Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głodna mama

Polecane posty

Gość gość
Nie masz żadnych znajomych ani sąsiadów żeby pożyczyć? Przecież nie mieszkasz na pustyni. Jest takie forum pomocne emamy: http://forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html zajrzyj tam to ci pomoga.

Gość gość
ale wy jesteście małpy!

Gość gość
moze podaj numer konta? Jak ktos bedzie chcial to Ci pomoze, zawsze bedziesz mogla oddac dajac przelew zwrotny.

Gość gość
jeśli nie martwi cię, że inna mama będzie po prostu słaba z głodu to nie udawaj, że martwisz się o moją punktualność ;) żartuję oczywiście, chciałam tylko napisać że zamiast być złośliwą pomóż komuś, kogo osobiście znasz czy mijasz na ulicy i będziesz widzieć i wiedzieć, że ta osoba je bułkę od ciebie jak ty kawior. nie chciałaś pomóc-nie zabieraj głosu, i tak siedzę i płaczę że w ogóle posunęłam się do napisania tego tematu, jest mi już i tak wystarczająco źle z tym, że kombinuję jak koń pod górę i udaję przed każdym że się nieźle trzymam i świetnie sobie radzę. nie chcę nic już tu od was POŻYCZAĆ, jednak przykro się czyta 3/4 wypowiedzi. masz rację, wyjem dziecku zupy i musy :) chciałam nawet wkleić screenshota ze strony mojego banku-to 16,87 wygląda demotywujaco, ale nie będę już się ani poniżać ani pozwalać na poniżanie innym. zaproponowałaś posiłek-odpisałam z jakiego jestem miasta, wystarczy napisać że jesteś skąd indziej i tyle. co nas nie zabije to nas wzmocni.

Gość gość
13:23 Jak nie jesteś małpa to wyślij pięć dyszek obcej babie. albo stówk,ę nawet. Ludzie! Przecież nikt normalny i uczciwy tak nie robi! Nie mówiąc już o tym, że księżna obudziła się jak już portfel świecił pustkami:D Nie wierzę, ze nie ma żadnej rodziny, koleżanki, sąsiadki czy kogokolwiek kto ją zna i mógłby jej parę groszy pożyć. A jeśli nikt znajomy nie chce dać jej kasy to znaczy, ze pożycza i nie oddaje więc tym bardzi9ej jej nie prześlę :D

Gość gość
ja chce ci pomoc, podaj ten numer konta/. Jestem ciekawa, czy jestem naiwna, czy rzeczywiscie oddasz. Tylko oddaj, bo sama nie mam za wiele...

Gość gość
Przecież ludzie chodzą do Caritasu po jedzenie jak nie mają. A tak na marginesie, to gdzie jest Twoja rodzina, rodzice, koleżanki ?

Gość gość
MAsz chleb, coś na chleb, jedzenie dla dziecka i 16 zł na koncie i jeszcze prosisz obcych o pożyczkę? Za 16 zł to możesz kupić mąkę, jajka, makaron, nawet mięso jakieś dorzucić możesz . I dasz radę.

Gość gość
nikt znajomy nie chce mi POŻYCZYĆ pieniędzy, bo nawet się nie domyślają, że mogłabym ich potrzebować. rozstałam się z mężem i próbuję radzić sobie sama. ale ostatnio mi się noga powinęła. mam mamę, która była przeciwna mojemu rozstaniu, nie wyobrażam sobie iść dzisiaj do niej i prosić o kasę na jedzenie, miałabym do słuchania przez kolejne 30 lat. mops czy jakieś fatalne providenty odnotowując moją wizytę też raczej nie działałby na moją korzyść. nie chcę już się zagłębiać w temat, głupio wyszło faktycznie, wierzę jednak że karma wraca i jednak kiedyś to ja będę pomagać innym ,a nie prosić o pomoc.

Gość gość
do osoby, która chce "zaryzykować" ;) a mogę napisać na maila? oddam 25/26 listopada 70 złotych, może być?

Gość gość
podaj jakiś numer gg, to ten kto będzie chciał to Ci pomoże

Gość gość
Powtarzam, że możesz iść do Caritasu. Pokazujesz dowód osobisty i dostajesz jedzenie.

Gość gość
jaaaasne :D na dowód dają wałówkę za free i to od ręki:D

Gość gość
gg nie mam, ale podam maila. magk85@wp.pl

Gość gość
moge podac maila. Zaraz sobie zaloze jakiegos maila, bo tez mam tu niebieski nick :) Poczekaj chwilke. Wystarczy, jak oddasz 50zl, ale prosze cie, oddaj.

Gość gość
oddam na pewno.

Gość gość
nie pozyczam ludziom, których znam z siec****eniędzy. Myślę jednak, że gdybym była z twojego miasta to na pewno bym ci pomogła. Chciałam jednak napisać tego posta, bo zaskoczyła mnie cześć i czołem kluski i do niej się teraz zwrócę. Czytałam twoich kilka wypowiedzi i myslałam, ze jesteś normalną babką, kulturalną i posiadającą sporą wiedzę, w tym temacie wyszła z ciebie jednak taka chamówa i takie prostactwo, że aż naprawdę jestem zdziwiona. Ale jak wiadomo pozory mylą, słoma choćby najlepiej schowana do butów kiedyś po prostu wyjdzie.

Gość gość
Moja koleżanka korzystała z Caritasu jak miała gorszy czas, ale ktoś tu koniecznie chce kase

Gość gość
13:45 bo cześć i czołem kluski to led zet wiec nie ma się co dziwić,że to chamka,cepka i prostaczka.

Gość gość
Moja koleżanka korzystała z Caritasu jak miała gorszy czas, ale ktoś tu koniecznie chce kase

Gość gość
czekam na odpowiedz tej, co pozyczyla, czy faktycznie jej oddala!

Gość gość
laska chyba sobie jaja robisz nie chcesz zeby ktos zrobil ci zakupy tylko pieniądze? Dlaczego?

Gość gość
Po rachunku bankowym można dojść kim jesteś, więc w razie czego można pojawić się u Ciebie w domu

Gość gość
Ja pozycze, odezwij się na maila: aburzowa@gmail.com Zrób mi tylko screena ze swojego rachunku bankowego z danymi osobowymi posiadacza konta i numerem oczywiscie.

Gość gość
nie, nie chcę kasy dla samej chęci posiadania 50 złotych w portfelu :) po prostu nie chcę iść do takich instytucji, które będą miały odnotowaną moją obecność.

Gość gość
moj mail pomocna-77@wp.pl napisz do mnie, to pogadamy,. Tylko jesli rzeczywiscie ci zalezy na czasie, bo nie masz kasy, to odezwij sie bo ci ta kasa dzisiaj nie dojdzie. To czekam:)

Gość gość
czekam na maila (w ciągu 30 minut przesyłam Ci ekspresowym przelewem 50 zł, wiec jeszcze dzisiaj będziesz mieć na koncie). 30 minut dlatego, że będę musiała zweryfikować rzeczywistego posiadacza konta, które podasz. Pozdrawiam

Gość gość
"laska chyba sobie jaja robisz nie chcesz zeby ktos zrobil ci zakupy tylko pieniądze? Dlaczego?" nie, nie prosiłam o AŻ tyle-mam na myśli zakupy na każdy posiłek dnia. napisałam, że wystarczy jeśli ktoś kto się zaoferował zaprosi mnie na obiad.

Gość gość
gosc z 13:52 to ja: aburzowa@gmail.com