Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie seriale ogladacie a do jakich macie sentyment

Polecane posty

Gość gość
The walking dead Supernatural American horror story

Gość gość
dobre do 15 w robocie i czasu nie masz ,ja pracuje do 19-20 a serial który oglądam leci po 23 . a i na książki też mam czas.

Gość gość
Tak racja allo allo!!!! słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzać i ty głupia kobieto, wiecznie żywe teksty. Daga bratnia duszo!

Gość gość
daga jaga jest niedorozwinięta to ogląda takie głupoty dla idiotów jak allo allo :o moje ulubione to barwy szczęścia, na wspólnej, klan i kości

Gość gość
faktycznie Klan i Na Wspólnej to wyżyny intelektualne :D

Gość gość
Allo Allo Mamuśki - oglądałam tryliard razy Dom Stawka większą niż życie Prawo Agaty Wataha Gotham AHS Zaczęłam oglądać dom grozy

Gość gość
teraz juz nie ogladam zadnych ale kiedys lubilam ostry dyzur, latajacy cyrk Monty Paytona, a allo allo ogladlismy kiedys wszyscy jeszcze z dziadkami w ich domu-do tej pory muzyka na poczatku przypomina mi dobre czasy:-)

Gość gość
Nagle od dagi wszyscy sobie przypomnieli, że było allo allo wcześniej nikt nie napisał :P ale były czasy :)

Gość gość
a pamiętacie taki serial angielski co ludzie powiedzą? :D pani bukiet i Powolniak hehe

Gość gość
I jeszcze lubię Małą Brytanię :)

Gość gość
Obecnie : 1. Walking dead 2. Przyjaciele 3. Gotowe na wszystko 4. Diabli nadali z dzieciństwa Alf Świat według bundych CO ludzie powiedzą (ale to głównie z Mamą ) :)

Gość gość
oglądam: -wikingowie -kości -czasami na wspólnej z dzieciństwa: dom zbuntowany anioł

Gość gość
Polską "Brzydulę"- UWIELBIAM!!!!

Gość gość
to skoro stare seriale...pamięta ktoś Xene czy Herkulesa? jeny ale to było wypas :) widziałam, że znowu powtarzają Xenę, albo Sliders - Piąty wymiar ? oglądałam to nałogowo :P

Gość gość
Ojciec Mateusz, Rodzinka.pl, Lekarze, Mama kontra Mama, Ukryta prawda.

Mam sentyment do tych seriali Dziedziczna nienawiść Po prostu miłość Paloma Alvaro Luz Maria Posłaniec szczęścia Z głową w chmurach Fiorella Zbuntowany anioł Słodka trucizna Cud miłości Dziki księżyc Serca na rozdrożu Amor Latino Kachorra to ja Niewolnica Isaura 1976 Niewolnica Isaura 2004 Brzydula Ecomoda Przyjaciółki i rywalki Córka przeznaczenia Zdradzona miłość Ścieżki miłości Prawdziwa miłość Biały welon Grzesznica Gorzka zemsta Cena marzeń "Rubi" Mariana Prawo pożądania Wieczny płomień miłości Kobieta w lustrze Hacjenda la tormenta Kobieta Judasz Wdowa w bieli Ojciec Coraje Zemsta, moja miłość Wybrańcy fortuny Powrót do Edenu Dynastia Dynastia Colbych Graczykowie Rodzina zastępcza Świat według kiepskich Miodowe lata 13 posterunek Mamuśki Duża przerwa Moda na sukces Szpital na peryferiach, szpital na peryferiach po 20 latach Daleko od noszy, szpital na perypetiach Krople miłości Życie jak muzyka Przyjaciele Świat według Bundych Różowe lata 70-te

Gość gość
ja na przykład często wracam do Janosika. Długo go nie mogłam znaleźć, ale okazało się, że na www.filefox.pl jest.

Gość lubieseriale
Ja bardzo lubie oglądać nasze polskie seriale typu m jak milość, barwy szczęścia czy pierwsza miłość Jestem po przeprowadzce i jeszcze nie dorobiłam się telewizora w nowym mieszkaniu a moich ulubionych seriali przecież przegapić nie mogę więc mam wykupiony pakiet na telewizja-online net! :D

Gość gość
Oglądam Plebanie od zera. I mozeta się śmiać ale kto ma głowę na karku ten dostrzeże w tym serialu coś więcej niż tylko klecholand

Gość gość
ja lubiłam ogladac M jak miłośc w 2005 - wtedy to było super, teraz tego nie ogladam i zmieniam kanał jak to widze. Zbuntowany anioł Cristal Niebezpieczna Miód i pszczoły Pugwall Rodzina zastępcza Allo allo Co ludzie powiedzą opowiesci z narnii z 1988 roku

Gość gość
Outlander, Teoria wielkiego podrywu, Sherlock, Mad Men, Anne With an E. Ze starszych bardzo lubię polski Dom.

Gość gość
Kardasziany

Gość gość
Mam sentyment do przyjaciół. A teraz oglądam Lucifera i Ricka i Morty'ego

Gość gość
uwielbiam m jak milosc nie dlatego ze jest "swietny" tylko dlatego ze jest tak durny , tak k***a durny ze az z ciekoawosci ogladam , co tam scenarzysci cpali i co nam wyprodukuja w nastepnym odcinku jestem ciekawa jak daleko mozna sie posunac w tym szalenstwie

Gość gość
Co ludzie powiedzą - ten angielski humor, boskie! Obecnie ' Sherlock ' i polski ' Belfer '.

Gość gość
O mnie się nie martw

Gość gość
Miodowe Lata Usta Usta Gotowe na Wszystko Przyjaciele Teoria wielkiego podrywu Mikke i Molly

Obecnie oglądam Grę o Tron i Zabójcze umysły, w ogóle uwielbiam kryminały- kiedyś miałam obsesję na punkcie Kości i Wzoru. Z polskich podobał mi się Czas Honoru, wszystkie sezony oprócz sezonu o powstaniu- akurat ten był niewyobrażalnie nudny i chyba nawet nie dobrnęłam do końca, bo czułam się wybitnie znudzona, ale to chyba przez aktorów, Musiał, ta Sawczuk, aktorstwo denne. Jako dzieciak pamiętam jeszcze Przystań, jakiś serial o Mazurach, wtedy mi się podobał, ale chyba teraz bym do niego nie wróciła. Dochodzą do tego jeszcze koreańskie dramy- Potomkowie Słońca, Cesarzowa Ki, The K2, Moon Lovers to takie moje ulubione.