Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sala weselna Kraków ????

Polecane posty

Gość gość

ella 14 listopad 2014 Witam ! Pisze do Was z prośbą o napisanie mi opinii na temat firmy weselmy się w Krakowie. Z narzeczonym bardzo podoba nam się sala Lokal Załęcze :). Mamy tez dobrą propozycję cenową. Ale już czytałam parę opinii - zdaje sobie sprawę , że opinia opinii nie równa ...związku z tym mam stresa przed weselnego czy na pewno ta sala jest taka super jak się prezentuje i z propozycjami menu jakie przedstawiła nam pani opiekun sali .... help help help !!!! OTO MOJE PYTANIA : Czy mieliście tam wesele ? jak z daniami ciepłymi czy są smaczne , jak z piekarnia różą , którą pani opiekun sali nam proponuje oraz jak z właściciel sali a dokładnie z umową weselną - rzeczywiście są jakieś problemy (znajdę sobie sprawę , że zawsze jakiś może się pojawić :( ) ??? oraz moi Drodzy/ Drogie jak się tam bawiliście czy miejsce do tańczenia było dobre i wygodne ! oraz ostatnie pytanie jak z hotelem rest - ktoś nocował tam gości ? Dzięki Wielkie za odpowiedzi !!!! :) pozdrawiam !!!!

Gość erer33
Możesz zobaczyć sobie ofertę Karczmy Skansen Smaków z Kryspinowa ( www.skansensmakow.pl ). To jest nad zalewem, budynek z drewnianych bali, super wygląda. Idealne miejsce na wesele czy przyjęcie rodzinne. Pyszne menu mają. Przed karczmą jest plac zabaw dla dzieci, w niedzielę animator. Świetne miejsce też np. na niedzielny wypad z dziećmi.

Gość Ikaaw
My chcemy jechać gdzieś dalej i połączyć to od razu z parodniowym wypoczynkiem. Zastanawiamy się nad salą http://www.hotelsulkowski.pl/wesela W sumie goście i tak muszą dojechać więc wszystko jedno w jakie miejsce. Mamy rodzine rozsianą po całej Polsce.

Gość gość
Ja mogę Ci polecić hotel Efekt Express przy Opolskiej, jestem bardzo z nich zadowolona :) Jedzenie było bardzo smaczne, sala pięknie przystrojona, obsługa miła i cały czas uśmiechnięta. No i można od razu zakwaterować gości, żeby po weselu mogli się od razu położyć :)

Gość Marinta
W Hotelu Witek mają kilka sal weselnych. Możesz je sobie zobaczyć na http://www.hotelwitek.pl/wesela-i-przyjecia/sale-weselne . Nie długo mam iść tam na wesele, więc pewno będę mogła powiedzieć coś więcej o tym miejscu. Z tego co słyszałam, to imprezy robią tutaj naprawdę świetne.

Gość gośćlenkao
Ja też byłam tym obiektem zainteresowana, ale właśnie negatywne opinie nie dawały mi spokoju, więc ostatecznie zdecydowałam się na Restaurację Trzej Kucharze. Miejsce naprawdę na poziomie, a teraz je podobno bardzo zmodernizowali..

Gość gość
Fajna i klimatyczna jest w okolicach Krakowa, w Hotelu Koral. No i smog nie męczy ;).

Gość grazyna678
Haha dokladnie :D. Juz paru moich znajomych miało w Koralu wesele :). Bardzo sympatycznie i smacznie :D.

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość gość
Ja bardzo chętnie polecę salę w Zajeździe Biesiada www.biesiada.com.pl blisko Krakowa w którym miałam swoje wesele :-). Mają tam klimatyczne i oryginalne wnętrza a przystrojone robią jeszcze większe wrażenie. Ważna jest też świetna akustyka. Oprócz tego u nas było bardzo dobrze wymyślone menu i goście chwalili sobie jedzenie w tym m.in. schab dworski czy pieczeń wieprzową o deserach już nawet nie wspomnę. Bardzo miło współpracowało się przy całej organizacji i cóż wspomnienia na całe życie :-)