiem?

Gość gość
od poł roku kupuję na promocjach tescowych - pampersy są takie same jak z innych sklepów. moja też chodzi w 4-kach i przesypia na nich całą noc, raz przeciekły bokiem, bo źle zapiełam i kilka razy za całe pół roku przesikała je, ale jak domagała się w nocy 2 butli mleka to nie ma bata żeby nie przeciekły... może czas przejsc na większe? 4+ tylko na noc?

Gość gość
A moze lepiej czesciej zmieniac.autorko chcialabys lezec 10 godzin w osiuranym pampersie?

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna kisic dziecko w osikanym pampersie kilka godzin.jakbys zmieniala czesciej to nic by nie przeciekalo.autorko to ty jestes lenowa a nie pampersy wadliwe

To sa wlasnie"KOCHANE" matki?decyduja sie na dzieci,a nie stac je na utrzymanie dziecka!:O

Gość gość
Ja kupuję tez w tesco i nigdy nie miałam takiej sytuacji.Gdy była promocja w innych marketach to też brałam i również było wszystko ok.Nie przesadzaj autorko i następnym razem porządnie go zapnij aby nic nie przeciekło.

Gość gość
Pampersy sa od wczoraj w Lidlu w promocji. my juz nie uzywamy bo mała ma 2 lata i wytrzymuje w nocy bez pieluchy .

Gość gość
też kupiłam w promocji w tesco i moim zdaniem są normalne, jak zwykle. I jeszcze jedna uwaga do tych wszystkich świętych mam: oszczędzanie na dziecku a kupowanie w promocji pełnowartościowych produktów to chyba jednak różnica? I świadczy wyłącznie o gospodarności i głowie na karku. Moje dziecko również śpi całą noc w jednym pampersie (jak wiele dzieci), nie ma z tego powodu odparzonej pupy i innych traum. Nie jestem fleją, która oszczędza na tym, by zużyć pampersów jak najmniej, ale jeśli nic złego się nie dzieje to moim zdaniem kiepski pomysł, by rozbudzać dziecko w nocy tylko po to, by zmienić mu pieluchę.

Gość gość
przestancie bredzic,co ma specjalnie dziecko budzic w nocy aby pieluche przebrac?1

Gość gość
otóż to!

Gość gość
9:13 pieluchy się nie przebiera tylko zmienia.Dziecko możesz przebrać lub przewinąć.Nauczcie się poprawnie wyrażać tłuki

Gość gość
A kto mowi o przebudzaniu.ja moja corke przewijam w nocy i jakos sie nie budzi.no chyba ze wy przewijajac dziecko rzucacie nim na wszystkie strony.10 godzin w pampersie osikanym to nic milego,sama bym nie chciala lezec a co powiedziec o malym dziecku

Gość gośćautorkaa
jestem pewna, że dobrze założyłam , pierwszy raz mi się taka powódź zdarzyła więc w nocy byłam wściekła :o Ale Wy też te kartonowe pudła kupujecie i jest ok? hmmm no nic zużyje się :) ale na noc już ich nie założę - kupię paczkę w normalnej cenie , może w Lidlu jak w promocji :) Chociaż jakiś czas temu kupując w Lidlu to z kolei pieluszki miały taki benzynowy zapaszek :D A co do przewijania w nocy to biorąc po uwagę, że to prawie 11 miesięczniak , pielucha nie przecieka, nie ma odparzeń , zaczerwienionej skóry ani nie kręci się bo mu mokro to nie czuję potrzeby przerywania mu snu :D

Gość gość
Ale fleje.w dzien tez nie przewijacie?

Gość gość
Jezu dziecko wiecen nasikalo i dlatego przeciekl.pmpers to nie wiadro nie wejdzie 10 litrow

Gość gość
mój normalnego pampka przesikał, spał na brzuchu i wylało sie górą, dużo mleka pije to i sie polało, a używam nie z promocji, normalne, za normalną kasę no i zdarzyło mu sie to 1 raz

przestań histeryzować, mi w ciągu 14 m-cy też się zdarzyło ze 3 razy coś takiego i na pewno nie winię za to pieluch- może dziecko więcej nasikało, może się pielucha przesunęła, różnie bywa. pampersy w kartonach kupuję często i nie zauważyłam, żeby to były jakieś odpady :O

Gość gość
ale ja wcale nie histeryzuje, raczej zwracam uwagę , że partie produkowane na promocję mogą być trochę gorszej jakości. Zresztą ameryki tym nie odkrywam :)

Gość gość
a mojej kilka razy kupa wyszla na plecach, za luzno zapieta chyba byla a kupy tez duzo no i zadka bo kp.

Gość gość
O matko,autorko przestań miauczeć.Przesikał to przesikał i co takiego sie stało?.Zachowujesz się tak jakby ten promocyjny ,odpadowy pampers czyhał na jego życie:To tylko siki kobieto!:O Ja kiedyś wyrzuciłam ponad pół paczki pieluch huggies, bo każda przeciekała czy to w dzień czy to w nocy.I nie były żadne promocyjne,dużo droższe od pampersów.I do kogo miałam miec pretensje?Po prostu nie kupiłam już ich więcej i po kłopocie.

Gość Klient12
Jak mozna pracowac w tym syfie patologicznym. Tesco Wielicka Krakow.

Gość gość
Tesco to denna sieć , w UK też .Najlpesze są promocje :D