Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głodna mama

Polecane posty

Gość gość
Ale kombinujesz :-) i co za ton olewczy. Niby głodna jesteś, a posty pełne emotikonow uśmiechu

Gość gość
dziwne jestescie, co poniektore... Albo pozyczacie lasce ufajac, ze odda albo bedziecie ja weryfikowac... Autorko, nie podawaj danych moze, bo potem założą o Tobie temat jak sie nazywasz, kim jestes i gdzie mieszkasz :)

Gość gość
To ja mam jej ufać w ciemno? Nie, to nie. Chciałam pożyczyć kasę, ja od tego nie zbiednieje, ale nie jestem naiwniaczką, żeby wysyłać każdemu kto o to prosi. Skoro odda to chyba nie boi się ujawnienia danych osobie pożyczającej?? Zresztą po numerze konta można teraz w 10 minut dojść kto jest jego właścicielem... aburzowa@gmail.com

Gość gość
Autorka nie poda nikomu danych bo wygląda na, to że kombinuje

Gość gość
naiwni jestescie oj baaaardzo. Jakby byla glodna sa rozne instytucje,nie wierze,ze nie ma zadnych znajomych,rodziny poza mama,poza tym ma alimenty od exa albo z funduszu. Naciagaczka i cwaniara

Gość gość
zrreszta prosi o hajs OBCYCH ludzi (zamiast prosić swoje "niebieskie" koleżanki), więc ma swiadomosc tego, że jej dane mogą w kazdej chwili wyciec? Nie jest idiotką chyba?

Gość to się stało
Jak masz na imię i podaj pierwszą literę nazwy firmy. Chyba cie znam. Jeśli to ty, to wyślę Ci kasę albo dam w pracy.

Gość gość
tez podałam maila, ale nie dostałam zadnej wiadomosci: aburzowa@gmail.com Czekam.

Gość gość
Jak mieszkasz w Bydgoszczy mogę zrobic zakupy spożywcze.

Gość gość
strach coś pisać. poza tą sytuacją jestem pogodną 29-latką, dlaczego miałabyć wklejać po każdym zdaniu jakieś smutne emotikony? tak, sytuacja jest przygnębiająca, ale ja wierzę że za tydzień, dwa zapomnę o niej i że będzie już tylko lepiej. dane będą w przelewie zwrotnym, nie ma problemu, póki co po waszych atakach nie mam zamiaru dzielić się swoim adresem zamieszkania-matka matce potrafi szpilę wbić i zgnębić na resztę dnia. miała być ze mnie bezczelna naciągaczka, a wyszło na to, że to 80% odpowiadających w tym wątku jest po prostu podła i krzywdzi celowo. słabe bardzo. temat zamykam, maila już wysłałam, proszę tylko pomocną o potwierdzenie otrzymania zwrotu.

Gość gość
hahaha dane w przelewie zwrotnym:P dobre sobie,przelewu zwrotnego z pewnoscia nie bedzie,ludzie nie badzcie naiwni

Gość gość
Autorko, będzie dobrze. Mam nadzieje, ze dasz rade i dodatkowo nie zawiedziesz mnie w mojej wierze w ludzi. Zamknijmy temat. Pozdrawiam. Pomocna

Gość głodna mama
Zakupów nie chcę, bo nie lubię ciężkich siat nosić, danych do przelewu nie podam, tylko numer konta. Jeszcze mnie znajdziecie i co zrobię. Zawsze lepiej się od obcych pożycza. Mogę tak cały miesiąc na różnych forach dorabiać. Jestem miła a wy mnie atakujecie. Smutne to.

Gość gość
Dziękuję za przelew, ja mam z kolei nadzieję, że Twoja wiara w ludzi odżyje - i dodatkowo, że to, co robisz dla innych do Ciebie wróci :)) DZIĘKUJĘ!

Gość gość p
Proszę koleżanko. Pisz o każdej porze dnia i nocy :)

Gość gość
Ty się dziwisz, że ludzie są nieufni ? Piszesz na forum i uważasz, że ludzie będą wysyłać kase ? Jeżeli faktycznie ktoś Ci kase przeleje i Ty nie masz zamiaru oddać, to pamietaj że po nr konta dojdzie się kim jesteś i ktoś może być bardzo uparty i dotrze do Ciebie.

Gość gość
Niska szkodliwość :)

Gość gość
"Zakupów nie chcę, bo nie lubię ciężkich siat nosić" A tak jak masz kasę to nie musisz zakupów robić? Wiesz, co niepoważna jesteś. Jeśli ktoś jest potrzebujący to nie wybrzydza gdy inni mu chcą pomóc zakupy robić. :O

Gość gość
Zawsze można w banku powiedziec, ze ma zwrocic kase bo na nieodpowiedni numer sie przeslalo.A tak w ogole to dane sa potrzebne do przelewu

Gość gość
Ktos to powinien skontrolowac jezeli ta osoba nie odda, bo sa ludzie z dobrym sercem i przelewaja, a potem zostana oszukani

Gość gość
50zł nikt nie będzie kontrolował. Szanowna administracja powinna usuwać takie tematy, bo jeszcze jej ktoś wpłaci. To chyba jedyne forum gdzie z gościa można dostać przelew. No dla mnie to przesada, że taki temat nie jest kasowany!

Gość gość
W koncu zacznie sie plaga takich tematow, jezeli ludzie sa chetni do przelewow. Jest pelno naciagaczy i ktos wspomnial ze ktos tu zostal oszukany

Gość gość
autorka pisze, ze ma chleb, maslo i wedline !!! TO ZNACZY ZE MA CO JESC!! niektorzy niestety wstydu nie znaja ! bym wolala jesc pare dni suchy chleb z woda niz zebrac u obcych ludzi w necie. swiat schodzi na psy. niestety. i ty jestes matka autorko?

Gość główna mama podszyw
Jak się uprze ta oszukana to ja znajdą po n-rze konta. Może odda, a może nie odda. To urok forum bez obowiązku chociażby zalogowania się.

Gość gość
temat jest zamknięty. skończcie już gnębić innych ludzi i obrażać kogo tylko się da. z gościa lepiej prosić o drobną kwotę na obiad, niż z gościa poniżyć drugiego człowieka. i ty jesteś matką, jedna z drugą opluwająca bez mrugnięcia okiem inną matkę? naprawdę? ps. mnie tata zawsze uczył, że brak honoru to kraść, a nie prosić. no ale, co człowiek to inna historia. proszę o zamknięcie tematu, najlepiej żeby całe to forum poszło w zapomnienie-poziom wypowiedzi jest poniżej dopuszczalnego poziomu.

Gość gość
Poziom jest taki jak wypowiedzi autorki. Do MOPSu nie pojdzie, do Caritasu tez nie wiec o co chodzi ?przeciez dostala by pomoc i git

Gość gość
a jakim prawem prosisz o drobna kwote ? co caritasu nie ma ? tylko durne wymowki znasz i nic wiecej. sama sie ponizasz a ludzie pisza tylko prawde. jedzenie masz bo pisalas, ze masz chleb, maslo i wedline wiec o co kaman ? nie ty pierwsza i nie ostatnia ktora musi pare dni przezyc bez obiadu. nie zaszkodzi ci !!! wstydz sie wstretna babo !!

Gość gość
Ja kiedys mialam trudna sytuacje i chodzilam do Caritasu, wiec nie wiem o co kaman

Gość gość
Przecież pisała, że może oddać 70 zł. Czemu więc nie skorzystała z oferty vivusa, money ok itp.? Pierwsze pożyczki często są za darmo. Nie trzeba wychodzić z domu nawet! Nie korzysta z nich, bo nie chce oddać kasy- proste!