Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to jest forex?

Polecane posty

Gość gość

witam, dostałem jakies info o forexie i jakis mozliwosciach zarabiania tam. O co chodzi z tym i czy mozna zarobic na tym faktycznie?

Gość gostini
najlepszyforex.pl

Gość gość
to maszynka do okradania tępych lemingów ;)

Gość gość
forex to forma hazardu gdzie 80 procent traci a 20 procent zyskuje, byl jakis artykul na ten temat

Gość gość
jesli ktos gra na pałe to traci. Ja z analizy technicznej biore sygnały do rynku, wyszukuje tego typu okazji i jakos zarabiam. Nie wiem skad wytrzasnałes dane 80/20 jesli chodzi o proporcje zarabiajacych. Jak ktos sie daje kiwac brokerowi to wiadomo, ze go orżną. Podstawa jest też wiedza w zakresie makroekonomii.

Gość gość
ja wole giełdy z krypto walutami

Gość gość
i jeszcze tutaj, 4 na 5 traci czyli to samo co 80/20 http://finanse.wp.pl/kat,1033767,title,KNF-ostrzega-przed-foreksem-Wiekszosc-traci-tam-pieniadze,wid,14421614,wiadomosc.html?ticaid=113d35&_ticrsn=5

Gość Marinta
Polecam zajrzeć na https://www.coolforex.pl/ . Znajdziecie tutaj informacje na rynku Forex, a także wiele poradników przydatnych do gry na rynku Forex.

Gość Stoliczek6
Ah to wszystko nie jest takie proste i na pewno nikt Ci tego w żadnym poście nie wyjaśni... Jeśli naprawdę zależy Ci na zgłębianiu tej wiedzy to polecam portal https://www.coolforex.pl/forex jest tam już ponad 100 tematycznych poradników, wszystko bardzo przejrzyście opisane, powodzenia :)

Gość gość
Też gram na forexie, a zaczynałam od demo na mforex.pl, tak polecił mi kumpel bankowiec. Jestem do przodu w skali roku ok.34%

>>>co to jest forex? <<< x NAJSZYBSZY sposób na STRACENIE pieniędzy :P :P :P. x No dobra :D, można jeszcze pójść i stracić wszystko w kasynie :P.

Gość administrator potrtalu forex
Poszukiwani dawcy kapitału na forex. Zakładać konta raz dwa!

Gość gość
Na to pytanie łatwo jest odpowiedzieć. Poczytaj sobie na tej stronie www.moneygrabbing.co.uk/forex-co-to-jest również możesz pobrać sobie poradnik opsujący podstawy rynku forex