Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochani gdzie mogę obejrzeć pewien film szukam i szukam PILNE

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o film Dziennik nimfomanki, ale z angielskimi napisami bądź z angielskim lektorem, wszystko co znalazłam jest po hiszpańsku, grecku, a nawet rosyjsku, a nie wiem gdzie mogę to znaleźć po angielsku :( czy ktos pomoże ? No zależy mi, to nawet nie dla mnie, chciałam komus pokazać ten film

Gość gość
muszę dodać drugi post, bo poprzedni wyszed jako SPAM :O chodzi mi o film online jesli jest taka mozliwośc, ewentualnie chomik, ale tam tez nie znalazłam :(

Gość gość
kochani to bardzo ważne :( znacie moze jakieś strony, cokolwiek? próbowałam szukać na kilka sposobów, no ale nigdzie nie znalazłam online po angielsku :(

Gość gość
Może tu gdzies się da https://www.google.pl/search?q=dziennik+nimfomanki+online&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=np&source=hp&gfe_rd=cr&ei=e81lVOzOCMmh7AbhmYCQBQ#rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&q=diary+of+sex+addict+english+subtitles

Gość gość
O rany co z tym linkiem, skopiuj cały tylko bez buziek

Gość gość
dziękuję, tak tez szukałam, ale potrzbuję dla kogoś, kto mówi po angielsku, lektor albo napisy

Gość gość
No właśnie jak skopiujesz CAŁY link to Cię przekieruje na angielskojęzyczną stronę i tam są podane linki do hostingów chyba gdzie jest ten film z angielskim napisami, próbowałaś ? Ja w coś tam weszłam ale nie sprawdzałam do końca więc nie daję głowy za to

Gość gość
no nic nie mogę znaleźć :( setki reklam i innych takich, tu sie zalogowc, tu smsa :( naciąganie

Gość alinkowa
Na bank jest do pobrania za pomocą serwisu http://filefox.pl/. Niedawno pobierałam i w dobrej jakości, więc możesz pobierać.