Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam, że polscy faceci to coraz większe chamy, buraki i prostaki...

Polecane posty

Gość gość
Bo nie ma Rosjan w Polsce ? Są tylko Ukraińcy , Rosjanie są bardzo inteligentni ,nawet w metrze czytaja książki

Gość gość
A czy ja mówię, że w Polsce ich "nie widziałam"? Teraz nie komuna, mamy paszporty i możemy jeździć tam, gdzie są Ruscy.

Gość gość
Dla mnie Rusek to uroda wymoczka. Kobiety mają bardzo ładne. Niestety słowiańskie rysy facetom nie służą :D

Gość gość
Rosjanie to ponad 80 wymieszanych genów , raz widziałam pół Rosjanina pół czeczena to myślałam że mnie z nóg zetnie taki przystojny

Gość gość
Możliwe, w mieszanki nie wnikam ;)

Gość gość
standardowy rusek to ochlejmorda,spi w dykcie,pierdzi salcesonem i popija wódką samoróbką - a to co wy podajecie to słynni rosjanie ze show businesuu takie przykłady to i ja moge podawać że typowe rosjanki to Anna Kurnikova czy Olga Kurylenko a czy każda Rosjanka taka jest? No nie hehehe:D Głupsze jesteście niż skarpety Zenka,Ukrainki biją was na łeb na szyje i mądroscią, i pięknem,i zaradnością i skromnością.

Gość gość
Standardowy polaczek to też ochlejmorda itd..., w dodatku mądrością nie grzeszy. A jak wolicie Ukrainki, to droga wolna (tylko czy one wolą was), nikt za wami płakał nie będzie

Gość gość Piotrqdchdgc
Skoro pytamy gdzie ci kawalerowie, ja pozwole sobie zapytac gdzie te damy. Mam 28 lat, nie potrafie sobie znalezc normalnej dziewczyny. Wszystkie z wyimaginowanymi problemami pierwszego swiata. A wole byc sam niz zmarnowac zycie z kims takim. Probowalem w necie, to wierz lub nie, ale zdarzalo sie ze cennik dostawalem w wiadomosciach. Swiat schodzi na psy.

Gość gość
17:05 w doopie byłeś osrusie, Rosjanie są bardzo inteligentni i przystojni , 90 % Rosjan ma studia , to jedyny taki kraj który ma aż tyle ludzi po studiach , zwykły młody Rosjanin interesuje się sztuka i filmem , a co do ukrainek, ty sobie możesz je lubić ale one mają opinię o Polakach ze są skapi leniwi i niewierni, był filmik na you tubie jak młode ukrainki mówiły że wolałby dac murzynowi niż polusowi

Gość gość
gość dziś jasne że wolą:) sam znam mnóstwo przykładów ze swego otoczenia - problem w tym że wciaż większosć to Ukraińców przyjeżdża - oni pilnują swoich bab po prostu:( tam panuje silny patrairchat w ich rodzinach - facet decyduje o wszystkim,żona załatwia tylko drobiazgi związane z domem.

Gość gość
Ps polski glupku ,ukrainka by w życiu cię nie utrzymywała jak masa durnych zalosnych polek, które biorą facetów pod własny dach a on im się odplaca chamstwrm ,jak nie zapłacisz za jedzenie ukrainki w restauracji to na drugi dzień telefonu nawet nie odbierze

Gość gość
gość dziś w polsce też 90 proc ludzi ma już wyższe i co z tego?:D tusk zadbał że mamy 90 proc idiotów z wyższym

Gość gość
Moje koleżanki ze studiów ze Lwowa i Mariupola, mówią że Polacy są przemadrzali i mają zdanie na każdy temat ,gdzie Ukrainiec mniej mówią a więcej robi

Gość gość
"był filmik na you tubie jak młode ukrainki mówiły że wolałby dac murzynowi niż polusowi" Haha, zapodaj

Gość gość
gość dziś sztuka i film wow.nic do Rosjan nie mam ale oni i tak są w większości biedni,a ludzie show businessu sie nie liczą bo to nie jest obraz standardowego obywatela Rosji. ukrainki lubią polaków i są od was standardowo lepsze bez-ape-la-cyj-nie

Gość gość
Poczytaj w Internecie typowy polski leniu z rękoma przyrosnietymi do doopy , film został usunięty na skargi polusow z przerostem ego

Gość gość
gość dziś oooo poleczke kompleksy zabolały - może i jedna coś tam o murzynach i mogła gadac,tyle że jedna jaskółka wiosny nie czyni...:D

Gość gość
Ukrainki to moje serdeczne koleżanki ze studiów ,większość z nich ma facetów Ukraińców bo po co im polski nierob co nic koło domu zrobić nie umie , Ukraińcy są przedsiębiorczy ,ledwo do polski przyjechał a już jeździ nowym audi , ukrainki byle kogo nie biorą

Gość gość
Ukrainscy faceci są pracowici cisi mądrzy , bardzo opiekuńczy a Polacy co ? Tylko morda szorowac umieją na forum dla bab :D

Gość gość
gość dziś haha tak tak:D a ja znam Piaska i mam paszport Polsatu:) Ja znam wiele spoko Ukrainek i chodzą z Polakami, dla Ukrainki Polak to jak dla was niemiec. pogódżcie sie że nie jesteście niezastapione - i już niebawem oby tak sie stało niech wpuszczają wiecej Ukrainek do Polski a wy sobie jeżdzcie już na ten Zachód nikt za wami płakał nie będzie.

Gość gość
17:26 uważaj desperacie bo już do ciebie biegna, jesteś przemadrzalym nierobem a żadna takiego faceta nie chce ;)

Gość gość
Fakt chodzą z Polakami ale takimi którzy coś sobą reprezentują , ty sobą nie reprezentujesz nic :D

Gość gość
a chcesz bananem po tyłku?

Gość gość
oho zmywarki się burzą hehehe:D upadek dooopą z tronu zawsze boli

Gość gość
Pewnie chodzą z wykształconymi i przy kasie, a nie nieudacznikami wylewającymi swoje frustracje po babskich forach ;)

Gość gość
Ukraińcy faceci są bardziej przedsiębiorczy od polskich , większość z przyjezdnych zakłada tutaj firmy ,żebyś jeszcze kundelku nie czyscil butów językiem ukraincowi i jego oksanie :D

Gość gość
tak tak zmywareczki, już nie wymyslajcie takich pierdół bo się połózę ze śmiechu:D Boli was że one mogą was wygryżć i tak się niebawem stanie - znam już mnóstwo zwiazków polsko-ukraińskich i nie mówcie że to nieprawda. Eh szkoda czasu na dyskusję z idiotkami o przerośniętym ego -bogu dziekować że stworzył jeszcze inne kobiety z innych naródów oprócz Poleczek ksieżniczek z połamanymi obcasami. żegnam

Gość gość
Ciebie boli ze żadna na ciebie nie chce , prawda jest taka że jesteś biednym brzydkim robakiem , prawda jest taka że piękny bogaty Ukrainiec czy piękny bogaty Polak ,zawsze będzie miał polek i ukrainek na pęczki , za to taki obdartus jak ty nie ma szans nawet na brzydką i gruba ukrainke bo one nie przyjechały z biedy żeby nadal klepać biedę ;)

Gość gość
gość dziś a wąsy ogoliłaś?

Gość gość
Siedzisz na babskim forum w zapierdzianym dresie i marzysz o tym ze znajdzie się jakas niewolnica która ci wytrze osrana doope :D taka głupia to nie jest żadna ani polka ani tym bardziej ukrainka, która przyjechała odmienić swój los u boku ustawionego faceta :D