Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne...ze akurat w tym samym czasie na forum pojawiła

Polecane posty

Gość gość
Jak widac jednak wolisz być na kafe.Dałaś mężowi kolację?Jeśli tak to teraz zrób mu gałę :classic_cool:

Gość gość
Tudzież wypoleruj kolbe :classic_cool:

Gość gość
Swoje przy garach odstałam a teraz przyszłam zobaczyć w co się bawią największe kretynki :D I wielka niespodzianka- kolejne śledztwo w toku! I to nawet nie jedno- bo zaraz wszystkie niebieskie będą na świeczniku:D Oj dzieje się, dzieje! Mariola mieszka w Gdańsku a nie we Wrocławiu a Andżela ma nadwagę mimo, że podawała się za modelkę! Aż wypieków dostajecie z emocji ujawniając kolejne kłamstewko, prawda ?:D

Gość gość
Sperma połknięta? :classic_cool:

Gość gość
Poszla na świecowanie po serduszkowaniu :classic_cool:

Gość gość
Sprawdzona wiadomość :) kafe to kafe. Kafe to życie. Led to dns

Gość dns
"Od A do Zet, od Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa Lata lecą a ja to wciąż ja Od A do Zet, od Zet do A Ja to ja to jasne jak dwa razy dwa"

Gość gość
Nikt w to nie wierzy. Prawdziwe są tylko pomarańcze.

Gość gość
nie wierze, ze ten watek dorobil sie 3 stron

Gość gość
Omg. A nie pomyślałyście o tym, że jest weekend, więc laski mają więcej czasu na takie bzdury jak kafe?

Gość gość
S A co one niby takiego robią w tygodniu? banda niedouczonych obwisłocytatych nieudaczników w fartuchach...

Gość gość
Wiecie co mnie dziwi?? Kto jest aż tak głupi żeby tyle czasu poświętac takiemu forum jak kafeteria...ja wejde sobie raz na 3 dni i jak widze że babki piszą średnio co 10 minut przez cały dzien to słabo mi sie robi:/ przecież to strata czasu, tylko jakas agresja sie w was rodzi przez to-bo widze ze im częściej ktoś sie udziela tym sie robi bardziej paskudny:/ (są nieliczne wyjątki ale to chyba dojrząle babki a nie gówniary które da sie wyprowadzic z równowagi szybko). Sama miałam 3 niebieskie pseudo ale dałam sobie spokój. Tylko nikt nigdy nie doszedł ze to ja:P Ale to było dawno już 4 lata temu pierwszy.

Gość gość
Wiecie co? szacunek dla dziewczyn, o których jest ten temat - za to, że są ponad to i nie wdają się już w takie dyskusje. Widać nawet na forum można się czegoś nauczyć :)

Gość gość
Ciekawe jakie wyjątki masz na myśli? .... serio pytam

Gość gość
ta wredna to chyba z nia jakas afera byla ostatnio na kafe no nie?

Gość gość
Jest przysłowie, że wśród wron robisz kra kra jak one ;) co z tego, że piszesz kulturalnie, jeśli upośledzone baby wzywają cię od szmat, bo masz inne zdanie niż one. Jak tak lubią, to do nich trzeba pisać tak samo. One innego języka nie pojmują. Tak mają w domciu ( wyzwiska, kłótnie i agresja) i takie tu robią nastroje. Pozdrowienia krowiska :)

Gość gość
maryśka to wilk

Gość gość
Ja się zastanawiam czemu złośliwe pomarańczki czepiają się kobiet, które mają swoje zdanie ale nigdy nikogo nie obraziły... Tak wiem ktoś mi już to wyjaśnił że hh jest niedobra a wredna kłamie, ale. .. dns? olaboga? Led? Kluski? O co chodzi?

Gość gość
Chodzi o to, że pomarańczowe, chamskie betony, nie rozumieją i nie próbują zrozumieć zdania innych. Dla nich to forum jest sposobem, na odreagowanie beznadziei ich egzystencji. Używają sobie a później robią obiad.

Gość gość
14:43,ty jesteś taka kulturalna i ponadto:O betonem mianował cię twój mąż?Nie musisz nam tego mówić,zostaw to w czterech ścianach waszego "gniazdka" :classic_cool: a teraz zrób obiadek swojemu panu bo nie dostaniesz nawet dychy z jego pensji na waciki

Gość gość
Dobrze gadasz krzywa mordo :) tępa dzido z wiochy. Gnoj już wywalilas? Ten spod siebie. Macie kwintesencje tego co lubicie najbardziej :) ♥♥♥♥♥♥

Gość gość
No wredna to byla pelna kultura ąę intelektualistka , a co z niej wyszlo na innym forum to wiecie :) także zajlamane mitomanskie oszukańcze niebieskie nigdy nie będą dla mądrej osoby wzorem ;) co do zorjany sulimury wczoraj pisala ze nie pojmuje jak ktoś moze niemowlaka zostawiać czesto z matka haha jej lepek nie ogarnia tego

Gość gość
To jest temat o gotowaniu? Każda pomarańcza dobrze gotuje swojemu panu i władcy :*

Gość gość
Ja zrobilas te serduszka?

Gość gość
Dla mnie wzorem są pomarańcze. Zapozyczylam od tych ścierw języka troszkę. Buziaczki cielaki.

Gość gość
Wycielam nożyczkami dla swojego władcy.

Gość gość
Ja tam lubię świętoszkowatą olabożkę która w nocy pod kołderką używa brzydkich wyrazów w stronę k******swego konkubenta