Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne...ze akurat w tym samym czasie na forum pojawiła

Polecane posty

Gość gość
Wredna ok, jest jaka jest ale to już wiadomo. Ale ta co uważa, że nie może zostawić dziecka z kimś, to może tak właśnie uważa. A ty jesteś tępa i nie szanujesz jej zdania. Jesteś większą debilką niż osoba o której piszesz. ★◀★★■●●□◇↑◀▶:-D:-(→→→:-D;-)▶▼

Gość gość
:-);-):-D:-(:'(:O:-);-):-D:-(:'(:O:-);-):-D:-(:'(:O

Gość gość
#€%&*¥£$▶▶▶▶

Gość gość
&₩€£¤♡♥¡◀▶▼▲

Gość gość
♣♧◆◇■□●○•º oooooo! Taaaaaaaaaak!

Gość gość
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gość gość
Ja też lubię olaboga13 i w przeciwieństwie do poprzedniczki piszę o tym bez sarkazmu. Kropka.

Gość gość
Zorjana wczoraj Ja znam taką dziewczynę. No cóż, nie kwestionuję tego czy jest dobrą matką czy nie. Karmienie piersią ją obrzydza, sama karmiła tylko tydzień. Widzę że kocha swoje dziecko, ale często ma taki dziwny stosunek do niego, czałkowicie tego nie rozumiem. Często zostawia dziecko pod opieką swojej matki, jej potrzeby są wyżej niż potrzeby dziecka. Nie rozumiem np u niej kupowania butów maks po 50 zł dla dziecka, pomimo tego, że kasę ma. Ale tak jak mówię, nie kwestionuję tego czy jest dobrą matką, jestem pewna że w ogień skoczyłaby za dzieckiem. Mamy po prostu inne postrzeganie macierzyństwa. Ona trochę bardziej takie jak w latach 80 czyli wypłakiwanie się dziecka w łóżeczku, "dzieci i ryby głosu nie mają" itp. Jestem Sulimira. W związku z podszywem zmieniłam nick.

Gość gość
Kocham mojego męża! !!!

Gość gość
▶❤

Gość gość
Żona hakera to olaboga13 i tawredna 3 w 1 nie widzicie tego?

Gość gość
Zorjana nikogo nie obraża. Pisze tylko że nie zgadza się z postępowaniem swojej znajomej, ale nie kwestionuje tego, że jest dobrą matką.

Gość gość
4, kochaniutkie, 4?! Idziemy na rekord

Gość gość
Mam propozycje nowej zabawy na kika nast stron, wklejajmy zalosne wypowiedzi niebieskich ❤

Gość gość
olaboga13 2014.11.14 A mnie tu dwie osoby wyśledziły i mi to nie przeszkadza. Przecież nie piszę tu niczego, czego mogłabym się wstydzić.

Gość gość
Mi się śmiać chce, że tawredna podnieca się swoimi włosami do pasa, a ma ich trzy na krzyż , na dodatek ulizane :D

Gość gość
Warto obserwować czyzby... marisza111 = marika...?

Gość gość
Pomarańczowe atrakcje życia.

Gość gość
Czy dla Was roczne dziecko to bezmyślne zwierzątko, które nic nie rozumie? ?? Haha...  kiedy sadzałam mojego półrocznego malucha na nocnik to pewnie niewiele rozumiał, ale przynajmniej się do niego przyzwyczaił i od początku było to dla niego coś normalnego. Dla mnie to wygoda, a dla niego to po prostu jeszcze jeden rytuał jak mycie ząbków po posiłku. I nie cierpi z tego powodu! Jak uda mu się coś na nocnik wycisnąć to się śmieje i bije sobie brawo ( a nocnik bez melodyjki). Jak nic nie ma i pytam czy jest siusiu to kręci główką i pokazuje, że nie ma. Chyba krzywda mu się nie dzieje, co??? Dajcie już spokój z tą krytyką bezsensowną... mi tak wygodniej, dxiecko też zadowolone, ale rozumiem, że zdecydowana większość rodziców zaczyna się w to "bawić" jak dziecko zbliża się do 2 lat. No i spoko. X Zgadnijcie Kto to?

Gość gość
Rukolka nasza kochana

Gość gość
Nuda

Gość gość
Zgadniecie? x to że moje dzieci były karane fizycznie nie jest żadna tajemnicą , nigdy tego nie ukrywałam - nie rozumiem więc skąd ten tryumfalny ton niczym po odnalezieniu bursztynowej komnaty ?usmiech.gif wielokrotnie o tym pisałam , o swoich przemyśleniach , o postanowieniach jakie z mężem podjęliśmy odnoście wychowywania dzieci - jeśli jednak ktoś w tym wszystkim widzi jedynie " bicie dzieci " ja nic na to nie poradzę .

Gość gość
Jak puste jest życie psycholek, szukających starych wpisów, wpisów w innych tematach, kopiujacych je i wklejajacych. Mi się to w głowie nie mieści. Co za idiotki, jak to tu piszą tępe strzały i tępe dzidy i inne kretynki :) jesteście chore.

Gość gość
Pewnie allium. A tu macie żałosnà DNS 2014.09.19 20:30 No, ale po co chcesz mnie uświadamiać, że nic mądrego nie wnoszę? Po co? Ja się mądrzejsza od tego nie zrobię, moje wpisy też takie nie będą, nie spowodujesz tym, że stąd się wyniosę. Wiesz, jestem taka tępa, że jak grochem o ścianę- więc chyba musisz sobie odpuścić, bo naprawdę- głową muru w moim przypadku- nie przebijesz.

Gość gość
Dajcie wredna

Gość gość
A gdzie nasza Oleńka?:D