Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny od kilku miesiecy wspolzyje z partnerem bez zabezp., ale nie zawsze "do konca". Ost raz taki byl gdzies dwa tyg temu, mniej wiecej chyba w moje dni plodne (duzo sluzu, polowa cyklu mniej wiecej).. Okres powinnam miec dzis albo jutro. Cos mnie tknelo pare dni temu izrobilam sobie test. Wyszedl pozytywny. Potem za dwa dni kolejny - tez poz. No i wczoraj-to samo. Ogolnie nie czuje sie jakos specyficznie, ale pobolewa mnie brzuch od wczoraj jak na okres ale poki co nic. Zadnych anomalii nie ma. Do lekarza jestem zapisana na za tydzien. Myslicie, ze testy moga sie mylic te kilka razy czy moge miec nadzieje, ze bedzie dziecko?

Gość gość
:O i ty chcesz być mamą?

Gość gość
Ciąża -testy się nie mylą w tą stronę. W ciąży nie trzeba się czuć specyficznie. U mnie wszystko wyglądało jakby miał nadejść okres a nie nadszedł.

Gość gość
na 99,99 % jesteś w ciąży. bóle takie jak na okres przy początkach są normalne i naturalne. ale lekarz w tak wczesnej ciąży niczego jeszcze nie wykryje USG. najlepiej wybrać się do niego z wynikami bhcg.

Gość gość
Ok to moze pojde do laboratorium w czwartek i zrobie to badanie. Tez tak myslalam ze moze nic nie wykryc. Ale tez czytalam, ze niektorym i po kilka razy pokazaly sie wyniki pozytywne, a ciazy nie bylo.. mam nadzieje,ze sie nie rozczaruje;)

Gość gość
Przeloz wizyte u gina o jeszcze tydzien a potwierdzi ci ciaze robiac usg, zobaczysz bijace serduszko. Pierwsza wizyta najlepiej w 6 lub7 tc.

Gość gość
I dziekuje za odpowiedzi:)

Gość gość
Aha.. no zobaczymy co bd z tym okresem, jak tak faktycznie to przeloze, ale to na nfz to moge isc, przy okazji sprawdzi czy ogolnie ze mna ok wszystko. A bete mozna zrobic w kazdym laboratorium gdzie np sie hormony oznacza itp?

Gość gość
Bo szukalam w laboratoriach w moim miescie i nigdzie nie ma dokladnie napisane, ze wykonuja to tylko ogolnie ze poziom hormonow czy cos takiego

Gość AdaAdelajda
W każdej przychodni robią poziom beta-hcg :). Powiedzcie mi co sądzicie, bo sama już nie wiem co myśleć. 25.10.2014 dostałam @, który trwał do 28.10.2014. Stosunek bez zabezpieczenia 31.10.2014. Od wczoraj dziwnie się czuję. Okres powinnam dostać dopiero w czwartek (20.11).Wczoraj wieczorem przyszła niby @- mówię niby, bo jest bardzo skąpa. W środku nocy obudziłam się, bo źle się czułam...wymiotowałam. Ogólnie jakoś dziwnie się czuję. Dziś też obserwuję moje krwawienie i nadal jest bardzo skąpe. To może być implantacja? Jak myślicie? Test zamierzam zrobić po krwawieniu. Cykle mam 26 -dniowe