Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna monstrum

Polecane posty

Gość gość

jestem brzydka mam 187 cm - dość fajne proporcję, wzrost masakryczny bo nawet faceci takiego nie mają ale największy problem to moja twarz: mam dużą końską twarz, małe zęby i szeroki nos co sprawia że wyglądam na nieco chorą psychicznie mam 23 lata, nikt się ze mną nigdy nie spotykał chociaż jestem otwarta na ludzi, mam dużo znajomych, przyjaciół marzy mi się w przyszłości rodzinka czy jest szansa że ktoś mnie pokocha?

Gość gość
nie dziewczyna musi być chociaż przeciętna by się podobać facetowii wzrost też dla większości facetów odpada bo są od ciebie dużo nizsi

"nie dziewczyna musi być chociaż przeciętna by się podobać facetowii" A ty co, wyrocznia? To co dla jednego jest brzydkie dla innego jest przeciętne.

Gość gość
wiesz co szczerze wzrost cię skręśla dla wielu to niekobiece skoro nie nadrabiasz twarzą będzie ciężko

Gość gość
szczerze nie widziałem zdjęcia nie wiem czy przesadzasz nie wiem co w tobie może odstraszać może po prostu dramatyzujesz

Gość gość
No w Polsce moze Ci być cieżko o faceta, bo u nas same wypierdki mamuta po 160 cm wzrostu ;)

Gość gość
nie wiem jak wygląda twarz ale wzrost już dużo tłumaczy - w pl jest mało facetów 190 cm wzwyż plus jeszcze musisz im się podobać

Gość gość
prawda jest taka że nawet brzydki facet chce mieć ładną dziewczynę to jest u kobiety ważne u faceta znacznie bardziej liczy się zaradność i męskość

Gość gość
znam kobietę twojego wzrostu, z twarzy zwykla mysz, męża ma i to całkiem przystojnego. i kto powiedział, że musisz szukać wyzszego? sama jestem wyższa niż przecietna kobieta i startuje do mnie mnóstwo niższych i nawet totalnych knypków rozmiaru krasnala ogrodowego, więc możesz celować w absolutnie każdego faceta przecietnego wzrostu. brak urody? jest mnostwo niezbyt ladnych kobiet, duzo więcej niz pięknych i jakoś zyją. jestes towarzyska, otwarta, wiec kiedys kogoś znajdziesz, prędzej niż ładna z fobią spoleczną zamknieta w vczterech ścianach; nie martw się na zapas

Gość gość
to jakich ty masz rodzicow?? wzrost

Gość gość
Male zęby :D