Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każdej nocy mi o sobie przypomina POMOCY

Polecane posty

Gość gość
wiem, że o mnie nie myśli. Nawet się nie łudzę.

Gość gość
zresztą ja też staram sie nie myśleć. Mam dużo zajęć a skąd te sny- nie wiem. Zwłaszcza ten, który opisywałam był bardzo dziwny.

Gość gość
Bo mu nie wybaczyłaś tego co zrobił(ja nie wiem co to było, bo nie chcesz napisać) ale najwidoczniej Cie to boli i podświadomie to odbierasz i ci się śni. Powiem, że we mnie kiedyś się zakochał chłopak, ja go nie chciałam, potem jakoś tak wyszło, że zaczął mi się podobać, ale nadal nic nie powiedziałam mu i przeszło mi zupełnie, ale co się działo to to, że co noc się mi śnił. Różne pierdoły, że czeka, że wola mnie. Ale to były tylko moje wyrzuty sumienia i jakieś ukryte podświadomie pragnienia, że mu wtedy nie powiedziałam tego co chciałam, a gościowi tez już przeszło i wiedziałam o tym. Mimo to śnił mi się jakiś czas. Ale przestał i nawet teraz miło go wspominam czasem myślę co by było gdybym mu dała znać ale to tylko takie myślenie bo czasu nie zawrócę :P

Gość gość
Moja babcia twierdzi z doświadczenia zyciowego że jeśli nam sie dana osoba śni to znaczy że ta osoba o nas myśli.

Gość gość
(do postu wyżej) Wcale nie prawda. Nie raz nie dwa śniła mi się zmarła osoba i co niby zmarły o mnie myślał? To wszystko jest w naszej głowie autorka podświadomie o nim myśli (nawet nie wiedząc o tym, nie gościu o niej!)

Gość gość
Dobra, zmarli to co innego, chociażpodobno przychodzą do nas we śnie, nie wiem ale miałam dwa razy taki przypadek że śnił mi się kolega, a za dwa dni go spotkałam przypadkowo, bardzo się ucieszył twierdząc ze ostatnio omnie myslał.

Gość gość
ale autorka pisze, że myśli o nim od dawna (rozstali się 3 lata temu ?) to czemu akurat teraz jej się śni?

Gość gość
troszkę to prawda. Owszem wcześniej też mi się śnił. Ale od jakiś 2 tyg. śnił mi się codziennie. Teraz jest spokój mimo iż myślę bardziej intensywnie.

Gość gość
zadzwon do niego

Gość gość
on teraz o tobie mysli

Gość gość
moze zaluje ze nie jestescie razem.

Gość gość
a phi, to ona ma do niego dzwonić? niech on dzwoni!!

Gość gość
gość wyżej ma rację. Chociażbym nie wiem jak bardzo cierpiała i płakała dalej po nocach- nie zadzwonię do niego. Nie pozwolę sobie na to...

Gość gość
Naukowo to jest tak, że śnią nam się wydarzenia i rzeczy, o których już od jakiegoś czasu nie myślimy, bo mózg porządkuje wszystko w trakcie snu. Psychologia mówi, że to odzwierciedlenie naszych aktualnych emocji. A nienaukowo też mi się zdarzało w przypadku niektórych mężczyzn, że jeśli mi się po długim czasie przyśnili, to ich spotykałam. :-P Potem znowu się śnili i znowu na nich wpadałam. Ale nie dotyczy to niestety wszystkich. Ten najważnieszy mi się znowu często śni, po ponad roku od zakończenia naszych relacji, i wcale go nie spotkała. Zaskakujące było tylko to, że od lat śnił mi się zawsze widziany przeze mnie gdzieś z oddali, nigdy się do mnie nie odzywał. Był sam lub z kimś ale nie zwracał na mnie uwagi albo wyjątkowo rozmawiał z kimś innym. Parę dni temu przyśnił mi się znowu i tym razem coś do mnie powiedział. To było śmieszne, bo to jedyny raz na tyle lat. Ale to niestety tylko sen, wolałabym, żeby był na jawie. :-( To tylko sny.

Gość gość
może to tylko sny ale jak bardzo męczą...

Gość gość
U mnie było tak,że facet zerwał ze mną poprostu przez smsa nie tłumacząc swojej decyzji i miałam paręrazy sen że się spotykamy, rozmawiamy, i pamietam że zapytałam go w tym śnie żeby mi w końcu powiedział o co tak naprawdę chodzi, dlaczego ze mną zerwał, i wiecie co najdziwniejsze jest to że nawet we snie sie tego nie dowiedziałam bo jak próbował mi coś tam tłumaczyć to jak na złość sen się skończył.

Gość gość
Dobra, poddaje się, nie wiem czemu Ci się śni( może i nawet o Tobie myśli i co z tego?). Skoro Cie skrzywdził, po co go rozpamiętujesz? Dziwie Ci się, sny to jedno a życie to drugie (może i coś znaczą, ale pewności nie masz). A ja widzę to tak, że on nie jest już Ciebie wart (szanuj się dziewczyno). Nawet jak jakimś cudem byście się spotkali i nawet jakby on rzucił swoja dziewczynę,( która ma chyba też już jakiś czas) i związał się z Tobą, to jaka masz pewność, że się zmienił? I, czy ty byś chciała takiego co kopie w tyłek swoja kobietę i leci do ex tylko temu, że się spotkali na ulicy?( z Tobą mógłby zrobić to samo skoro już raz złe Cie potraktował) Odpowiedz sobie na to i przemyśl. Możliwe, że znowu Cie zrani. Moja taka rada: skończ żyć przeszłością, życia Ci nie starczy jak będziesz o nim śnić, a znajdź sobie jakiegoś takiego, który na ciebie zasługuję, o którym nie tylko będziesz śnić, ale będziesz go mieć w realnym życiu, który pocieszy, utuli a najważniejsze nie skrzywdzi, innych omijaj z daleka. To była moja rada, a Ty autorko zrobisz jak uważasz. :)

Gość gość
dzięki :) bardzo bym chciała poznać kogoś dobrego, odpowiedzialnego ale mam wrażenie, że tacy nie są dla mnie. Póki co mam nadzieję, że w końcu te sny się skończą na dobre.

Gość gość
no i bogatego :)

Gość Nienormalny_
Nie może się jeden ten sam watek śnić codziennie, to niemożliwe. Trochę wkręcasz.

Gość gość
nie wkręcam. Nie napisałam, że codziennie śni mi sie to samo tylko że codziennie śni mi się on. W różnych sytuacjach. Chociaż teraz jest spokój ale i tak ''nie lubię'' spać.

Gość Nienormalny_
Wątek czyli też na przykład ta sama osoba. Ostatnio dziewczyna, o której myślę od rana do wieczora śni mi się co najwyżej 2 razy w tygodniu i to nie w każdym. A chciałbym żeby codziennie. Ps. mnie się bardzo dużo śni po nocach to wiem coś o snach.

Gość gość
spotykacie sie we snie bo on jest tobie przeznaczony

Gość Nienormalny_
Sen nic nie oznacza, nie siejcie zabobonów. :) Posłuchaj dobrej muzy, staraj się nie myśleć, przewietrz przed spaniem to i sny odejdą.

Gość gość
nie wiem już co o tym myśleć, mam mętlik

Gość gość
A o czym tu jeszcze jest do myślenia? Zapomnij i już, nie roztrząsaj tematu. Uporządkuj sobie życie, a nie snami się będziesz zajmować. Nie jedz przed snem jakiś ciężkich rzeczy i zobaczysz jakie sny można mieć piękne.

Gość gość
nie jadam przed snem :) i też się staram nie rozmyślać ale i to często nie pomaga.

Gość gość
to tylko sny :)

Gość gość
taaak tylko teraz dla odmiany śni mi się jego rodzina.... Wypytują mnie o to co zaszło. Czytam przed snem, albo słucham muzyki- ale nie myślę o nim a tutaj dalszy ciąg...

Gość gość
jest tutaj ktoś jeszcze?