Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1992

moja dziewczyna i moj problem

Polecane posty

Gość gość1992

czesc. mam dziewczyne-19 lat, ja mam 22 . jestem z nia 2 lata, chodzi to ze jest dziewica a ja to robilem i to duzo razy. probowalismy w ostatnia niedziele ale jak mialem to zrobic ona jest strasznie ciasna i chcialem przebic, wchodzilem powolutkuu i weszlem moze z centymetr,ona juz mine zaczela robic, odsuwac sie a przeciez nie weszlem dobrze, chcialem pchnac raz a dobrze-konkretnie ale nie moge, nie moge sie ugiac nie chce zeby ja bolalo. ma to byc przyjemne, jak ide powoli to ona troche ucieka mi, jak raz a dobrze to bedzie ja bolec. co ja mam robic? I JAK TO ZROBIC? prosze o pomoc.

Gość gość
Najlepiej raz a dobrze. Cóż niektóre są tak zbudowane, że boleć musi, a wtedy lepiej tego bólu i strachu nie przedłużać. Bądź dla mnie potem bardzo czuły.

Gość gość
Posadź ją sobie na kolana. Sama wyreguluje natężenie bólu.

Gość gość
Zaknebluj i na chama do przodu :classic_cool:

Gość gość
Z własnego doświadczenia podpowiem, że musicie próbować nawet parę razy (ale nic na siłę). Jak dziewczyna mówi, że koniec na dzisiaj to koniec i za dwa, trzy dni następna próba. Aż w końcu któregoś pięknego dnia się okaże, że dziewczyna właściwie już nie czuje bólu. :) Można też "ćwiczyć" palcami - jeden, jak się będzie dało to dwa itd. Niestety też byłam w takiej sytuacji, że chłopak nawet nie wszedł na 2-3cm a mnie już bolało i to porządnie. :P Polecam też trochę się wprawić alkoholem przed

Gość gość1992
dzieki wszystkim za odpowiedzi :) dzis mam do niej jechac i zabiore ja gdzies moze sprobujemy zrobic to jeszcze raz :P mam nadzieje ze sie tym razem nie ugne, bo jak widze jej mine z bolem to sie rozczulam i mi jej szkoda i przestaje mimo ze ona mowi zebym jeszcze probowal, ale sprobujemy raz a dobrze przebic i zeby nie wiedziala kiedy :) a jak niestety sie nie uda to stopniowo powolutku po troszeczku hehe :D

Gość gość
ech, mnie też bolało jak cholera za pierwszym razem i też to był taki nie wypał - nie wszedł jak należy, prawie w ogóle nie wszedł. A za drugim się wkurzyłam, przemogłam i po chwilce bólu było już z górki :P

Gość gość
tak Cię to bawi ? że dziewczyna oddaje Ci coś tak ważnego dla niej ? pomyśl chwilę chłopczyku czy na pewno potrafisz zabrać za to odpowiedzialność, uważam że robisz coś nie fair, bo dla Ciebie to już nie będzie pierwszy raz...piszesz jak byś ją chciał zaliczyć, jakby to była zabawa...kiedyś ludzie się oświadczali najpierw, żenili z sobą...zachowywali się jak mężczyźni, a Ty ją pukniesz, a za miesiąc rok dwa, znajdziesz kogoś nowego, bo jesteś taki doświadczony...będziesz żałować kiedyś tego wierz mi...

Gość gość
czasami trzeba iść do gina, żeby przeciął błonę, bo taka jest mocna i twarda, poważnie mówię

Gość gość1992
nie chce jej skrzywdzic !!! kocham ja bardzo, nawet jak wpadniemy wezme z nia slub,przyznam sie do dzieci, i mojego ojcostwa. mam dobra prace i w miedzy czasie studiuje,sytuacje finansowa mam bardzo dobra. wiem ze to piekny dar jaki moze ona mi dac. naprawde ja kocham, i nie mysle o zadnej innej, czasem myslalem aby sie oswiadczyc,ale stwierdzilem ze jeszcze poczekam. nie namawiam jej do tego i nigdy nie namawalem i nie bede, to jej i wylacznie jej decyzja. nie chce jej skrzywdzic ani nic,chce dac jej szczescie ,jest dla mnie najwazniejsza. .... :)

Gość gość
i jak poszlo?

Gość gość1992
weszlem raz a szybko,zauwazylem ze bolalo,lzy plecialy, przytulilem ja mocno. kocham ja bardzo i nie oddam nikomu.

Gość gość
Studiujesz, powiadasz Student chyba powinien wiedzieć, że nie " weszłem" ale " wszedłem"

Gość gość
przepraszam,pomylilem sie. a ty nigdy blędów nie robisz ?

Gość gość
Pomasuj cyce potem cipę i do przodu.

Gość gość
Nie, nigdy nie robię błędów. Przepraszam, ooo, to słowo chyba nigdy nie jest używane na kafe, no problem :) Pisz poprawnie i po sprawie ;)

Gość gość
wszedłem, tumanie