Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że polscy faceci to coraz większe chamy, buraki i prostaki...

Polecane posty

Gość szry
tak tak tak, chamstwo, buractwo et cetera. no widac je widac... w babskich wypowiedziach. to juz jest skandaliczne - takie okreslenia... bo co, po samczyk alfa zrobil jedyna rzecz do ktorej sie nadaje w zyciu? i trzeba wszystkich do jednego wora? no to dokladnie na takich samych zasadach, jakie stosujecie, jestescie tak a nie inaczej oceniane i traktowane. dyskusja na temat "kto pierwszy zaczal" jest na poziomie pytania "co bylo pierwsze - jajko czy kura?", JEST JAK JEST, a obwinianie wylacznie jednej strony swiadczy jedyniejak najgorzej O WAS, autorki wszelkiej masci i pochodzenia. radzilbym przystopowac z nadmierna agresja i hipokryzja w obwinianiu tylko i wylacznie facetow, w przeciwnym wypadku - sama slodka karma was dotyka, na nic placze, na nic zale.

Gość gość
Im gorsze kobiety tym gorsi mezczyzni ale wy nie widzicie swojej winy nigdzie. Odsuwanie mezczyzn od wychowania dzieci; lecenie na dupkow itd.

Gość gość
A ja powiem im gorsi faceci tym gorsze kobiety ,brak płacenia za nią i dobrego traktowania sprawia że stają się drapieżne

Gość szry
sprowadzanie facetow do roli chodzacych bankomatow i ciagle, pazerne zadanie coraz wiekszych dowodow slepego i upokarzajacego z czasem wielbienia sprawia, ze wszelki ogien gasnie i zostaje tylko zimne klamstwo - na co autorka z 21:00 w pelni zasluguje. skoro nie umie sie przyjac do wiadomosci prostych faktow i potrafi sie rzucac tylko oskarzeniami - pozostaje jedynie miec na dokladnie tym samym poziomie odpowiedzi.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
21:12 kolejny filozof waligr*****,który ma się za wyrocznie która zna wszystkie prawdy objawione ,powiem ci w sekrecie ,kobiety takich madrali unikaja jak ognia :D

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość troche rozczarowany
Królowa łez 2018.01.28 to ja chyba mam mało szczęścia bo do normalniej rozmowy na GG nie moge nikogo trafić, gdzie wy jesteście? jak was znaleźć? może ktoś chce porozmawiać to zapraszam

Gość szry
21:15 kolejna pseudointeligentka, ktora ma sie za ksiezniczke, z racji czego nigdy sie nie myli, bo jest taka doskonala, powiem ci w sekrecie, ze zakompleksionych, stereotypowo pustych laluni, ktore potrafia tylko i wylacznie innych obwiniac o wszystko co zle, to nigdy nie umialem ani zrozumiec, ani trawic:D wiec niech, oby zgodnie z tym co mowisz, wzniecajac radosne dla oka mego tumany kurzu(zaslona dymna) znikaja jak najdalej za horyzontem, czego i tobie szczerze zycze:)

Ja wam powiem na gg też jestem wczoraj próbowałam nawiązać kontakt pytam się grzecznie tak ? jakie masz zaiteresowania coś tam gadał że lubi sport i dodał kobieca dominacja pytałam się za chwile w pracy jesteś czy domu odp że w domu leży i zaczął opowiadać że masuje penisa bo jest twardy no qrwa sobie myślę zaraz następny kolo czy mu ocenie pena tak jest codziennie i doskonale wiem że nie można na kogoś fajnego trafić bo gadanie jest o tym samym te same pytania zdjęcia penów dziś nawet ktoś napisał hej z pitolem na wierzchu szkoda słów na to co się tam dzieje sami erotomani kiedyś takiego zboczenia nie było nie wiem co się dzieję z tym facetami jeszcze te witania cześć suczko sami psychole jacyś

Gość gość
Swój do swojego ciągnie.

Gość gość
"czesto nawet obcej dziewczynie proponują seks za pieniadze" po prostu wiedzą jsk w tym kraju najszybciej zdobędzie się kobietę

Gość gość
ann madax żle szukasz i tyle

Gość gość
gość wczoraj i dlatego potem mają jak mają - swoją drogą lubicie zimnych drani a za chwilę płaczecie jak autorkaże to jednak są chamy buraki i prostaki. Każdy sobie rzepkę skrobie - jak kto dba tak i ma.

Gość gość
gość wczoraj chciałaś powiedzieć - kobiety twojego pokroju. Dla mnie żadna strata - nigdy nie gustowałem w karynach.

Gość gość
Kobieta,seks,pieniądze - w Polsce te wyrazy nie istnieją bez siebie. murzyni i Zachodni Europejczycy coś o tym wiedzą.

Gość gość
Polskie kobiety mają mentalność kozy - biegną do tego pasterza który pomacha m przed nosem większą sałatą.

Gość gość
Po za sexem już ich nie nie interesuje zero zainteresowań ja miałam chłopaka pierwszego dnia już chciał się całować a ja nie wytrzymam z nim bez calowania 5 mies potem chciał sexu nie dostał i z nim zerwałam potem udawał że ryczy chodziło mu tylko o sex teraz jest z inną i tak właśnie mu zależało gnojowi !!!!! On nie mógł tego zrozumieć że nie mogę uprawiać sexu

Gość gość
I nie rozumiał tego że nie mogłam się całować z nim po prostu taka dupa nie chłopak

Gość gość
22:17 tylko że ja facetów mam na pęczki a ty z frustracji plujesz jadem jak żałosna baba na targu :D mecz konia w samotności dalej ,na nic więcej w życiu sobie nie możesz pozwolić :D

Gość gość
Charakterystyka Polaka , zarozumialy madrala mający się za przystojniaka a morda jak kalafior ( Polacy są naprawę obrzydliwi np w porównaniu do Rosjan ) biedny jak mysz kościelna a ma się za szefa wszystkich szefów , do zaoferowania kobiecie nie ma nic prócz swoich humorow, gooffno by spod siebie zechlali tacy skapi (potwierdzone przez koleżanki z Ukrainy ) brak zainteresowań oprócz seksu , marna osobowość

Gość gość
A sex to co k***a jakaś extra przyjemność że tak się za tym srają ? co to daje ja nie robie tego jak mam umrzeć to i tak umrę ale przynajmniej zdrowo !!!

Gość gość
"morda jak kalafior" Szczerze się uśmiałam :D Co do Rosjan, to choć wielu nie widziałam, to raczej przesada, oni są chyba jeszcze brzydsi od Polaków..

Gość gość
15:45 głupi stereotyp , Rosjanie to głównie Finowie którzy się nauczyli języka słowiańskiego , Rosjanie mają w sobie więcej Skandynawsko fińskiej krwi niż słowiańskiej burackiej

Gość gość
Vlad sokolovski jest piękny

Gość gość
Albo dmitry bikbaev