Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Czy wy ze swoja przyjaciolka np gdy jestescie same i wam sie nudzi czy cos, calujecie sie lub tam podotykacie itd? Czy to normalne?

Gość gość
Studzia to k***a

Gość gość
Ohyda fuj

Gość gość
wydaje mj sie ze wiele dziewczyn tak robilo. teraz to nic dziwnego wsrod dziewczyn, tym bardziej jak sa dwie osoby ktore sie znaja przyjaznia i nie maja tajemnic

Gość gość
Studzia wyleczyłaś już grzybice p***y :D

Gość gość
Zerzygalabym sie

Gość gość
gość dziś "wydaje mj sie ze wiele dziewczyn tak robilo. teraz to nic dziwnego wsrod dziewczyn, tym bardziej jak sa dwie osoby ktore sie znaja przyjaznia i nie maja tajemnic" jeszcze bys się zdziwiła , ta najlepsza przyjaciólka kiedyś może to wykorzystać przeciwko tobie. jeśli jestem młoda i głupia nie rób tego! do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć!

Gość gość
co masz na mysli ze moze to wykorzystac? przez zwykle calowanie np?

Gość gość
jak się na ciebie wkurzy to będzie rozpowiadać ,że jesteś lesbijką

Gość gość
na to wyjdzie, ze ona tez

Gość gość
gość dziś na to wyjdzie, ze ona tez " -ale jej to nie będzie obchodzić jak będzie chciała cię upokorzyć

Gość gość
prawda

Gość gość
Z przyjaciółkami nie nudzi się nam na tyle, żeby musieć zabijać czas przystawianiem się do siebie :D Ale przecież czasem razem tańczymy, leżymy koło siebie, robimy masaże i takie tam.

Gość gość
Ja w swoim życiu miałam sporu partnerów. Z jednymi była z innymi był to tylko przelotny sex. Lecz miałam i mam można go nazwac przyjacielem z który był zawsze blisko mnie i od kąt pamiętam zawsze mi pomagał gdy potrzebowałam jego pomocy. Mimo iż nie sypialiśmy z sobą. Dośc często świadomie się na nim wyżywałam gdy straciłam partnera. Takie złe traktowanie trwało bardzo długo bo kilkanaście lat. Mimo to On nie odwrócił się odemnie może tylko stracił do mnie zaufanie. Dziś jestem sama jestem chyba za swoje postępowanie. Lecz w ostatnich dniach coś zaczynało się zmieniac w mim życiu. Zbliżyłam się trochę to owego przyjaciela głównie dlatego że jest mi coraz ciężej samej w życiu zaczyna mi brakowc wszystkiego i czułości i bezpieczeństwa i kasy. Tydzień temu zrobiłam to czego nigdy bym nie zrobiła mianowicie zaprosiłam go do sienie na kawę rozmowę i sex. Z jednej strony nie chciałam tego ale z drugiej potrzebowałam kogoś bliskiego, Przed samym współżyciem czułam coś w rodzaju niechęci lecz to zrobiłam i się mu oddałam. Czułam też tą nieechec przez krótką chwilę. Potem o dziwo coś cię nagle zmieniło. Czułam niesamowitą przyjemnośc. Cała aż drżałam z rozkszy jaką on mi dał. Miałam kilka orgazmów jak z żadnym partnerem. Pierwszy raz coś takiego przeżyłam. Nie wiem jak to nazwac co o tym myślec . Może ktoś miał podobny przypadek!!

Gość gość
a ja czasem ze swoja kolezanka tak. nie jest to cos wstydliwego dla mnie. a robimy to dla jaj wiec nic z tego nie wynika. a przyznam ze nienajgorsze uczucie :D