Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julialistopadowa

Zakochana w młodszym RATUNKU

Polecane posty

Mam 39 lat, jestem w separacji. Udało mi się odzyskać równowagę psychiczną, samoocenę i zdrowie fizyczne po porzuceniu przez męża. Byłam zadowolona ze swojego życia, szczęśliwa z moją małą córeczką , pracą i przyjaciółmi. Niestety, zakochałam się w 25-latku. Wiem, że to brzmi jak z tandetnej telenoweli. Nie mogę nad tym zapanować, plącze mi się język, tracę koncentrację, obsesyjnie o nim myślę. Schudłam 3 rozmiary, nie mogę spać. To trwa już 2 miesiące. Rodzina martwi się o mnie i wysyła do lekarza. Prowadzę kursy zawodowe i jest to jeden z moich kursantów. Panicznie boję się, że on to widzi, że wszyscy pozostali to widzą- ostatnio nawet wzięłam chorobowe, bo nie byłam w stanie przeprowadzić zajęć. Strasznie się wstydzę i boję, a jednocześnie jest to tak silne jak choroba psychiczna. Wstydzę się powiedzieć komukolwiek, nawet przyjaciółce. Nie wiem, czy wytrzymam do końca semestru, nie mogę przecież powiedzieć mu, zeby nie zrezygnował z kursu, bo jakaś szurnięta star**** się w nim zakochała. RATUNKU

Aha. Więc zakochanie u Ciebie wyklucza normalne funkcjonowanie i rozsądne myślenie? Ratunku pomocy zakochałam się. Biją, gwałcą i mordują pomocy. Heh

Gość gość
tez sie zakochalam w mlodszym

Gość gość
moze ty jemu tez sie podobasz.porozmawiaj z nim.niektorzy lubia starsze.

Gość gość
ja tez ciagle o nim mysle.

Gość gość
przejdzie ci

Gość gość
Ja jestem trochę starsza i miałam identyczną sytuację, ale nie mogłam tego znieść i powiedziałam mu o wszystkim. Delikatnie, nienachalnie nie oczekując niczego. On jest 14 lat młodszym przystojnym mężczyzną, ja trochę bardziej dojrzałą kobietą, nie wyglądam na swoje lata a on podziwia moje doświadczenie i radość z życia. Nie planujemy nic razem, ale wspólnie spędzony czas jest najpiękniejszym. Pamiętaj, trzeba być szczerym przede wszystkim ze sobą. Albo go stracisz, albo zyskasz najpiękniejszą miłość. Próbuj i powodzenia

Gość gość
okazujesz mu jakoś swoje zainteresowanie? dajesz jakieś znaki?

No to takich zakochanych jest wiecej, tez to neidawno przeszlam, mialam szefa w pracy mlodszego od siebie o 15 lat, prawie rok mi trwalo az sie zdecydowalam wkoncu mu to powiedziec, a raczej napisac, postanowilam, ze badz uzna mnie za stara glupia babe, badz cos z tego bedzie, kto nie ryzykuje ... nie ma. zaryzykowalam. Bylo nam fajnie kilka miesiecy a pozniej jakos tak samo sie po kosciach rozeszlo, teraz od czasu do czaasu dzwonimy do siebie, idziemy na kawe, ostatnio i byl sex ot tak po kolezensku :) a jest fajnie. nie mozna sie bac, trzeba czasem zaryzykowac. Moze akurat bedzie wam fajnie. Zycze odwagi i powodzenia!

Gość gość
To jest dopiero dramat kobiety,on 25,ona 39,na dluzsza metę nic z tego nie będzie

Gość gość
tu akurat nie masz racji, ma szansę sie udać, różnica wieku tu nie ma nic do rzeczy jesli on jest dojrzały i wie czego chce

Gość gość
no to dlaczego nie weźmiesz go na rozmowę po zajęciach ( w sprawie zajęc :) .... ?