Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych co uwazaja ze niski wzrost nie jest zly

Polecane posty

Gość gość

Było juz tu wiele takich tematów o wzroscie. I wielu przekonuje, ze osoby niskie np. 150 czy 155 cm są ładne, i ze to nie ma znaczenia. Ja własnie mam 152,5 cm i zle sie z tym czułam, do tego zauwazyłam, ze ciezko znalezc prace. Na dowód ogłoszenie linni lotniczych o poszukiwaniu stewardess, wymagaja min. 157 cm wzrostu www.gumtree.pl/cp-praca-inne/poznan/stewardessa-steward-personel-pokladowy-613109903?featuredAd=true

Gość gość
ja mam 150. uważam, że nie można sobie dać wmówić, że jest sie gorszym przez takie rzeczy. jeśli w to wierzysz, inni też tak cie postrzegają. jeśli dziewczyna ma 170, a wszystkie jej znajome mają max 160, to ona czuje się inna, a nie one. jak się jest innym to łatwo wpaść w paranoję, że to coś złego. nic podobnego. nie każdy musi mieć np. 170 wzrostu, niebieskie oczy i talię osy. to co nas wyróznia może być atutem. oczywiście wielu się znajdzie ludzi, którzy powiedzą o Tobie kurd**el itd, ale o każdym można coś złego powiedzieć. odstające uszy - gremlin, małe cycki - deska itd. a przecież niektórym to nie przeszkadza, niektórym to się wręcz podoba. trzeba siebie akceptować i innych także. tylko w ten sposób porzucimy kompleksy i przestaniemy zawracać sobie głowę głupotami, na które nie mamy wpływu. a co do pracy, ok. modelka też musi miec odpowiedni wzrost i wymiary. ale jest mnóstwo innych zawodów, w których to się nie liczy. ja np. chciałabym być tłumaczem, a nie mam zdolności jężykowych, no i co? nie zabiję sie z tego powodu, tylko poszukam czegos do czego się nadaję.

Gość gość
Za to mozesz pracowac jako gornik

Gość gość
Za to możesz zbierać jagody albo truskawki w niemczech :D

Gość gość
Nie lubię niskich ludzi. Nie ufam im(chyba, że są starszej daty).

Gość gość
Wysocy faceci lubia filigranowe kobiety.Przynajmniej mają dziewczynkę a nie babotona 180. Wiec dziewczyny ,spoko jest :-)

Gość gość
Niski wzrost jest nieciekawy jeżeli osoba jest nieproporcjonalna.

Gość gość
podobnie jak każdy inny wzrost kiedy osoba jest nieproporcjonalna...

Gość gość
Jedni narzekaja bo mają 140-160 cm inni narzakaja bo maja 170 + cm wzrostu , nigdy nikomu nie dogodzisz :) Prawda jest taka,że na świecie są ludzie którzy cierpią z powodu poparzeń , zniekształceń , wielkich widocznych blizn , oraz chorób, wielu kłopotów, głodu , itd itd., więc nalezy przestać sie zamrtwiać rzeczami ktore nie sa problemami dużego kalibru a poza tym i tak nie mamy na niektore rzeczy wpływu , ale mozesz chodzic na wysokich obsacach a ja mam 172 cm i jak zaloze obcasy to jestem wieksza od wiekszosci facetow , wiec niski wzrost ma wiele plusow , tak samo jak wysoki