Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola565

jak odebrać te sygnały???

Polecane posty

Gość ola565

Mam 21 lat. Nie dawno zdradził mnie chłopak,byliśmy ze sobą 3 lata i 4 miesiące. Pierwszy miesiąc był dla mnie tragiczny. Teraz zaczynam żyć od nowa,ciesze się każda chwilą. Wszystko to zasługa mojego starego kumpla. Jest młodszy o 3 lata. To on był ze mną w tych ciężkich chwilach. Tydzień po tym jak mój były się przyznał do zdrady wybrałam się na imprezę raz z moim kolega. Wszystko było ok ,dopóki coś we mnie pękło. Musiałam wyjść na zewnątrz aby odetchnąć i się uspokoić. Krzysiek przyszedł i mnie przytulił. Trwało to kilkanaście sekund może i minutę... powiedział,że nie pozwoli aby ktoś znowu mnie skrzywdził i dał mi buziaka w czoło. od tamtej pory widujemy się prawie codziennie. ostatnio on był u mnie to oglądaliśmy film i zauważyłam,że robi małe podchody... obojętnie gdzie jesteśmy usiądzie obok mnie i niby tak przypadkowo się o mnie oprze,czasem złapie mnie za rekę,patrzy mi w oczy ,zerka co chwile w moim kierunku a wczoraj po spacerze na pożegnanie przytulił mnie tak mocno jakby to miało być ostatnie spotkanie. Wczoraj wieczorem jego kolega do mnie napisał,czy my tak na poważnie itp. Nie wiedziałam co mu odpisać bo Krzyśka traktuje jak przyjaciela. jego zdaniem coś w tym musi być skoro tyle czasu spędzamy razem a tym bardziej jak Krzysiek mnie traktuje. Dodał,że nie mam myśleć sobie ,że Krzysztof go namówił aby mnie się wypytał o uczucia itp. nie wiem co mam teraz myśleć.

Gość gość
z którym było Ci lepiej w łóżku?

Gość ola565
Weź się palnij w łeb ;)