Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny facet...

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się ok 2lata temu, spotkaliśmy się dosłownie dwa razy. Na początku znajomości sporo smsów a mało rozmów tel, jak już były to godzinę ale sporadycznie. Mieszka ok stu km ode mnie. Ale co mnie zadziwia, zapraszał do siebie, ale nie podtrzymywal znajomości. Ostatnio po trzech miesiącach się raczył przypomnieć tekstem, że chce abym do niego....przyjechała. Dziwny typ, już dawno mu mówiłam, że ta znajomość nie ma żadnego sensu, nie dociera, a jedynie odzywa się raz na kwartał. Proszę, powiedzcie w co on gra?

Gość gość
w nic nie gra - jesteś dla niego zapchajdziurą pewnie nie wypaliło mu z dziewczyną, na której mu zależało i nie ma kogo pobzykać - więc zaprasza ciebie

Gość gość
Zapchajdziura żadna nie jestem i nie będę, nie wybierałam się do niego i tym bardziej nie wybieram. Zakonczylam znajomość i zazadalam braku kontaktu do mnie. Nie poskutkowało to napisałam, że zmieniam nr tel. I do tego wyprowadzam się za granice na zawsze:-) Cisza, mam nadzieje, że już na zawsze. Jestem zbyt przebiegła żeby dać się oszukać typowi w gaciach, nie udało się to żadnemu, jednak głupoty nie potrafię zrozumieć, mimo łamania sobie nad tym głowy. Wiec poprosiłam was o wytłumaczenie mi tej kolosalnej głupoty z jego strony. Gość nie chciał zakończyć znajomości ani po dobroci, ani po złości nawet.