Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że polskie 16 letnie kobiety są ładniejsze od tych z zachodu

Polecane posty

Gość gośćiuuuuu
Jest dziewica bo akurat znam ją od dawna i sie nie haj.tała z nikim bo sie szanuje pod tym wzgledem tak jak ja i ona jest moją pierwsza dziewczyną, m.in dlatego jestesmy razem a ty sie dziwisz ze ona nie chce przypadkowej ciąży i co by było gdyby nagle zaszła w tym wieku i co by pomysleli jej rodzice ?

Gość gośćiuuuuu
fikuMikuu moze konkretnie o co ci chodzi blondi napisz a jak nie to sama idź ale do psychiatry a nie sie wpi**szasz w cudze życie

No przecież już Ci ludzie napisali o co chodzi. Z ciekawosci, ile masz lat? Dziecku można wybaczyć że jest głupie ale staremu chłopowi to juz nie.

Gość gośćiuuuuu
19 lat i co z tego? Ciebie pewnie nikt nie chce taka prawda

Prawda jest taka, że 15-16 latki mają branie najwieksze w swoim życiu, są najbardziej atrakcyjne, natury nikt nie zmieni, ja na plażay naturystycznej widziałem nagie 14-16 latki i wiem jak one działają na facetów a fiku miku to stara, 25 letnia panna, co by chciała mieć cłopaka, problem w tym że żaden chłopak nie chciał by mieć fiku miku, bo ani to ładne a do tegom zj****y ma charakter, nawet menel tego by nie chciał. Fiku miku, nie myślałaś aby zapłacić brunetowi za seks? Pełno takich, co za kase cie przelecą.

Gość gość
a ile maja wzrostu

Gość gość
BSA a widziałes nagich 16latków ,,,,,,,,,,jaki maja wzwód??? 25latek już takiego sztywnego pala nie ma,35latek ,,,,,,,,,,tym bardziej.Penis we wzwodzie u starego 30parolatka chwieje się do poziomu a nie przylega sztywniutko do brzucha jak nastolatkowi.po 40tce juz nawet nie ma tylu wzwodów dziennie co by chcial,penis w erekcji majta sie do dołu chocby mial przed soba stado nagich gówniar .Cialo obwisle nie przyjemne, nie to co spręzysty gibki jędrny płodny witalny nastolatek max 22-25 latek.

Gość gość
16 letnie kobiety zostają dziś mamami

Gość gość
Gosciuuuuu twoja gowniara się z toba dyma,w doope....wiec dziewica nie jest!!tak malo jestes inteligentny,ze tego nie rozumiesz??? Co z tego,ze ma błonę,jak cały pułk mógł ja przelecieć? Ciekawe ilu przed toba walilo ja w ten tyłek???

Gość gość
Ciekawe ilu przed toba walilo ja w ten tyłek??? x To dotyczy wszystkich kobiet