Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastolatki zakochane lub w związkach z 40 i 50 letnimi mężczyznami

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Jeśli cię to nie dotyczy to proszę nie zaśmiecaj tematu i nie obrażaj innych...

Gość gość
ja jestem z facetem 46 lat, a mam 19 :) jestem jego kochanką, ale mam nadzieje że już niedługo przyszłą żoną. Pracuje nad tym. Zamierzam zajść w ciąże :)

Gość gość
16, w zwiazku z 48 latkiem.nie myslcie ze to dla kasy, ja go naprawde kocham

Gość gość
jak to jest bzykac sie z facetem który mógłby byc waszym dziadkiem :D fujj

Gość gość
mam zamiar z nim niby przypadkiem wpaść, a wtedy zostawi żonkę :D

Gość gość
Fuj taki stary wor zmarszczony a moglybyscie miec mlodych bogow :D

Gość gość
Ja bym cie mała su*o do aborcji zmusił albo ze schodów spier*dolił.

Gość gość
nie nazwałabym tego związkiem. a do 19latki: raczej zmyslasz, ale na wszelki wypadek powiem ci, ze zyjemy w czasach, w których mężczyźni nie poczuwają się do poslubienia kogos tylko z powodu ciąży, więc kiepski plan. zresztą co innego zabawiać się z nastolatką, a co innego pokazać znajomym i robić z siebie idiotę i pośmiewisko. chyba że jesteście zakochane w Mietku zbieraczu zlomu, a nie poważnym mężczyźnie z normalna praca, bo w melinie rzeczywiście nie ma znaczenia, że "narzeczona" jest malolatą:D

Gość gość
mam 40 tez bym był z taka znajdze się chetna

Gość gość
ja jestem z facetem 46 lat, a mam 19 usmiech.gif jestem jego kochanką, ale mam nadzieje że już niedługo przyszłą żoną. Pracuje nad tym. Zamierzam zajść w ciąże usmiech.gif x kretynko on ma pewnie dziecko w twoim wieku albo i starsze od ciebie, więc możesz być pewna, że nawet jak go wrobisz w bachorka, to będziesz go sama wychowywać, bo facet nie rozwiedzie się z żona dla puszczalskiej gowniary

Gość gość
Jeszcze zrobi z niej w sądzie prostytutkę co puszczała się za kase i dziecko jej zabierze :D

Gość gość
Ja mam 18 lat, on 38 (wygląda na góra 30). Pomieszkujemy razem. Jest cudownie. Nie jestem z nim dla kasy. Nawet czuję sie nieswojo kiedy np. na imieniny, których nawet nie obchodzę kupił mi iphona 5 :( często spotykam sie z docinkami np. od rodziców że mam poszukać równolatka.

Gość gość
nie plećcie bzdur, moralistki i moraliści z kaczej d/u/p/y:-D Normalny odr*****młodej dziewczynie jest bardziej potrzebny starszy facet niż gowniarz co jej będzie pchał do nosa bo tak jest w necie. Zrozumie co to jest być kobietą i jak dobrze jest być kobietą i dzięki temu dobierze sobie odpowiedniego faceta dla dzieci i rodziny. Zresztą to działa w obie strony - dla młodego chłopaka TYLKO kobiety po 30-tce, też się nauczy co to jest kobieta:classic_cool: ps. małżeństwo z dziadkiem nie jest najlepszym pomysłem, dzieci się bedą smiały w przedszkolu i szkole:-D

Gość gość
Zrozumie co to jest być kobietą i jak dobrze jest być kobietą i dzięki temu dobierze sobie odpowiedniego faceta dla dzieci i rodziny. x odpowiedni facet to nie będzie chciał takiej szmaty wytarzanej :D

Gość gość
ja nie bardzo nastolatka bo mam 26 lat a moj facet 46 ale kocham go strasznie

Gość gość
22 lata różnicy i jesteśmy juz 7 lat po ślubie i żeby nie było nie wyrwałam go żonie, był od kilku lat rozwiedziony jak się poznaliśmy

Gość gość
gość dziś nie nazwałabym tego związkiem. a do 19latki: raczej zmyslasz, ale na wszelki wypadek powiem ci, ze zyjemy w czasach, w których mężczyźni nie poczuwają się do poslubienia kogos tylko z powodu ciąży, więc kiepski plan. zresztą co innego zabawiać się z nastolatką, a co innego pokazać znajomym i robić z siebie idiotę i pośmiewisko. chyba że jesteście zakochane w Mietku zbieraczu zlomu, a nie poważnym mężczyźnie z normalna praca, bo w melinie rzeczywiście nie ma znaczenia, że "narzeczona" jest malolatą x kretynko on ma pewnie dziecko w twoim wieku albo i starsze od ciebie, więc możesz być pewna, że nawet jak go wrobisz w bachorka, to będziesz go sama wychowywać, bo facet nie rozwiedzie się z żona dla puszczalskiej gowniary x HAHAHA. Nawet nie wiecie jak się MYLICIE:D On jest na wysokim stanowisku, a nawet bardzo wysokim. Nie ma dzieci z żoną bo jest bezpłodna :):):) A dodam że bardzo lubi dzieci( jest zachwycony dzieckiem siostry, cały czas kupuje mu jakieś prezenty itp) :):):):)

Gość gość
puszczalskie k****iska

Gość gość
dla ciebie spotykanie się z 19latką to pedofilia? :D

Gość gość
k*****iska

Gość gość
dla ciebie spotykanie się z 19latką to pedofilia? smiech.gif x tak bo dla 40-latka, 19-latka to dziecko, jak córka

Gość gość
gość dziś Zrozumie co to jest być kobietą i jak dobrze jest być kobietą i dzięki temu dobierze sobie odpowiedniego faceta dla dzieci i rodziny. x odpowiedni facet to nie będzie chciał takiej szmaty wytarzanej smiech.gif xx albo nawet nie będzie wiedział albo mu to nie będzie przeszkadzało, KALEKO :-D

Gość gość
A o czym on z toba rozmawia??? O ciuchach?

Gość gość
nie byłabym nigdy ze starym pedofilem :D nie jestem taka zdesperowana, młodzi faceci mnie chcą jeszcze :D

Gość gość
"A dodam że bardzo lubi dzieci( jest zachwycony dzieckiem siostry, cały czas kupuje mu jakieś prezenty itp) " Dlatego chodzi z dzieckiem :D

Gość gość
Ja mam 19 lat mój facet 30. Poznałam go jak miałam 17 lat. Odpowiedzialny, miły, uprzejmy, kochający i świetnie się kocha. Mieszkamy razem od dwóch lat, moi rodzice nie mają nic przeciwko, znają go i szanują.

Gość gość
To też duża różnica, ale jednak poznałaś go jako 28 latka, a 28 latek to często jeszcze chłopak, a nie facet, więc w porządku. A teraz wyobraź sobie że jest o 16 lat starszy :D taki prawie dziaduś, a ty wciąż 19.

Gość gość
fajnie pedofil roochał 17-latke :D rzygać sie chce, uważaj żeby kiedyś z 13latką cie nie zdradził może pod gimnazjum taką spotka