Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy...niekonsekwentnie

Polecane posty

Aaaa no to cofam, skoro tak :P Lepiej powiedz jakim czarodziejskim zaklęciem potraktowałeś temat, ze samo przeskoczyło :D

Ktoś już kiedyś tu z biodra popchał :D Dynamitem o ile się nie mylę. Nie wiedziałam, że Lemury taki posiadają :D ;) Poka poka!

Gość kotka poes
dzien dobry :) w pieknny, sloneczny wtorek.

Ale ja wcale nie szukam :D Miło Cie widzieć Pusz... i to wcale nie była ironia ;) Koci, daj trochę słońca bo mi ostatnio brakuje. Piegi mi zaraz wszystkie wyblakną :(

To skomplikowane :D Ale postaram się nadążać ;) Widzę, że ostatnio jakiś kajający się zrobiłeś? Jak nie Ty... choryś? :(

Hehehe może jednak ma. Nigdy nie wiesz jakiej czarownicy na odcisk nastąpiłeś :D i czy akurat poobijanymi żeberkami nie chciała Cię za to uraczyć ;)

Nie no po takim kajaniu publicznym to pewnie i nieświadomie przesłana klątwa przestanie działać :P A jak jeszcze dasz ogłoszenie w gazecie to może i błogosławieństwo Ci się skapnie :D Wiesz, ja mam mniejsza moc :( Jedynie pogodę przewidywać umiem więc mnie o niebicie nie proś :D Chociaż... fajny masz tyłek? :D

Ale wcale nie wiesz co ja chcę w nim robić. Ba! ja sama jeszcze nie wiem czy chce cokolwiek. Na razie masz powiedzieć czy fajny. A najlepiej poka poka :D

A ja muszę jeszcze trochę urosnąć:) Ale potrafię dobrze udawać;) Dzień dobry wszystkim 🌼

kurcze teraz jak patrze to wygalda ja slogan z dzialu tematycznego :D ale stary jestem zycie po trzydziestce:D

Dooobry wieczór ;) "Nagle zjawia się pan Słowik, poświstuje, skacze... Gdzieś ty latał? Gdzieś ty fruwał? Przecież ja tu płaczę! A pan Słowik słodko ćwierka: "Wybacz, moje złoto, Ale wieczór taki piękny, ze szedłem piechotą!" x Czwóreczko, jesteś Panią dziecka Doka? :D

Aaaa Puszyściak ;) Wszystkiego najlepszego :D zapytam o ten tyłek :P x Myślicie, że powinnam przytulić dziś misia spod łóżka?